2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ya bizim kız dün akşamdan beri devamlı ağlıyor... Kucağımızdan filan bıraktığımız an çığlık çığlığa ağlıyor resmen... Ne yapacağımızı bilmiyoruz ya.

Ateşi yok çok şükür ama sanki canı yanıyor gibi aniden çığlık atıyor. Kakasını yaptı, gaz devamlı çıkarıyor ve karnı sert değil, aç değil hem beni devamlı emiyor hem de kusuyor çok içtiği için, öğleden sonra takviye olarak ablamın sütünden içti 125cc ve az önce de 40cc mama içti, karnı tok ve itiyor biberonu, aç olsa saldırırdı. Vücudunda sadece poposunda az bi pişik var ki bu iyileşmiş hali, daha fazlaydı o zaman ağlamıyordu böyle.

Yani neden böyle canı yanıyor gibi ağlıyor bilmiyorum... Kafadan bir şey yapmak da istemiyorum... Bir öneriniz var mı?
Merhaba bende de aynı durum var 2 gündür mız mız oldu karnı doyuyor kusuyor kaka yapıyor ama huzursuz bugün doktora götürdüm hiçbir şeyi yok dedi hafif f öksürük var ama oda kusmadan kaynaklı oluyomus

Kızlar ya benim çok kafam karışıyor.internette bazı sitelerde Bebwgin beslenmesi için emziren anneler sut ve sut ürünleri tuketmeli yaziyor. Bazılarında ise gaz yaptığı yazıyor. Siz bu ürünleri tüketiyor musunuz yoksa tüketmiyor musunuz

Merhaba bende de aynı durum var 2 gündür mız mız oldu karnı doyuyor kusuyor kaka yapıyor ama huzursuz bugün doktora götürdüm hiçbir şeyi yok dedi hafif f öksürük var ama oda kusmadan kaynaklı oluyomus
Çok geçmiş olsun ya, benim kız daha yeni antibiyotik içti. İnşallah hasta olmaz tktsr

Gece gündüz karışmış ama böyle çok zorlanırsın :KK43:

Gündüz kısa kısa uyut emzirmeye uyandırdığında perdeleri aç, müzik aç dikkatini çeksin, yüksek sesle gülerek konuş bebeğinle, altını değiştir...
Gece uykusuna da geçirirken odayı karart, sessiz konuş ninni falan söyle ya da youtube dan uyku müziği aç. Yıkatabilirsin akşam yatırmadan önce.. gece uyanırsa da konuşmadan ışık açmadan ihtiyacını karşla. Ama bence bi günde değiştirmeye çalışma. Mesela bugün akşam 4 gibi uyandır. Yarın 3 gibi falan. O eksik uykuyu akşam saatlerinde tamamlamaya çalış.
Bilgili olduğumdan değil ama ben böyle yapardım
Kendiliginden gece 1 de uyudu sabah 8.3p
Gece gündüz karışmış ama böyle çok zorlanırsın :KK43:

Gündüz kısa kısa uyut emzirmeye uyandırdığında perdeleri aç, müzik aç dikkatini çeksin, yüksek sesle gülerek konuş bebeğinle, altını değiştir...
Gece uykusuna da geçirirken odayı karart, sessiz konuş ninni falan söyle ya da youtube dan uyku müziği aç. Yıkatabilirsin akşam yatırmadan önce.. gece uyanırsa da konuşmadan ışık açmadan ihtiyacını karşla. Ama bence bi günde değiştirmeye çalışma. Mesela bugün akşam 4 gibi uyandır. Yarın 3 gibi falan. O eksik uykuyu akşam saatlerinde tamamlamaya çalış.
Bilgili olduğumdan değil ama ben böyle yapardım
sabaha kadar beni cok yordugu icin gündüz bende onunla uyuyakaliyorum. Cok yoruldum gece uykusunu alamadigimdan gündüz uykusu hic yaramiyor. Sagol canim senin dedigini baldan anne 15 er dk once uyNdirin hergun diyor ama 1 saat yada yarm saat olarak uyandircam hergün. 15 dk ile baya uzun surer

Aynı senin gibiydim bende günyüzü görmüyodum bitkindim.Gece hiç konuşma loş ışıkta tut kalktığında beslerken altını değiştirirken falan.Gündüzde tam tersi konuş vs bi kaç gün böyle yap inş fayda eder ben öyle öyle yaparak değiştirmiştim herşey güzeldi ama bugün tekrar bozuldu ... şuan hala uyutmaya çalışıyorum.
Ya napicaz biz böyle. Cok zormus gece uyumamak :(

Benimki kucak ayırt etmiyo kim olsa onda duruyo seninki annesinin farkında en azından.Kaç aylıktı seninki?
Benimki benden baska kimseyi görmüyorki canim babasi geldiginde genelde uyudugu icin. baskada gelenimiz gidenimiz cok yok. Uyku duzensizligimizden misafir kabul edemiyorum malesef. 83 günlük benim kizim

Kızlar ya benim çok kafam karışıyor.internette bazı sitelerde Bebwgin beslenmesi için emziren anneler sut ve sut ürünleri tuketmeli yaziyor. Bazılarında ise gaz yaptığı yazıyor. Siz bu ürünleri tüketiyor musunuz yoksa tüketmiyor musunuz
Benim doktorum süt içme gaz yapar dedi fakat peynir ve yoğurt tüketimini fazla yap dedi

Benimki benden baska kimseyi görmüyorki canim babasi geldiginde genelde uyudugu icin. baskada gelenimiz gidenimiz cok yok. Uyku duzensizligimizden misafir kabul edemiyorum malesef. 83 günlük benim kizim
Bende kimseyi kabul etmiyorum aynen senin gibi uykusuzluktan çünkü gündüz uyuyoruz.yinede eşimin annesi geliyo arada sevmeye.Benimki onun kucağındada duruyo ayırt etmiyo belki küçük diye etmiyodur diye düşünüyorum.1,5aylık şuan.Gece uykusuzluk çok fena oluyo dediğim gibi bi kaç gün uğraşıp düzeltmiştim gece uyuyodu bi anda bozuldu .. şimdi tekrar uğraşıyorum düzeltmesi bozulduğu gibi bi anda olmuyo tabi.Hava iyi olsa çıkarırız daha çabuk uykusu gelir vs ama onuda yapamıyoruz buz gibi

Kızlar sol göğsüm ağrıyor. Bebeğimi yaslayamıyom bile. Dün dirseği ni üstüne bastırdı kucağımda iken ağrıdı acaba o mu yaptı yoksa tıkandı mı. Sağdım makineyle ama geçmedi
Canım duşa gir yukardan göğüs ucuna doğru masaj yap sütyen takıyosan o da ağrıtmış olabilir bi süre takma bence

Canım benim kundak 0-18 ay büyüyenlerden ki iyiki büyük almışım. büyük buysa küçük nasıl olur diye düşünüyorum. Kutusu faturası duruyor.
Fotoğrafını paylaşır mısın canım

Çok hastayım ya
Eşim de hasta
Bebek de hasta olur bugün yarın
Lanet olsun kahrolasıca virüsler
Geçmiş olsun. Inşallah bebeğe geçmez. Kış bebeği zormuş. Insanlar ziyarete gelmek istiyor kırmak istemiyorsun gelenlerin elinde mendil oluyor, öksürüyorlar, yaklasmayalim bebeğe diyorlar ama evin içine giriyor o mikrop :( eslerimiz de ise gidiyor, iş yerinden getiriyorlar mikropları, ne kadar korumaya çalışsak da elimizde değil

Kızlar ya bizim kız dün akşamdan beri devamlı ağlıyor... Kucağımızdan filan bıraktığımız an çığlık çığlığa ağlıyor resmen... Ne yapacağımızı bilmiyoruz ya.

Ateşi yok çok şükür ama sanki canı yanıyor gibi aniden çığlık atıyor. Kakasını yaptı, gaz devamlı çıkarıyor ve karnı sert değil, aç değil hem beni devamlı emiyor hem de kusuyor çok içtiği için, öğleden sonra takviye olarak ablamın sütünden içti 125cc ve az önce de 40cc mama içti, karnı tok ve itiyor biberonu, aç olsa saldırırdı. Vücudunda sadece poposunda az bi pişik var ki bu iyileşmiş hali, daha fazlaydı o zaman ağlamıyordu böyle.

Yani neden böyle canı yanıyor gibi ağlıyor bilmiyorum... Kafadan bir şey yapmak da istemiyorum... Bir öneriniz var mı?
Bazı bebekler erken diş çıkarır canım kontrol et aklıma tek bu geldi benimkiler erken çıkardığı için birde sadece alt ve üst önü değil yanları da kontrol et aklıma başka şey gelmedi diğerlerine sen bakmışın zaten

Emira SY Emira SY gunaydin. Nasıl geçti geçeniz? Bizim 23.30da 37.5 oldu ateşimiz evin sıcaklığını düşürdüm. Ince bi tulum vardı bebiste. Sonra 1de ölçtüm 36.5 olmuştu. Ara ara uyanıp ölçtüm 36.5tu. Bi daha yükselmeden atlattık çok şükür. Calpol vermeme de gerek kalmadı

Canım duşa gir yukardan göğüs ucuna doğru masaj yap sütyen takıyosan o da ağrıtmış olabilir bi süre takma bence
Sütyen kullanmıyorum canım. Göğüste sert bir şey var kahve kısma doğru uzun sert bir şey. Dün duşa girdim masaj yaptım ama geçmedi sertlik. Hangi doktora gidilir acaba bunun için

Birisi paylaşmıştı el ve ayak parmaklarını kontrol edin saç dolanması olabilir diye bi bak istersen canim yada çok fazla uyaran almıştır gün içinde sakinleşme ihtiyacı vardır kucakta kendini güvende hissediyordur belki

Emira SY Emira SY gunaydin. Nasıl geçti geçeniz? Bizim 23.30da 37.5 oldu ateşimiz evin sıcaklığını düşürdüm. Ince bi tulum vardı bebiste. Sonra 1de ölçtüm 36.5 olmuştu. Ara ara uyanıp ölçtüm 36.5tu. Bi daha yükselmeden atlattık çok şükür. Calpol vermeme de gerek kalmadı

Bizim de akşam 8de yükselmeye başladı 37.3 filandı. Dediğin gibi ben de üstünü incelttim ağrısı da vardı inliyordu kuzucuk. 11e kadar bekledim ama biraz da cihaza güvenemedim pili azalmış uyarı veriyordu evde de baska küçük pil yoktu o yüzden 11de fitil verdim yattık biz de sıkıntısız geçirmis olduk darısı diğer arkadaşlara :)

Back