- 23 Mayıs 2015
- 360
- 756
- 103
- 37
Geçmiş olsun. Kıyamam,Mantar olmuş olabilir. Evet canım gene çocuk doktoruna gider.Günaydın kızlar birşey soracağım 3 yaşındaki kızım genital bölgesini çok kaşıyor birkaç gündür kızarıklıklar var başta bişey dokundu alerji herhalde dedim ama bugün gece bile kaşındı ağladı yarın sabah erkenden doktora götüreceğim ama bunun için farklı bölüm mü yoksa yine çocuk doktarına mı gitmek gerek bilgisi olan var mı aceba
Dikişlerim düştü ama girişdekiler beni mafediyor benim göğüslerim iyileşiyor tekrar yara oluyor garmastan lansinoh bepanten trovazol ne deseniz kullandım kalkan daha acıtıyor onu kullanamıyorum
Kalkan deyince aklıma direk göğüs ucu silikonu geldi psikolojim bozulmuş.. ilaç falan yazdımı size doktor cleocin krem verdi bana onunla ayaklandım.. bu arada çocuğun nasıl bakabiliyor musun kendi derdime düştüm tanışamadıkAh ah sorma o giristeki dikişler ömrümü yedi ama çok şükür son zamanlarda daha iyiyim. Kalkan neden acitsin ki silikon uçla mı karıştırdın acaba cnm kalkan dediğim çamaşırla teması önlüyor daha çabuk iyileşmesini sağliyor.
Parol e devam ediyorum onu alınca agrı gidiyor - suya devam..dinlenmeye çalışıyorum oğlan ara ara uyanıyor hep.. Boğaz’a spreyy verse doktor sıkar ağrıyı hafifletirdim ama bizim doktorlar hamile ve emzikliye hiç ilaç yazmıyorlarSiyah turp içini oyup bal koy altina da bardak. Turpun altina minik bi delik aç o bal o delikten süzülüp bardaga dokulunce de iç baya iyi geliyor. Bende farenjit oldum 6-7gun balgam çıkardım ama doktor vermedi antibiyotik. Ballı limonlu kusburnu ile demlenmiş ıhlamur içtim bogazim yumusasin diye de naneli şeker yedim hic ilac kullanmadim 10-12gunde iyilestim.
Doktor agiz spreyi ve suda eriyen bi ilac yazdı ama icinde emzirirken kullanılmaz yazdığı için kullanmadım.
Geçmiş olsun çocukla ugrasirken zor hastalik. Birde benle beraber oglum da hastaydı hastalıktan huzursuzluktan 4e 5e kadar uyumadı uyusada kucağımda uyudu hic dinlenemedim oyuzden de geç iyilestim. Imkanin varsa bol bol dinlen ve bol su iç hastalığı vucuttan atan en önemli şeyler bunlar bence.
Onu duymadım hiç vitamin falan mı ? Bi yan etkisi var mı ?Gecmis olsun sicak suya sambucol diyorum. Gunde 3 kere onunla kac defa iyilestim
Bu donemde meme reddi cok.fazla.goruluor mumkun oldugunca uyurken emzirmeye calis. Ama gun icinde.de.zorlamadan.tekrar.tekrar.teklif.et. kakada mukus ve yesil.kaka kizimda da var sut urunleri diyeti yaptim bisey degismedi. Birde meme verirken beyaz gurultu acmayi.denesenKızlar yardımınıza ihtiyacım var bilgisi olanlar bu durumu yaşayanlar varsa yardımcı olun lütfen zira kafayı yemek üzereyim..
Bebeğim 77 günlük sadece anne sütü ile besleniyor. Sütüm iyi durumda ve süt akışının hızlı yada tazyikli olduğunu düşünüyorum çünkü sürekli genzine kaçıyor emerken. Son 1 aydır sol memeyi aldığında ağzında geveleyip sıkıştırıp çekiştiriyordu sonra yüzüme bakıp gülüyordu. Ben oyun yapıyor diye düşünüyordum keyfi yerinde diye. Son 1 haftadır diğer memeyede aynısını yapmaya başladı. Anne sütünün fazla gelmesi durumu mu acaba diye önsüt kısmını sağıp öyle vermeyi denedim defalarca değişen bişey olmadı.3 gündür memeyi almayı reddediyor. Karnı çok aç ama memeye yaklaştırıyorum keyfi yerindeyken birden ağlamaya başlıyor içli içli zorla ağzına veriyorum yok tutmuyor. Bazende tutup ağlayıp homurdanıp bir iki damaklayıp çekiştirip bırakıyor bunu saatlerce sürdürüyor. Kızım normalde aç olduğu için ağlayan bi bebek değil elini kemirir biraz mızıklar o kadar. Bu süreçte doymadığı ve yorulup uykusu geldiği için içli ağlamalar devam ediyor aç bi şekilde uyuyakalıyor. Ben kan ter içinde kalıyorum tabi çabalamaktan. Her türlü pozisyonu denedim gezerek yatarak sallanarak emzirmeye çalıştım ama yokk. Oturup bende onunla ağlıyorum artık. Bu durum sadece uyanıkken yaşanıyor. Gece emzirmelerimiz gayet iyi durumda. Az önce artık pes etti biraz emdi ve doymadan uyuyakaldı((
Ağzında pamukcuk yok gazını kakasını rahat yapıyor hiçbir sağlık sorunu yok şuan. Ama neden böyle anlamıyorum. Doktora söyledim sürekli memeyi sıkıştırıp çekiyor yada emmek istemiyor diye meme reddi döneminde çok normal dedi. Ama çözümü ne ne zaman geçecek bu durum bilmiyorum. Kucağımda gezdirip emzirmeye çalışmaktan ne kol kaldı ne bel.
Günde Max 4 bez değiştiriyorum. Kakayı tuvalete yapıyor zaten bu çişli bez sayımız. Kakada mukus ve yeşil renk oluyor arada.
Cevabın için teşekkür ederim canım. Uyurken alıyor sorun yok ama bazen tam doymadan bırakıyor uyandığında aç oluyor haliyle emmek istiyor ama emmiyor öyle garip bir durumdayız. Birçok zaman alıyor ağzına aç olduğundan ama bir yudum alıp bırakıyor ağlamaya devam.Bu donemde meme reddi cok.fazla.goruluor mumkun oldugunca uyurken emzirmeye calis. Ama gun icinde.de.zorlamadan.tekrar.tekrar.teklif.et. kakada mukus ve yesil.kaka kizimda da var sut urunleri diyeti yaptim bisey degismedi. Birde meme verirken beyaz acmayi.denesen
Yok canım ya bu hafta düşünüyoruz inşallah. Hatta senden bilgilerini istiycektim yaptırdığınız yerinaydingelini canım naptınız Egeyi sünnet ettirdiniz mi?
Yok canım ya bu hafta düşünüyoruz inşallah. Hatta senden bilgilerini istiycektim yaptırdığınız yerin
Kalkan deyince aklıma direk göğüs ucu silikonu geldi psikolojim bozulmuş.. ilaç falan yazdımı size doktor cleocin krem verdi bana onunla ayaklandım.. bu arada çocuğun nasıl bakabiliyor musun kendi derdime düştüm tanışamadık
Benim gece bazen hiç uyumuyor çok zorluyor beni babası geldiği sıra hiç ıyanmıyor anlamadım ki.. gaz ilacı kullanıyor musun ?Bana doğum sonrası verildi ilaçlar onlar bitince baska verilmedi. Bebeğim iyi çok şükür bakıyorum sende durumlar nasıl.
Atlattik dün huzursuzluk oldu gibi gunduz hep uyudu gece uyumadi duzeni değiştiNe gibi sikinti. Rotadan sonra ishal kusma ates gibi durumlar gorulebiliyor.
Canim ben mastit oldugumda antibiyotik kullanmistim. Emzirirken zarari olmaz demisti doktorAynen onları alıyorum ama geçmiyor - çok kötüyüm gitmeyen bi baş ve Boğaz ağrısı var sanarsın kabakulak geçiriyorum, c vitamin alıcam takviye evde vardı, ama antibiyotik siz geçer gibi durmuyor .. emzirirken kullanılacak bi antibiyotik Yok mu
Arkadaşlar aranızda rota virüsü geçmişi olan var mı ?
Benim büyük çocuk rota virüsüne yakalandı. Şimdi 3 aylık bebeğime de bulaşır diye korkuyorum. Büyük olan hastanede 2 gündür yatıyor baba yaninda.küçük olan da evde benimle birlikte. Ama eve geldiğinde ona da bulasabilirmis doktor öyle söyledi .
Lütfen bir şeyler söyleyin
Aynı durum bizde de var. Açlıktan ağlıyor ama memeyi de almıyorsa ya da uyanıkken emmediyse uyutmaya çalışıyorum ve gözleri kapanmak üzereyken veriyorum o zaman kabul ediyor diğer türlü kaç gündür gözü açıkken kabul etmedi, ettiremedim.Kızlar yardımınıza ihtiyacım var bilgisi olanlar bu durumu yaşayanlar varsa yardımcı olun lütfen zira kafayı yemek üzereyim..
Bebeğim 77 günlük sadece anne sütü ile besleniyor. Sütüm iyi durumda ve süt akışının hızlı yada tazyikli olduğunu düşünüyorum çünkü sürekli genzine kaçıyor emerken. Son 1 aydır sol memeyi aldığında ağzında geveleyip sıkıştırıp çekiştiriyordu sonra yüzüme bakıp gülüyordu. Ben oyun yapıyor diye düşünüyordum keyfi yerinde diye. Son 1 haftadır diğer memeyede aynısını yapmaya başladı. Anne sütünün fazla gelmesi durumu mu acaba diye önsüt kısmını sağıp öyle vermeyi denedim defalarca değişen bişey olmadı.3 gündür memeyi almayı reddediyor. Karnı çok aç ama memeye yaklaştırıyorum keyfi yerindeyken birden ağlamaya başlıyor içli içli zorla ağzına veriyorum yok tutmuyor. Bazende tutup ağlayıp homurdanıp bir iki damaklayıp çekiştirip bırakıyor bunu saatlerce sürdürüyor. Kızım normalde aç olduğu için ağlayan bi bebek değil elini kemirir biraz mızıklar o kadar. Bu süreçte doymadığı ve yorulup uykusu geldiği için içli ağlamalar devam ediyor aç bi şekilde uyuyakalıyor. Ben kan ter içinde kalıyorum tabi çabalamaktan. Her türlü pozisyonu denedim gezerek yatarak sallanarak emzirmeye çalıştım ama yokk. Oturup bende onunla ağlıyorum artık. Bu durum sadece uyanıkken yaşanıyor. Gece emzirmelerimiz gayet iyi durumda. Az önce artık pes etti biraz emdi ve doymadan uyuyakaldı((
Ağzında pamukcuk yok gazını kakasını rahat yapıyor hiçbir sağlık sorunu yok şuan. Ama neden böyle anlamıyorum. Doktora söyledim sürekli memeyi sıkıştırıp çekiyor yada emmek istemiyor diye meme reddi döneminde çok normal dedi. Ama çözümü ne ne zaman geçecek bu durum bilmiyorum. Kucağımda gezdirip emzirmeye çalışmaktan ne kol kaldı ne bel.
Günde Max 4 bez değiştiriyorum. Kakayı tuvalete yapıyor zaten bu çişli bez sayımız. Kakada mukus ve yeşil renk oluyor arada.
Benim gece bazen hiç uyumuyor çok zorluyor beni babası geldiği sıra hiç ıyanmıyor anlamadım ki.. gaz ilacı kullanıyor musun ?
Çok geçmiş olsun canım aşı yaptırmış mıydın? Küçüğün zamanı geldiyse hemen yaptırın bari Allah korusun...
özel aşı olduğu için söylememiştir.Hemsiremiz. Hiç söylemedi 3. Ayda mi yapılıyordu rota virüs?
Küçüğe yaptırım en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?