kızlar merhaba Uzun zamandır görüşemiyoruz Umarım herkes iyidir bebişler sağlıklı sıhhatli dir. doğumdan sonra günler o kadar yoğun ve meşakkatli geçti ki Ne girip okumaya ne de yazmaya fırsatım olmadı. Aslında yazacak o kadar çok şeyim vardı ki hiçbirini fırsat bulamadım. Burayı takip edemediğim için çok pişmanım Çünkü birçok bilgiyi kaçırdığıma eminim. şu an benim bebişim hala emmiyor sütünü sağarak veriyorum 2 ay 15 günlük olduk. bir ara silikon uçla emiyordu Ama tek göğsümü emi uyuya kalıyor du doymadığı için ben de sağıp vermeye karar verdim. Evde eşim hafif grip gibi oldu sanırım ondan kaptı 5 gün hastanede yattık rsv virüsü çıktı. Şimdi daha iyi çok şükür. serum şırınga ile çekerek burun temizliği yapmayı orada öğrendim. Acemi Anne olmak zor. ürkek çekingen bilgisiz oluyorsunuz her konuda. Bebeğimin minicik eline serum yolu açtılar serum taktılar O ağladı ben de oturup ağladım... üzüntüden Stresten yorgunluktan beslenememek ten sütümde azaldı Şimdi ara ara Mama da veriyorum. öyle böyle derken şaka gibi zaman su gibi akıp geçti işe başlamama 1 ay kaldı ve ben hiç gitmek istemiyorum...
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Rabbim bebişlerinize sağlık sıhhat , sizlere de güç kuvvet sabır muhabbetler versin....