2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar gunaydin benim oglum memeyi tamamen birakti neler yqpmamiza ragmen hic bisekilde almiyor sagarak vermeye calisiyorum zaten sütüm azdi gitgide biticek belli cunku sagmaya bile vakit bulamiyorum surekli elimiz ustunde olsun istiyor muhakkak birinin onu oyalamasi gerekiyor.buraya kadarmis bizimde kismetimiz ilk oglumda emmedi hadi onun nedenleri vardi bu bianda birakti emiyordu yani .bi onerisi olan varmi sizxe geri donermi memeye cok uzuluyorum evet dunyanin sonu degil korayda emmedi noldu buyudu gayette saglikli ama insan yinede emerken emseydi diyor.bugun dr kontrolumuz var hem bebisim hemde benim gecikmeli 40 kontrolum haftayada iki ay asilarimiz var gunler geciyor birde kizlar bana acil cevap verirseniz sevinirim rota asisi illa 2.aydami yapilmasi gerekiyor onumuzdekj ayda yaptirsak olurmu tam 2 ay 7 gunluk bugun

Çok hastayım ya
Eşim de hasta
Bebek de hasta olur bugün yarın
Lanet olsun kahrolasıca virüsler

Canım ya daha yeni iyileştiniz gene mi geldi :( aklıma propolis geldi onu kullansaniz esinle canım senin sütünden bebişe de şifası geçer inşallah..

Bizim de akşam 8de yükselmeye başladı 37.3 filandı. Dediğin gibi ben de üstünü incelttim ağrısı da vardı inliyordu kuzucuk. 11e kadar bekledim ama biraz da cihaza güvenemedim pili azalmış uyarı veriyordu evde de baska küçük pil yoktu o yüzden 11de fitil verdim yattık biz de sıkıntısız geçirmis olduk darısı diğer arkadaşlara :)
Çok şükür siz de sorunsuz atlatmissiniz :) bugün yükselmez artık heralde. Daha asi olmamış bebisler de rahat atlatırlar insallah

Kizlar gunaydin benim oglum memeyi tamamen birakti neler yqpmamiza ragmen hic bisekilde almiyor sagarak vermeye calisiyorum zaten sütüm azdi gitgide biticek belli cunku sagmaya bile vakit bulamiyorum surekli elimiz ustunde olsun istiyor muhakkak birinin onu oyalamasi gerekiyor.buraya kadarmis bizimde kismetimiz ilk oglumda emmedi hadi onun nedenleri vardi bu bianda birakti emiyordu yani .bi onerisi olan varmi sizxe geri donermi memeye cok uzuluyorum evet dunyanin sonu degil korayda emmedi noldu buyudu gayette saglikli ama insan yinede emerken emseydi diyor.bugun dr kontrolumuz var hem bebisim hemde benim gecikmeli 40 kontrolum haftayada iki ay asilarimiz var gunler geciyor birde kizlar bana acil cevap verirseniz sevinirim rota asisi illa 2.aydami yapilmasi gerekiyor onumuzdekj ayda yaptirsak olurmu tam 2 ay 7 gunluk bugun

Bana 3 aylıkken yapılıyor dedi sağlık ocağı canım ilk oğluma da 3 aylık yapılmıştı ikinci dozu da 5aylik yapılıyor.

Süt için de elinden geleni yaptın zaten biz bile sahitiz lütfen kendini üzme bebisin tek ihtiyacı süt değil sütsüz de karni doyar ama mutlu, huzurlu, sevkatli bir annesi olursa ruhu doyar :)

Kontrolden de inşallah iyi haberlerle dönersiniz canim

Bebekler ara ara meme reddi yaparlar canım. Bence biraz daha dene belki tekrar emmeye baslar. Rotayı 3.ayda yapıyorum dedi benim doktorum.

Sütyen kullanmıyorum canım. Göğüste sert bir şey var kahve kısma doğru uzun sert bir şey. Dün duşa girdim masaj yaptım ama geçmedi sertlik. Hangi doktora gidilir acaba bunun için
Genel cerrah diye biliyorum ama emin değilim bilen birileri yazar inş

Canım benimki öyle yaptığında şırıngayla ve kaşıkla verdim çok zor oluyo kaşıkla bi saat bile sürüyo ama direndim biberon vermedim Sonunda emme içgüdüsünü karşılayamadığı için benden emdi bi dene istersen tabi hemen olmuyo bi süre böyle uğraştım ben

Kızlar ya bizim kız dün akşamdan beri devamlı ağlıyor... Kucağımızdan filan bıraktığımız an çığlık çığlığa ağlıyor resmen... Ne yapacağımızı bilmiyoruz ya.

Ateşi yok çok şükür ama sanki canı yanıyor gibi aniden çığlık atıyor. Kakasını yaptı, gaz devamlı çıkarıyor ve karnı sert değil, aç değil hem beni devamlı emiyor hem de kusuyor çok içtiği için, öğleden sonra takviye olarak ablamın sütünden içti 125cc ve az önce de 40cc mama içti, karnı tok ve itiyor biberonu, aç olsa saldırırdı. Vücudunda sadece poposunda az bi pişik var ki bu iyileşmiş hali, daha fazlaydı o zaman ağlamıyordu böyle.

Yani neden böyle canı yanıyor gibi ağlıyor bilmiyorum... Kafadan bir şey yapmak da istemiyorum... Bir öneriniz var mı?
Benimki herzaman kucaktan bırakınca ağlıyo ama dün akşam farklı bi huzursuzluğu vardı aynen dediğin gbii aç değil gaz yok altı temiz vs ama durmadan ağladı mızırdandı uyumadı.Tam 8 saat uyumadı düşünebiliyomusun emerken kucağımda 10ar dk falan uyudu yerine koyduğum an çıldırdı ayağımda bile hafif hafif salladım fayda etmedi ne olduğunu bende çözemedim sıçrama zamanına daha 9 gün var ama her bebek aynı zamanda olmuyo belki odur diye düşünüyorum seninkininde sıçrama haftası olabilir?

Oyy kuzum ya bıraktı demekki :( bende sana zemzemi hala yollamadım ablama geldim :(
Bi emzirme danışmanından yardım alsan içinde kalacaksa bu emzirememek? Bende düşünüyorum aslında ama fiyatları çok geldi şuanki durumumuzda. Süt gelmeyince emmeyince yapacak bişey yok kuzum napalım..
dün halam geldi o da anlatıyo 2 çocuğunu da mamayla büyütmüş hiç sütüm olmadı sıkardım sağardım neler yer içerdm banamısın demezdi diyo. Demekki bende halama çekmişim dedim. Şükür ki bizm zamanımızda mama var onların zamanında pirinç suyu verilirmiş bebeğe oğlu acillik olmuş ağır gelmiş diye.
Bazen benimde sütüm başka günlere nazaran iyi oluyo sonra bi bakıyorum damla bile gelmiyo. Çok hırpalama kendini vaktin yokki üstüne düşesin.. rabbim sağlık sıhhat versin yeterki

Geçmiş olsun canım çabucak atlatırsınız insallah ne sikayetiniz vardı da kondu teshis
Sikayet yoktu yavrum hic ya 36.haftada anne karnında iken doktorum sag böbreği ödemli dedi dogar dogmaz uriner ultrason çektirdik sonra baska filmler vs oyle teşhis kondu

Sağol insallah tekrar olmaz bizde 2 hafta önce antibiyotik kullandık ve tekrar başladı öksürük sanırım mide reflusu oduguo için geçmiyor yalnız bırakmaya korkuyorum uyurken tıkanır diye
Reflü yastığı kullanmıyor musun canım? Ben çok faydasını gördüm

Çok hastayım ya
Eşim de hasta
Çok geçmiş olsun canım.. İnşallah İnci prensese geçmez..

Bazı bebekler erken diş çıkarır canım kontrol et aklıma tek bu geldi benimkiler erken çıkardığı için birde sadece alt ve üst önü değil yanları da kontrol et aklıma başka şey gelmedi diğerlerine sen bakmışın zaten
Ablam da aynısını dedi ya. Emerken göğsümü çok ısırıyor. Eziyor diş etleriyle. Sanki dişlerini kaşır gibi bastıra bastıra. Kuzenimin kızı 4 aylık çıkarttı dişini, o yüzden ben de şüphelenmiyor değilim. Geceyi nispeten iyi geçirdik ama elhamdulillah

Birisi paylaşmıştı el ve ayak parmaklarını kontrol edin saç dolanması olabilir diye bi bak istersen canim yada çok fazla uyaran almıştır gün içinde sakinleşme ihtiyacı vardır kucakta kendini güvende hissediyordur belki
Şimdi uyuyor, uyanınca kontrol edeyim canım çok sağol.. Bir gün öncesinden başladı canım, durmadan ağlıyor canı yanıyor gibi. Mızırdanma gibi değil yani

Benimki herzaman kucaktan bırakınca ağlıyo ama dün akşam farklı bi huzursuzluğu vardı aynen dediğin gbii aç değil gaz yok altı temiz vs ama durmadan ağladı mızırdandı uyumadı.Tam 8 saat uyumadı düşünebiliyomusun emerken kucağımda 10ar dk falan uyudu yerine koyduğum an çıldırdı ayağımda bile hafif hafif salladım fayda etmedi ne olduğunu bende çözemedim sıçrama zamanına daha 9 gün var ama her bebek aynı zamanda olmuyo belki odur diye düşünüyorum seninkininde sıçrama haftası olabilir?
Atak haftasında ama bu ağlama farklı bir şeydi canım aynı canı yandığında ağladığı gibi... Size de kolay gelsin canım...

Bana 3 aylıkken yapılıyor dedi sağlık ocağı canım ilk oğluma da 3 aylık yapılmıştı ikinci dozu da 5aylik yapılıyor.

Süt için de elinden geleni yaptın zaten biz bile sahitiz lütfen kendini üzme bebisin tek ihtiyacı süt değil sütsüz de karni doyar ama mutlu, huzurlu, sevkatli bir annesi olursa ruhu doyar :)

Kontrolden de inşallah iyi haberlerle dönersiniz canim
Sagol canim evet bende koraya 3 aylikken yaptirdim diye hatirliyorum ama 2.ayda yapiliyormus diye okuyunca tereddut ettim.aynen canim ole her seyi denedim olmadi bu seferde basaramadik .

Bebekler ara ara meme reddi yaparlar canım. Bence biraz daha dene belki tekrar emmeye baslar. Rotayı 3.ayda yapıyorum dedi benim doktorum.
Sagol canim evet denemeye devam edicem insallah ama cok zor gibi neler yaptim ayakta dans bile ettik emsin diye abisi bile bana destek oldu biraz oyun sandi memede dans ederken kardesini gorunce oda oyuncak bebegini aldi karsimizda dansa edlik etti guzeldi .artik hic almiyor memeyi gorunce aglamaya basliyor .zaten sutte bazen 30 cc geliyor bazen 5 cc bile cikmiyor

Canım benimki öyle yaptığında şırıngayla ve kaşıkla verdim çok zor oluyo kaşıkla bi saat bile sürüyo ama direndim biberon vermedim Sonunda emme içgüdüsünü karşılayamadığı için benden emdi bi dene istersen tabi hemen olmuyo bi süre böyle uğraştım ben
Iste canim benim o imkanim olmuyor cok fazla 21 aylik oglum var onunda anneden beklentileri var malesef okadar ugrasamadim keske imkanim olsaydida deneyebilseydim keskeeee.

Oyy kuzum ya bıraktı demekki :KK43: bende sana zemzemi hala yollamadım ablama geldim :KK43:
Bi emzirme danışmanından yardım alsan içinde kalacaksa bu emzirememek? Bende düşünüyorum aslında ama fiyatları çok geldi şuanki durumumuzda. Süt gelmeyince emmeyince yapacak bişey yok kuzum napalım..
dün halam geldi o da anlatıyo 2 çocuğunu da mamayla büyütmüş hiç sütüm olmadı sıkardım sağardım neler yer içerdm banamısın demezdi diyo. Demekki bende halama çekmişim dedim. Şükür ki bizm zamanımızda mama var onların zamanında pirinç suyu verilirmiş bebeğe oğlu acillik olmuş ağır gelmiş diye.
Bazen benimde sütüm başka günlere nazaran iyi oluyo sonra bi bakıyorum damla bile gelmiyo. Çok hırpalama kendini vaktin yokki üstüne düşesin.. rabbim sağlık sıhhat versin yeterki
Cok ugrastim olmadi canim.uzuluyor insan tabi emdihi zaman nekadar mutluoluyordum ustelik.birde milletin konusmalari var ya tam depresyona sokmalik aaaa neden emzirmiyon emzir emzir ver memeni cikar ver.emmiyor arkadas ankamiyorlar bide millete iuspatlamak icin meme vermeye ugrasiyorumben sanki kendim isteyerek vermiyormusum gibi davraniyolar.olsun canim dusunmen yeter bende o bile ise yaramazdi 2 ayda neler yaptim anca 2 ay yurutebildik malesf

Çok hastayım ya
Eşim de hasta
Çok gecmiş olsun aklım çıkıyor hastalıktan sağlıklıyken zor yetiyoruz hastalanınca ne yaparız. Grip olup bebek bakmaya gelenlere içimden küfrediyorum. ilk 3 ay özellikle bebek grip olursa çok zor büyük oğlumda neler çektim.

Iste canim benim o imkanim olmuyor cok fazla 21 aylik oglum var onunda anneden beklentileri var malesef okadar ugrasamadim keske imkanim olsaydida deneyebilseydim keskeeee.
Anladım canım olsun sen sağabiliyosan sağdığın sütü vermeye devam et kuzenimin bebeği 3 ay annesini emmedi kuzenim hep sağıp verdi 4.ayda annesinden emmeye başladı anneyi tanıyıp farkında varınca tatlı geldi heralde sakın moralini bozma nolursa olsun ben üzüldüğüm gün direk sütüm gidiyo hatta mama veriyorum moral çok önemli ztn halsiziz yorgunuz uykusuzuz... ayrıca bende hiç emmemişim hiçbirşeyim eksik değil çok şükür

Oluyor canım ya 2. 4. Ayda yada 3. 5. Ayda yaptirabiliyoruz

Cok ugrastim olmadi canim.uzuluyor insan tabi emdihi zaman nekadar mutluoluyordum ustelik.birde milletin konusmalari var ya tam depresyona sokmalik aaaa neden emzirmiyon emzir emzir ver memeni cikar ver.emmiyor arkadas ankamiyorlar bide millete iuspatlamak icin meme vermeye ugrasiyorumben sanki kendim isteyerek vermiyormusum gibi davraniyolar.olsun canim dusunmen yeter bende o bile ise yaramazdi 2 ayda neler yaptim anca 2 ay yurutebildik malesf
Şu karışan insanlara nasıl sinirleniyorum ya merak etme emzirsende bitmiyo o konuşmalar tepene gelip bakim emiyomu diyenler öyle emzirme böyle emzir diyenler insanlar susmuyo bende sinir oluyorum sağıp veriyodum emmiyo diye neden sağıyosun sağma emzir emzir diyenler vallahi insanın sinir sistemi dayanmıyo bunlara

Back