Gündüzleri uyandır canım aydınlık olsun yattığı yer konuş oyna uyumamaya çalış gece ise alt değiştirme ışık açma konuşma uyutmaya çalış sürekli bu şekilde zamanla öğrenir gece gündüzüKizlar uyku konusunda bilgili olanlar lütfen cevap yazin. Bebegim gece 3 te 4 te bazen sabah 6 da uyuyor. Sonra aksam 5 e kadar deliksiz uyuyor. Arada ben doyuruyorum ama goznu bile acmiyor. Bende onunla birlikte uyuyorum mecburen ve uyku duzenimiz mahvoldu. Gunduz uykusunu nasil geceye cevirebilirim? resmen havanin aydinlik oldugu bir zamana denk gelemiyoruz. Gece de beni cok yordugu icin gündüz bende deliksiz uyuyorum sadece beslemeye kalkiyorum. Cok zor oldu boyle ya
Ya aradım şimdi Hemşiresi de ağrısı vardır ateş çıkmadan verme dedi, Ağrısı varsa niye vermiyorum madem
Emira SY canım hiç fırsat olmuyor buraya girmeye çokta özledim burayı :/
Bence hıc bırsey verme canım ben vermedim ağladı mızırdandı oda agrıdan kol biraz agrırmıs çünkü atesşi hıc cıkmadı kalın giydirmedim çünkü iğneden sonra eve getırınce bır kilotlu çorap bir üste kollu badi giydırdım:) ateşsiz bir sekılde atlattm sabah 9 da yaptım aşı aksama doğru mızırdanması kesıldı arada uyudu uyandı öyle yanıKızlar 2. Ay aşısını yaptırdık ateşi yok henüz ama yaptırdığımız saatten beri sürekli ağlıyor, bir sorun mu var normal mi? Yaşayıp soran oldu mu?
Huysuzluk yapar dedi hemşire ama buna huysuzluk denmez ki, huysuz dediğin mırın eder bizimki ağlıyor sürekli. Biraz daha geçsin bakalım kötüleşecek mi toparlayacak mı kötüleşirse veririm ilacını.Kuzum yaa çok mu kotu
Kıyafeti filan mı rahatsız ediyor acaba kolunu bacağını...
Hemşire verme deyince vermedim, duruma bakarım inşallah toparlar, Bende üstünü ince tutuyorum zaten ev de sıcak üşütmeyiz inşallah.Bence hıc bırsey verme canım ben vermedim ağladı mızırdandı oda agrıdan kol biraz agrırmıs çünkü atesşi hıc cıkmadı kalın giydirmedim çünkü iğneden sonra eve getırınce bır kilotlu çorap bir üste kollu badi giydırdım:) ateşsiz bir sekılde atlattm sabah 9 da yaptım aşı aksama doğru mızırdanması kesıldı arada uyudu uyandı öyle yanı
Canım ateşi yoksa bende verme derim bırak vücudu mücadele etmeyi öğrensin ama sık sık kontrol et ateşini gece ve yarın bizim ebe bugün çıkmayıp yarın da ateşi çıkabilir dedi çok şükür bizde ateş olmadı huysuzlandı ilk geldiğimizde de uyudu baya derin halsizdi yaniHemşire verme deyince vermedim, duruma bakarım inşallah toparlar, Bende üstünü ince tutuyorum zaten ev de sıcak üşütmeyiz inşallah.
Sürekli kucağımda fark ederim sıcaklık değişimini, Zormuş bu işler kıyamıyorsun hiç, 4. Ay aşısı ve 1 yaş aşısı da sıkıntılı geçermişCanım ateşi yoksa bende verme derim bırak vücudu mücadele etmeyi öğrensin ama sık sık kontrol et ateşini gece ve yarın bizim ebe bugün çıkmayıp yarın da ateşi çıkabilir dedi çok şükür bizde ateş olmadı huysuzlandı ilk geldiğimizde de uyudu baya derin halsizdi yani
Bizim büyük kızımda aldığımız braun kulaktan ölçen var çok memnunuzKızlar ateş ölçer tavsiyesi istiyorum. Evdeki beuder marka bilmem kaç model, memnun değilim.Yarın aşıdan sonra lazım olacak belli ki.
Dr umuza aşı olmadan evvel sordum eczaneden koltuk altından ölçenlerden al dedi. Diğerlerini büyüyünce kullanırsın dedi. Bende dijital vardı bide koltuk altından ölçenden aldım 10tl yeKızlar ateş ölçer tavsiyesi istiyorum. Evdeki beuder marka bilmem kaç model, memnun değilim.Yarın aşıdan sonra lazım olacak belli ki.
Benim bebisle alakasi yok devamli sikayet edilip ceza almAktan sıkıldım@Afifecan
@yagmur_20
@TazeAnne2018
@minea_
@phalanx
@Azra1310
@nurgulmek
@Bellatrix Lestrange
@minnoskus
@Mammaramma
@Oyhan
@November 22
@mavila
@Lovemom
Vintageseven
@Balcorek
@krankenschwester
@Nancy06
@Hebehubele
@lucymilo
@Tangiller
Gulasor62
pinkstrap
@rabarbaa
@Nimer
@Ediz Enesin Annesi
@Kalbim10da
@Cigdemm41
@Amanedenolmuyo
Mrspainter
@haNzade_
pullubiber
@Tententen
@Akdemirailesi
@birdelimuallime
Kızlar nerelerdesiniz nasılsınız? bebisler doğdu bizi unuttunuz :)
Benim bebisle alakasi yok devamli sikayet edilip ceza almAktan sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?