2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım sen yazınca aklıma geldi. Antibiyotik filan vereceğini söylemişti, enfeksiyon da olabilir tahlil sonucuna bakmak lazım dedi. Benim de rengi dönüp duruyor bi dediğin gibi, bi kanama şeklinde ama benim kokulu olmamıştı. Koku varsa bekletmeden git doktora ne olur ne olmaz canım. Allah şifalar versin :)

Çocuğu bırakcak kımsem yok işte annemin izin gününe denk getirmeye calısıyorum . Cok sagıl kuzum

Öyledir di mi
Bana da yeterli gibi geliyor. Benim kız çok kusuyor sadece
Yediklerini kusmasa daha iyi kilo alır
Doktor fizyolojik reflü dedi 4 aya kadar sürebilir dedi
Dediğin gibi 5 dk 8 dk falan emiyor sonra kendiliğinden bırakıp genelde uyuyor.
Zorlasam da almıyor zaten. Aç olsa ağlar diye düşünüyorum çünkü acıkınca 2 dk bile beklemiyor basıyor çığlığı
Aynen cnm bende çok araştırdım. Benimkide tok olunca asla emmez. Aç oluncada 5dak. 8 dak. Kilo alımı iyi demk ki doyuyor. Çocuk doktoru diyordu videı da bazı anneleri zorlamamak gerekir diye onlar 5 dak da son süte ulaşabiliyorlar diyordu.

Mustelanin icerigi dogal yaglar zaten avakado , aycekirdegi yagi nar tohumu yagi ve e vitamini var parfum olarakda bitkisel icerikli parfum var icinde onunda orani %0.8 bide freiol var oda dogal yaglar ve e vitamini icerio icinde parfum yok.
Tesekkur ederim bi bakiyim ona

Kızlar aranizda bebişe nemlendirici olarak hindistancevizi yağı kullanan varmı memnunmusunuz tavsiye edermisiniz.
Onun disinda dogal nemlendirici tavsiyesi olan varsa o da olur. Ben zeytinyagi kullaniyorum ama kötü kokuyor oyuzden baska bi alternatif arayisindayim hindistancevizi yağı kullanıldığını gördüm internette ama bi zarari olur mu onun kokusu falan nasıldır emin olamadım size bi soruyum dedim
Ben kullanıyorum Hindistan cevizi yağı. Organik soğuk sıkım olandan. Benim oğlanın yüzü çok fena sürekli kırmızı ve kuruyor. Bebe yağıyla dönüşümlü kullanıyorum. Kokusu fena değil banyo sonrası vücuduna da kullanabilirsin.geçenlerde bebeğin başı Konak oldu ona da sürdüm.hatta kendime dudak nemlendiricisi olarak da kullanıyorum :KK48:bebe yağı olarak da bübchen kullanıyorum içeriği masum kimyasallardan olduğu için.

Ben kullanıyorum Hindistan cevizi yağı. Organik soğuk sıkım olandan. Benim oğlanın yüzü çok fena sürekli kırmızı ve kuruyor. Bebe yağıyla dönüşümlü kullanıyorum. Kokusu fena değil banyo sonrası vücuduna da kullanabilirsin.geçenlerde bebeğin başı Konak oldu ona da sürdüm.hatta kendime dudak nemlendiricisi olarak da kullanıyorum :KK48:bebe yağı olarak da bübchen kullanıyorum içeriği masum kimyasallardan olduğu için.
Normal pastalara falan koydugumuz hindistancevizi gibi mi kokuyor yoksa daha farkli mi. Birde bu yağ sıvı halde değil katı ya surerken zor oluyor mu. Son olarak organik soğuk sıkım olan yağı nerden aldın canım. Ben aktara sordum gecen gun organik dedi ama nasıl güvenicem organik olduguna.

Normal pastalara falan koydugumuz hindistancevizi gibi mi kokuyor yoksa daha farkli mi. Birde bu yağ sıvı halde değil katı ya surerken zor oluyor mu. Son olarak organik soğuk sıkım olan yağı nerden aldın canım. Ben aktara sordum gecen gun organik dedi ama nasıl güvenicem organik olduguna.
Ben de kullanıyorum anında eriyor canım o yağ
Yiyebilirsin de yağı zararlı değil ben de konak için kullanıyorum

Bencede kuzm bide etraf hastalık kaynıyo o yüzden temkinli olmanı istemiştir. Hastalık atlattınız tabi kolay değil allah esirgesin

Ağlamıyo emiyo ve yutkunuyosa emsin kuzum. Durmayacak kadar ağlarsa verirsin mamasını. Ben Pazartesi akşamından beridir mama vermedim. Cuma günü tarttırıp az çok fikir sahibi olucam 3 günde de olsa 80 90gr almış olması lazım tahminimce baklım inşallah gönlümüz rahat olur. Sen tarttırdınmı peki canım

Bende dun vermedim iste ama bugün verdim kayınvalideler geldi mama ver ac fln dedi sussun artik diye 60 cc verdim sonrada emzirmeye devam odama geldim bu defa eşim annesinden etkilenip mama ver demeye başladı yok yanlis yapıyoruz birden olmaz ac kalıyor fln bana geldiler iyice tabi zaten çok gerilmistim yap dedim mama icsin emzirmiyorum al al mamayı ver banane artık diye isyan ettim ama sonra pişman oldum tabi. Yani bugün bozduk kendimizi morelim çok bozuk :/ arkadaşlar flnda gelecekti bebek gormeye ben gerilince bebek daha çok ağlamaya başladı ondan bide direncim kirildi :(

Merhaba kızlar.bişey sorucam.dün geceden beri çok kötüyüm.bir forumda okudumki doğumda oksijensiz kalan bebeklerde 5-6 ayindan itibaren kusurlar görülebiliyormuş.bir çok kişi benim bebeğim oturamiyo,yuruyemiyo,zihinsel engelli gibi yorumlar yazmiş.benim dogumumda zor geçtiği için oksijensiz kalmisti yavrum,bacaklarinda titreme vardi,iğne yapikdiktan sonra azaldi,şimdi nadiren oluyor.şimdilik gelişiminde bir sorun yok,beynini ayrintili ultrason yaptirmişdik,sonuç iyi çikmişti.ama çok korkuyorum sonradan bişey olursa diye bebeğime.Allahim bu nasil aci,Sen kimseyi evladiyla sinama Allahim.kizlar bu konuda bir bilginiz varmi,tanidiklarinizin filan başina gelipte bebeği iyi olan varmi.çok korkuyorum,ona bişey olursa ölürüm ben ölürüm:KK43:

Kızlar benim doktorum kızımın kilosunu beğenmedi bizi çocuk metabolizma bölümüne gönderdi
Cuma gideceğim

Kakasında mukus
Kusma
Yüzünde kuruluk ve pullanma
Az kilo artışı
Başında konak var

Sanırım alerjiden şüphelendi
Umarim neye alerjisi oldugu bulunur.
Saydiklarindan
Yüzde pullanma ve kuruluk
Konak
Kusma bizde de var sadece kilo artışı iyi bizim,kakasi da çok cıvık bazen mukuslu bazen de yeşil oluyor.
Ben de şüpheleniyorum bazen besin alerjisi olabilirmi diye.

Bende dun vermedim iste ama bugün verdim kayınvalideler geldi mama ver ac fln dedi sussun artik diye 60 cc verdim sonrada emzirmeye devam odama geldim bu defa eşim annesinden etkilenip mama ver demeye başladı yok yanlis yapıyoruz birden olmaz ac kalıyor fln bana geldiler iyice tabi zaten çok gerilmistim yap dedim mama icsin emzirmiyorum al al mamayı ver banane artık diye isyan ettim ama sonra pişman oldum tabi. Yani bugün bozduk kendimizi morelim çok bozuk :/ arkadaşlar flnda gelecekti bebek gormeye ben gerilince bebek daha çok ağlamaya başladı ondan bide direncim kirildi :KK43:
Destek olacaklarına engel oluyorlar. Sen yine de direncini kırma pes etme.

Merhaba kızlar.bişey sorucam.dün geceden beri çok kötüyüm.bir forumda okudumki doğumda oksijensiz kalan bebeklerde 5-6 ayindan itibaren kusurlar görülebiliyormuş.bir çok kişi benim bebeğim oturamiyo,yuruyemiyo,zihinsel engelli gibi yorumlar yazmiş.benim dogumumda zor geçtiği için oksijensiz kalmisti yavrum,bacaklarinda titreme vardi,iğne yapikdiktan sonra azaldi,şimdi nadiren oluyor.şimdilik gelişiminde bir sorun yok,beynini ayrintili ultrason yaptirmişdik,sonuç iyi çikmişti.ama çok korkuyorum sonradan bişey olursa diye bebeğime.Allahim bu nasil aci,Sen kimseyi evladiyla sinama Allahim.kizlar bu konuda bir bilginiz varmi,tanidiklarinizin filan başina gelipte bebeği iyi olan varmi.çok korkuyorum,ona bişey olursa ölürüm ben ölürüm:KK43:
Testleri yapıldıysa içini ferah tut canım. Aklina kötü şey getirme. Basını dik tutuyor mu, yüzüne bakıp gülümsüyor mu, konuştuğunda sesler çıkarmaya çalışıyor mu? Bu ay içinde bunları yapabiliyorsa sorun yoktur İnşallah. Ki bu saydiklarim bile tam kriterler değil bazı bebekler daha erken yada daha gec yapabilir bunlari

Umarim neye alerjisi oldugu bulunur.
Saydiklarindan
Yüzde pullanma ve kuruluk
Konak
Kusma bizde de var sadece kilo artışı iyi bizim,kakasi da çok cıvık bazen mukuslu bazen de yeşil oluyor.
Ben de şüpheleniyorum bazen besin alerjisi olabilirmi diye.

Sağol pearl
Benim aklıma bile gelmemişti de doktor ısrarla götürmemi istedi. Yarın gideceğiz bakalım inşallah kötü bişey çıkmaz

Bende dun vermedim iste ama bugün verdim kayınvalideler geldi mama ver ac fln dedi sussun artik diye 60 cc verdim sonrada emzirmeye devam odama geldim bu defa eşim annesinden etkilenip mama ver demeye başladı yok yanlis yapıyoruz birden olmaz ac kalıyor fln bana geldiler iyice tabi zaten çok gerilmistim yap dedim mama icsin emzirmiyorum al al mamayı ver banane artık diye isyan ettim ama sonra pişman oldum tabi. Yani bugün bozduk kendimizi morelim çok bozuk :/ arkadaşlar flnda gelecekti bebek gormeye ben gerilince bebek daha çok ağlamaya başladı ondan bide direncim kirildi :KK43:
Sağolsunlar çok güzel köstek olmuşlar. Toplam kaç cc verdin canım? İlk verdiğin 60cc etki etmez zaten. Moralini bozma sen :KK200:

Normal Hindistan cevizi kadar kokmuyor ama hafif kokusu var tabi.merak etme katılığı taş gibi değil oda ısısında yumuşak oluyor.ben watsons tan almıştım hamilelikte çatlaklar için kalanı da bebeğe değerlendiriyorum.markası the lifeCo
sfyg sfyg canım nasıl geçti geceniz aşıdan sonra?
Çok şükür rahat geçti canım. Saat kurdum 1,5 saatte bir kalkıp kontrol ettim hiç olmadı ateş falan. İnşallah bugün de olmaz. Çok teşekkür ederim sorduğun için :KK200:

Back