- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Amin canımm inşallah. Kg almamış olursa artık gönül rahatlığıyla mamasını vericem elimden geleni yaptım sonuçtaYarından itibaren vermemeye başlıyorum esimle de konuştuk tmm dedi bakalım neler olacak
Canım bende yarın sabah sağlık ocağına gidicem tartilsin birkaç gün idare etmeye çalışcam bakalım Allah yardımcımız olsun![]()
Evet o yüzden sağlık ocağında tarttırıcam canım. Emzirme kampında 3 gün sadece emzirip tarttırın diyodu o yüzden 3 gün diye düşünüyorum bakalım neler olacakCunku aglayan cocuk ac mantigi oyle bi yerlesmiski iliklerimize baska bi sebepten aglio oldugunu dusunemiyoruz:))
Millete yaranamazsin oglum tam bir toromandi ayda 2 kg aliyordu sadece anne sutu ile. Ondada bu cocugu obez yapacan die beynimi yediler. Kiz ortalama zaten 3100 dogdu 2.5 aylik 5.5 kg suan ayda 1 kg alio gayet normal bana gore ama insanlari memelerim bile tatmin etmio kucuk bunlae sut olmaz diolar:)) cocuk fotosentezle kilo tabi biz biraz 2. Cocuk oldugu icin kafamiz daha rahat ilkinde her duydugum.cok etkiliordu beni ikinci de resmen cag atladim aydinlanma.cagindayim:)))
Bariz bi azalmagormen onemli. Mesela 6 saat kuru olmasi gibi. Birde ilk tartim.ve ikinci tartim ayni yerde olsun mumkunse 3 gun az gibi ama en azindan bes gun denesen.