- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
Çok çok geçmiş olsun ya minicik bebekler hastalandı mı insan dayanamıyor... Şimdi nasılsınız?Bize evden çıkartma demedi ama aşıdan 1 hafta sonra hasta oldu oğlum. Bağışıklığı azalıyor sanırım aşı sonrası. Çünkü daha önceden hasta olan kişilerle de biraraya gelmişti ama hasta olmamıştı aşı olduğu hafta eşim hasta oldu hemen oğlum da bende hastalandım.
İki hafta önce bizim kız hastanede yattı da hastalanmıştı. Zaten yeni hastalık geçirdi, hemen bir çay kaşığı calpol ver, direnci düşmesin, yine de ateşi çıkabilir ama, gece çıkarsa tekrar bi çay kaşığı ver dedi. Bir ay da evden çıkartma filan dedi işte.
Teşekkürler canım.Maşallah betüşe canımmm :) aşıları hastanedemi oldunuz sağlık ocağında yaptırıcaz biz.
Grip salgını var ya bence ondan öyle demiştir canım. Zayen öyle yoğun oluyoki unutuyorum ben ne soracağımı :)
Yok yok önce sağlık ocağında olduk aşıyı, sonra doktora gittik benim aklımda bi mama kalmış, onu sordum doktora
Bir de şey dedi ortalık bomba gibi çıkartmayın evden filan işte konuştu. Daha yeni hasta oldu, bi sürü antibiyotik, ventolin, kortizonlu hava filan aldı diye mi dikkat edelim istedi acaba