2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gündüzleri uyandır canım aydınlık olsun yattığı yer konuş oyna uyumamaya çalış gece ise alt değiştirme ışık açma konuşma uyutmaya çalış sürekli bu şekilde zamanla öğrenir gece gündüzü

Kızlar nerelerdesiniz nasılsınız? bebisler doğdu bizi unuttunuz :)[/QUOTE]
Emira SY merhaba canım :) takıp edıyorum her zaman ama yazmaya zaman yoktu ben kızım la doğduğundan beri yalnız bakıyorum kimsem yoktu yardıma gelmek için o yüzden Benim için zor geçiyor Kızım 2 buçuk aylık oldu gelen giden yemek temizlık derken çok hızlı gecıyor zaman anlamıyorum nasıl gectıgını :). Birde alışmış kucağa uyanık olunca ağlıyor ben yanına gıdınce susuyor yapışık ikiz gibi oldum resmen kızımla bende durumlar böyle devam ediyor gece gündüz uyku düzeni bozulmasa daha iyi olcak çok uykusuz kaldım zor geçti yalnız valla :/

Kızlar 2. Ay aşısını yaptırdık ateşi yok henüz ama yaptırdığımız saatten beri sürekli ağlıyor, bir sorun mu var normal mi? Yaşayıp soran oldu mu?
Bence hıc bırsey verme canım ben vermedim ağladı mızırdandı oda agrıdan kol biraz agrırmıs çünkü atesşi hıc cıkmadı kalın giydirmedim çünkü iğneden sonra eve getırınce bır kilotlu çorap bir üste kollu badi giydırdım:) ateşsiz bir sekılde atlattm sabah 9 da yaptım aşı aksama doğru mızırdanması kesıldı arada uyudu uyandı öyle yanı

Kuzum yaa çok mu kotu
Kıyafeti filan mı rahatsız ediyor acaba kolunu bacağını...
Huysuzluk yapar dedi hemşire ama buna huysuzluk denmez ki, huysuz dediğin mırın eder bizimki ağlıyor sürekli. Biraz daha geçsin bakalım kötüleşecek mi toparlayacak mı kötüleşirse veririm ilacını.

Hemşire verme deyince vermedim, duruma bakarım inşallah toparlar, Bende üstünü ince tutuyorum zaten ev de sıcak üşütmeyiz inşallah.

Hemşire verme deyince vermedim, duruma bakarım inşallah toparlar, Bende üstünü ince tutuyorum zaten ev de sıcak üşütmeyiz inşallah.
Canım ateşi yoksa bende verme derim bırak vücudu mücadele etmeyi öğrensin ama sık sık kontrol et ateşini gece ve yarın bizim ebe bugün çıkmayıp yarın da ateşi çıkabilir dedi çok şükür bizde ateş olmadı huysuzlandı ilk geldiğimizde de uyudu baya derin halsizdi yani

Sürekli kucağımda fark ederim sıcaklık değişimini, Zormuş bu işler kıyamıyorsun hiç, 4. Ay aşısı ve 1 yaş aşısı da sıkıntılı geçermiş

Kızlar ateş ölçer tavsiyesi istiyorum. Evdeki beuder marka bilmem kaç model, memnun değilim.Yarın aşıdan sonra lazım olacak belli ki.

Kızlar sol göğsüm ağrıyor. Bebeğimi yaslayamıyom bile. Dün dirseği ni üstüne bastırdı kucağımda iken ağrıdı acaba o mu yaptı yoksa tıkandı mı. Sağdım makineyle ama geçmedi

Kızlar ateş ölçer tavsiyesi istiyorum. Evdeki beuder marka bilmem kaç model, memnun değilim.Yarın aşıdan sonra lazım olacak belli ki.
Dr umuza aşı olmadan evvel sordum eczaneden koltuk altından ölçenlerden al dedi. Diğerlerini büyüyünce kullanırsın dedi. Bende dijital vardı bide koltuk altından ölçenden aldım 10tl ye

Ateş Ölçer bende de her ikisi de var ama şu Ucuz 5_10 liralık koltuk altı ölçerleri tavsiye ediyor doktorlar o uzun süre durduğu için daha güvenilirmiş bende o yüzden koltuk altı olanı kullanıyorum diğeri de var bazen acil ölçmek gerekebilir diye ama boşa 150_200 vermeyin ekonominiz el vermiyorsa en güvenilir olan 5 10 liralık çünkü

Benim bebisle alakasi yok devamli sikayet edilip ceza almAktan sıkıldım

Forumun kuralları var kuzum napalim Mune ablanın kestiği parmak acımaz ben de iki defa banlandim şimdiye kadar ama bağımlılık olmuş birakamiyorum kadınlar kulübünü

Kızlar ya bizim kız dün akşamdan beri devamlı ağlıyor... Kucağımızdan filan bıraktığımız an çığlık çığlığa ağlıyor resmen... Ne yapacağımızı bilmiyoruz ya.

Ateşi yok çok şükür ama sanki canı yanıyor gibi aniden çığlık atıyor. Kakasını yaptı, gaz devamlı çıkarıyor ve karnı sert değil, aç değil hem beni devamlı emiyor hem de kusuyor çok içtiği için, öğleden sonra takviye olarak ablamın sütünden içti 125cc ve az önce de 40cc mama içti, karnı tok ve itiyor biberonu, aç olsa saldırırdı. Vücudunda sadece poposunda az bi pişik var ki bu iyileşmiş hali, daha fazlaydı o zaman ağlamıyordu böyle.

Yani neden böyle canı yanıyor gibi ağlıyor bilmiyorum... Kafadan bir şey yapmak da istemiyorum... Bir öneriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…