2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cok ugrastim olmadi canim.uzuluyor insan tabi emdihi zaman nekadar mutluoluyordum ustelik.birde milletin konusmalari var ya tam depresyona sokmalik aaaa neden emzirmiyon emzir emzir ver memeni cikar ver.emmiyor arkadas ankamiyorlar bide millete iuspatlamak icin meme vermeye ugrasiyorumben sanki kendim isteyerek vermiyormusum gibi davraniyolar.olsun canim dusunmen yeter bende o bile ise yaramazdi 2 ayda neler yaptim anca 2 ay yurutebildik malesf
Öyle deme kuzum, ben yinede eve gidince yollıycam sana. Zaten bu insanlar mafetti bizi. Belki vermek istemiyosun meme kime ne yani. Süt gelmeyen anneyi anneden saymıyolar kendileri şakır şakır akan sütlerle emzirdiği için. Ama anlamıyorlar onların zamanlarıyla bizim zamanımız arasında çok fark var. Bazen bende ilallallah ediyorum. Boşver milleti napalım bizden alacakları rızk bukadarmış. Bende bugün resmen dedim ki kendime düşün ki alması gereken şey aslknda mama, memeyi de zevk için ver artkk üzme kendini diye.
Sütüme üzülmekten Yusuf Egemin en güzel anlarını kaçırmışım. Bakıyorum başka bebeklerin ne güzel fotoğrafları var, ben o minnack zamanlarında kendi derdime ağlamaktan oğlumun o güzel anlarını ölümsüzleştirmeyi unutmuşum. Zararın neresinden dönsek kardır. Eve gidince güzel güzel fotoğraflarını çekicem oğlumun. Düşün okadar moralsiz üzgün bıkkınmkşım ki mevlütü hariç güzel oğlumla fotoğrafımız bile yok..
elimizdekini tutmaya çalışırken elimizden gidenleri görmüyoruz. Sende artık böyle bak olaya. Çocuk keyif yapmak istemiyo demekki. Mama verince biliyoruz ki karnları doyuyo, ya rabbim dermansız dert verseydi Allah korusun

Sagol canim evet denemeye devam edicem insallah ama cok zor gibi neler yaptim ayakta dans bile ettik emsin diye abisi bile bana destek oldu biraz oyun sandi memede dans ederken kardesini gorunce oda oyuncak bebegini aldi karsimizda dansa edlik etti guzeldi .artik hic almiyor memeyi gorunce aglamaya basliyor .zaten sutte bazen 30 cc geliyor bazen 5 cc bile cikmiyor
Ne güzel anlatmışsın canım yaa gözümde canlandı o haliniz , abinin de uyumlu ve akıllı bir çocuk olması da çok güzel, çok şanslısın o konuda. Emmesi icin de çok caba sarfettin,çok uğraştın canım belki daha aktif emseydi daha çok uyarsaydı memeyi daha çok sütün olurdu,kendini üzme, 2 ay verdin yine de buna da şükür,belki biraz daha sağıp verirsin,damla kadar bile olsa sifa olur kuzuya

Kızlar ateş ölçer tavsiyesi istiyorum. Evdeki beuder marka bilmem kaç model, memnun değilim.Yarın aşıdan sonra lazım olacak belli ki.
Manuel termometreler daha saglikli olcum yapiyor kulakta 2 kulak birbirinden farkli cikiyor. Temassiz hic kullanmadim. Yorum yapamayacagim ama oglumada kızıma da manuel kullaniyorum

Kizlar gunaydin benim oglum memeyi tamamen birakti neler yqpmamiza ragmen hic bisekilde almiyor sagarak vermeye calisiyorum zaten sütüm azdi gitgide biticek belli cunku sagmaya bile vakit bulamiyorum surekli elimiz ustunde olsun istiyor muhakkak birinin onu oyalamasi gerekiyor.buraya kadarmis bizimde kismetimiz ilk oglumda emmedi hadi onun nedenleri vardi bu bianda birakti emiyordu yani .bi onerisi olan varmi sizxe geri donermi memeye cok uzuluyorum evet dunyanin sonu degil korayda emmedi noldu buyudu gayette saglikli ama insan yinede emerken emseydi diyor.bugun dr kontrolumuz var hem bebisim hemde benim gecikmeli 40 kontrolum haftayada iki ay asilarimiz var gunler geciyor birde kizlar bana acil cevap verirseniz sevinirim rota asisi illa 2.aydami yapilmasi gerekiyor onumuzdekj ayda yaptirsak olurmu tam 2 ay 7 gunluk bugun

Canim bebeklernbazen meme reddi yapiyorlar etrafi kesfettigi donem oldugu icin ozellikle 3 ay civari cok yasanan bi durum. Uyurken vermeyi dene bide meme pozisyonunda degilde o yatarken uzerine egilerek dene kucagina almadan. Ama gecici bi donem olabilir vaktin oldukca sagmaya ve denemeye devam et. Bide insanlari takma gercekten. Sen kendini biliyorsun. Gecen bi akraba geldi kizimi gorur gormez kucuk bu dedi. Yoo gayet iyi dedim. Sonra memelerinde kucuk sutun yoktur senin dedi yoo gayet var dedim kizim huzursuzlaninca ac bu doymuo dedi yoo karni tok ama negatif enerjiden hoslanmio dedim. Demem oki ver cevabini yapistir acima kimseye kucaginda kucucuk bebegi olan annenin psikolojisini dusunmeyip yetersizlikle suclayanlarin azina tukuruceksin. Zaten annelik hep bir kaygi yurek carpintisi yeterince zor. Bide elalemle ugrasiyoruz. Agzi olan konusuo

Oyy kuzum ya bıraktı demekki :KK43: bende sana zemzemi hala yollamadım ablama geldim :KK43:
Bi emzirme danışmanından yardım alsan içinde kalacaksa bu emzirememek? Bende düşünüyorum aslında ama fiyatları çok geldi şuanki durumumuzda. Süt gelmeyince emmeyince yapacak bişey yok kuzum napalım..
dün halam geldi o da anlatıyo 2 çocuğunu da mamayla büyütmüş hiç sütüm olmadı sıkardım sağardım neler yer içerdm banamısın demezdi diyo. Demekki bende halama çekmişim dedim. Şükür ki bizm zamanımızda mama var onların zamanında pirinç suyu verilirmiş bebeğe oğlu acillik olmuş ağır gelmiş diye.
Bazen benimde sütüm başka günlere nazaran iyi oluyo sonra bi bakıyorum damla bile gelmiyo. Çok hırpalama kendini vaktin yokki üstüne düşesin.. rabbim sağlık sıhhat versin yeterki
Yawrum sutunun olmadigini dusunduren seyleri bi yazarmisin. Liste olarak.

S Spizella bizde de oglum getirio surekli hastalik bu sefee koruyamadim kizi bide asi oldu iyice dustu bagisiklik. Kendimde hafif limoniyim oksuruk falan var sambucol efervesan iciorum. Sutumden gecsinndie bide prebiyotik kullanıyorum kefirde iciyorum. Bide kesinlikle vitamin takviyesi oneririm hamilelikte icmedigim vitaminleri simdi içiyorum

Geçmiş olsun bol bol emzir geçmez inşallah ben hasta olduğumda ona geçmesin diye daha sık emziriyorum işe yarıyor sanki

Ya sorma bi de mız mız oldu aşıdan beri
Doğru dürüst emmiyor
Habire kusuyor emdiğini de. Mecalim yok onunl uğraşamıyorum :(

Canım ya daha yeni iyileştiniz gene mi geldi :KK43: aklıma propolis geldi onu kullansaniz esinle canım senin sütünden bebişe de şifası geçer inşallah..

Eşimin hastalığı zatürreye dönmüş. O tedavi oldu ama bana geçti o sırada. Gerçi o da iyileşemedi. Benim de boğazıma vurdu faranjitim var kronik. Öksürük krizi geçiriyorum ya ikide bir

Çok gecmiş olsun aklım çıkıyor hastalıktan sağlıklıyken zor yetiyoruz hastalanınca ne yaparız. Grip olup bebek bakmaya gelenlere içimden küfrediyorum. ilk 3 ay özellikle bebek grip olursa çok zor büyük oğlumda neler çektim.

O kadar zor ki
Ağlıyor kalkıp zorla alıyorum. Kollarım bacaklarım feci ağrıyor ben de sling e sardım son çare

S Spizella bizde de oglum getirio surekli hastalik bu sefee koruyamadim kizi bide asi oldu iyice dustu bagisiklik. Kendimde hafif limoniyim oksuruk falan var sambucol efervesan iciorum. Sutumden gecsinndie bide prebiyotik kullanıyorum kefirde iciyorum. Bide kesinlikle vitamin takviyesi oneririm hamilelikte icmedigim vitaminleri simdi içiyorum

Rabarba ben hiç bırakmadın vitaminleri ama buraya kadar dayanabildim ya
Eşim askeriye ortamında çalışıyor
Askerler erler hep hasta
Kış boyu neler yiyip içiyoruz ama kaçamıyoruz hastalıktan

Ilk kızımda doğum yapar yapmaz bütün vitamin ve demir haplarını bırakmıştım bebek 40 günlük olduğunda tutam tutam saçlarım dökülmeye başlamıştı. Bunda devam ediyorum vitaminlere 2 aylık olduk saçlarım dökülmüyor.

Kızlar ya bizim kız dün akşamdan beri devamlı ağlıyor... Kucağımızdan filan bıraktığımız an çığlık çığlığa ağlıyor resmen... Ne yapacağımızı bilmiyoruz ya.

Ateşi yok çok şükür ama sanki canı yanıyor gibi aniden çığlık atıyor. Kakasını yaptı, gaz devamlı çıkarıyor ve karnı sert değil, aç değil hem beni devamlı emiyor hem de kusuyor çok içtiği için, öğleden sonra takviye olarak ablamın sütünden içti 125cc ve az önce de 40cc mama içti, karnı tok ve itiyor biberonu, aç olsa saldırırdı. Vücudunda sadece poposunda az bi pişik var ki bu iyileşmiş hali, daha fazlaydı o zaman ağlamıyordu böyle.

Yani neden böyle canı yanıyor gibi ağlıyor bilmiyorum... Kafadan bir şey yapmak da istemiyorum... Bir öneriniz var mı?
Atak donemidir baktin mi

Kızlar ya benim çok kafam karışıyor.internette bazı sitelerde Bebwgin beslenmesi için emziren anneler sut ve sut ürünleri tuketmeli yaziyor. Bazılarında ise gaz yaptığı yazıyor. Siz bu ürünleri tüketiyor musunuz yoksa tüketmiyor musunuz
Fermente olan urunler gaz yapmiyor.kefir tuketebilirsin.inek sutu zaten imsan vucudu icin sindirilmesi en zor besinlerdem biri

Doğru dürüst emmiyor
Habire kusuyor emdiğini de. Mecalim yok onunl uğraşamıyorum :KK43:

Eşimin hastalığı zatürreye dönmüş. O tedavi oldu ama bana geçti o sırada. Gerçi o da iyileşemedi. Benim de boğazıma vurdu faranjitim var kronik. Öksürük krizi geçiriyorum ya ikide bir

O kadar zor ki
Ağlıyor kalkıp zorla alıyorum. Kollarım bacaklarım feci ağrıyor ben de sling e sardım son çare

Askerler erler hep hasta

Offf çok geçmiş olsun canım yaa :(
Şu kış hayırlısıyla bitse de rahatlasak artık...

Doğru dürüst emmiyor

O kadar zor ki

Askerler erler hep hasta
Asidan sonra kusma bizde de oldu kakasida yesile donmustu yeni yeni duzelio atak asi nezle kombo olunca cocugun da felegi sasti. Sambucolu sicak suda eritip iciyorum cok agirlasmissam gunde 3 defa baya iyi geliyor bana .

Ilk kızımda doğum yapar yapmaz bütün vitamin ve demir haplarını bırakmıştım bebek 40 günlük olduğunda tutam tutam saçlarım dökülmeye başlamıştı. Bunda devam ediyorum vitaminlere 2 aylık olduk saçlarım dökülmüyor.
Aynen kafamda sac kalmamıştı bunda duzenli olmasa iciyorum 70 gunluk bizimkide cok sukur dokulmuor.

Asidan sonra kusma bizde de oldu kakasida yesile donmustu yeni yeni duzelio atak asi nezle kombo olunca cocugun da felegi sasti. Sambucolu sicak suda eritip iciyorum cok agirlasmissam gunde 3 defa baya iyi geliyor bana .

Aynen kafamda sac kalmamıştı bunda duzenli olmasa iciyorum 70 gunluk bizimkide cok sukur dokulmuor.

sambucol u ilk kez duydum
bana vere vere minoset verdi
içiyorum da onun da bi faydası yok

Çok hastayım ya
Eşim de hasta
Bebek de hasta olur bugün yarın
Lanet olsun kahrolasıca virüsler

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.

Kizlar gunaydin benim oglum memeyi tamamen birakti neler yqpmamiza ragmen hic bisekilde almiyor sagarak vermeye calisiyorum zaten sütüm azdi gitgide biticek belli cunku sagmaya bile vakit bulamiyorum surekli elimiz ustunde olsun istiyor muhakkak birinin onu oyalamasi gerekiyor.buraya kadarmis bizimde kismetimiz ilk oglumda emmedi hadi onun nedenleri vardi bu bianda birakti emiyordu yani .bi onerisi olan varmi sizxe geri donermi memeye cok uzuluyorum evet dunyanin sonu degil korayda emmedi noldu buyudu gayette saglikli ama insan yinede emerken emseydi diyor.bugun dr kontrolumuz var hem bebisim hemde benim gecikmeli 40 kontrolum haftayada iki ay asilarimiz var gunler geciyor birde kizlar bana acil cevap verirseniz sevinirim rota asisi illa 2.aydami yapilmasi gerekiyor onumuzdekj ayda yaptirsak olurmu tam 2 ay 7 gunluk bugun
3. Ayda meme reddi oluyormuş canım. O kadar uğraştın inşallah da iştahlı şekilde emneye başlar tekrardan. 3. Ayda yapmışlardı tek doz olrak rotayı oğluma. Şimdi de yaptıracağım bekliyorum 3 aylık olalım diye.

Doğru dürüst emmiyor

O kadar zor ki

Askerler erler hep hasta
Off of çok geçmiş olsun ya...

Atak donemidir baktin mi

LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet
Harika haftalar tutumlu annede 30tl hemde kargo bedava bu ay ona bi bak istersen atak donemlerinde isine yarar
Canım atak haftasında aslında ama öyle bir ağlama gibi değildi, canı yanarken böyle ağlıyor aynen... Az önce yine yaptı, karnı mı sancıyor, niye yapıyor bilemedim ya..

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.

3. Ayda meme reddi oluyormuş canım. O kadar uğraştın inşallah da iştahlı şekilde emneye başlar tekrardan. 3. Ayda yapmışlardı tek doz olrak rotayı oğluma. Şimdi de yaptıracağım bekliyorum 3 aylık olalım diye.

Off of çok geçmiş olsun ya...

Canım atak haftasında aslında ama öyle bir ağlama gibi değildi, canı yanarken böyle ağlıyor aynen... Az önce yine yaptı, karnı mı sancıyor, niye yapıyor bilemedim ya..

Sağolun kızlar
Kendinize dikkat edin. :(

Canım benim kızım gazdan öyle yapardı yaa. Aynı bahsettiğin şekilde yaşardık, gaz kesilince anladım bende gazdan olduğunu

Canım benim kızım gazdan öyle yapardı yaa. Aynı bahsettiğin şekilde yaşardık, gaz kesilince anladım bende gazdan olduğunu
Canım ya gazı çıktı yani kaç kere çıkarttık. Çok afedersin kaka, pırt yaptı. Yani hala gazı var mıdır ki bilmiyorum ben de. Karnına masaj yaptım, hareket yaptırdım filan yani ne bileyim insan canı acıyor diye düşününce, uykusuz kaldı vs diye kötü oluyor işte. Dilleri yok ki anlatsın kuzucuklar

Back