Hiç canını sıkma hastaneye yatan 7. Kişisin herhalde ve senin gibi haber alamadığımız kaç üye de yaşamıştır dediklerini. Bizde rsv çıkmadı ama 9 gün hastanede yattık bizde. Öksürük, balgam vardı. Antibiyotik, ventolin,damar yolundan serum bir sürü şey yapıldı bizede. Ben de burnunu temizlemeyi bilmiyordum hepsini öğrendik, daha da öğrenecek çok şey çıkacak. Burayı takip etmeni öneririm ama birbirimizden haberimiz oluyor. Bizim ailede bi benim bebeğim küçükken hastaneye yattı diye söylenip duruyor büyükler ama ben biliyorum bu zamanda çok hastanaye yatan oldu burada. Elimizde olmuyor bazen, kendini suçlama.[/QUOTE
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim. benim bebeğiminde ağzında hep köpürcük oluyordu. karnı aç olsa da biraz Emince ya da biberonla ağlamaya başlıyordu.. sohbet kurmaya başladığı Sanki sürekli boğazında bir şeyler varmış gibi ama ben bunun balgam olduğunu anlayamadım.. doktora gittiğimizde belirtilerin reflü olduğunu söyledi ve Gaviscon verdi. onu anne sütünün içine koyarak biberon ile verirken bebeğim tıkandı ve öksürük krizine girdi. apar topar acile gittik.. korkudan elim ayağım titredi. hiç ateşi olmamıştı.. orada yatış verdiler serum taktılar, antibiyotik ve hava başladılar. bizim mukozasından örnek aldılar. Rsv virüsü çıkıncaantibiyotiği kestiler. Sadece hava verdiler. ciğerlerinde çok şükür bir şey çıkmadı. Biz de gribe sebep olan Bu virus bebeklerde zatürreye sebep olabiliyormuş. başta annem olmak üzere çevreden bir sürü insan konuşuyor. Sen bu çocuğu üşüttün mü çocuğa mamayı soğuk mu verdiniz. herkes sanki mükemmel Anne biz bebeği ile ilgilenmeyen bir kişiymiş gibi.. etraftan herkesin bebeğini 2 yaşına kadar nasıl emzirdiğini sütünün ne kadar çok olduğunu veya bebeğinin hiç hastalanmaması duymaktan artık nefret etmiştim.. benim bebeğim emmeyi seven bir bebek değil 4-5 saat de olsa açlıktan ağlamıyor zorla uyandırıp 90 ccsüt anca veriyorum. doğduğumdan beri acıkıp ağladığını bilmiyorum. haliyle uykuda da beni emmediği için emzirmeye kalksam bile şu ana kadar sütçüm çoktan kesilirdi..Ben de sürekli sağıyorum... doğum da dahil olmak üzere aslında burada paylaşmak istediğim çok şeylerim oldu Belki faydası olur arkadaşlara diye. ama hiç fırsatım olmadı okumak için bile giremedim... çok uzun yazdım biliyorum ama eğer bebeğin de hapşırma tıkanma beslenmede isteksizlik oluşan olursa mutlaka vakit kaybetmeden hastaneye gitsin Çünkü 2 gün içerisinde zatürreye çevirebiliyor Biz çok şükür erken gittik.