2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım yaZdığın saatleri okudumda emerken mi uyuyo seninki ve gazını alıp uyutana kadarki süre de varmı o yazdığının içinde yoksa direk uyuyomu?

Canım yaZdığın saatleri okudumda emerken mi uyuyo seninki ve gazını alıp uyutana kadarki süre de varmı o yazdığının içinde yoksa direk uyuyomu?
İlk yatışında emerken uyumuyor
Akşam 9u geçiyordu emzirdim sonra altını falan değiştirdim, bi 10-15 dk sonra gözlerini ovuşturmaya başladı yatırdım. Uykusu varsa 5 dk içinde müzik dinleyip pışpışlandığında uykuya dalıyor zaten.
Aralarda mızırdanınca hemen alıyorum emziriyorum emip bitirince gözü kapanıyor hemen geri yatağına koyuyorum. Ben en fazla 10 dk emiyor benimki. Başka bişey yapmıyorum. Gaz çıkartmıyorum. Sabaha kadar altını da açmıyorum çünkü kakasını sabah kalkınca yapıyor.

Aslında ben de direkt sleepy kullanmadım, evde biraz primadan da vardı, beraber kullandım ikisini yani. Direkt sleepy kullansam daha mı çok tepki verirdi bilmiyorum...

Yusuf zorlu şartlarda hayatta kalmaya alışkın, survivor çocuk abisi Salih de tazmanya canavarı zaten

En güzeli bulmuşken almak ya şimdi birkaç kafamız rahat olur

Bu sorumun adı nedir canım. Ne kadar sıklıkla sıkıyorsunuz bebeğin burnuna
Canım bizim kız hastalandı geçen hafta, hastanede yattık. O sıra burnu neredeyse saat başı doluyordu. Doldukça temizlemek lazımmış. Şimdi günde iki kere veya üç kere doluyor burnu, işte önce serum fizyolojik döküp otribebeyle temizliyoruz.

Eczanede izotonik sodyum klorür diye satılıyor, bildiğin serum. 500ml lik serum dersen de verirler. 500lük serumla 100otribebe şişesi doluyor, evde boş şişelerin varsa onları doldurup kullanabilirsin. 6-7lira bir şey. Bir de 5ml lik enjektör al bir iki tane. Onunla doldurursun.

Bende antibiyotik tedawisi gordum ama sut sagarken de bsey gelmio ne yaptin peki o zmn nasil bosalttin memeni bizimde 2 ay olacak 2 gun snra

O kadaar cok mesaj var ki vakit buldukca okumaya calisiyorum daha cevap veremedim o yuzden. Bizde iyiyiz kizimla ilgileniyorum hergun buyudugunu seyretmek cok keyifli teyzesi herkes gazdan bahsetmis maalesef bizde de gaz problemi var ama kolik derecesinde degil ikina sikina cikariyo bi sekilde burun icin resimdeki xlear i kullaniyoruz cook etkili. Balgam hirilti hicbisey kalmiyor. Fiyati 40tl olmasi lazim pahali ama cok etkili. Aspiratorle cekip otribebeyide nemlendirsin diye bikac damla damlatiyorum gece olan hirilti bogaz temizleme gibi hareketler bitiyor. Bezde de canbebe sleeppy ve molfix denedik alerji pisik olmadi cok sukur 47 gunde 400 bez harcamisiz bu arada rekor bizde olabilir bu konuda kontroller disinda disariya cikarmadim hic kizimi hasts olmasini istemiyorum.
Herkes bu arada rota asisindan bahsetmis ben yaptirmicam sanirim ailemdeki saglikcilara sordum ve hepsi gerek yok dedi. Virus degisen bisey koruyuculugu 1 yil surer ki suanda gecen yilin asisi oluyosunjz bu yilin virus asisi sene sonunda yapilir fln dedi. Yani pek etki bekleme dendi. Sanirim yaptirmam. 30una asiya gitcez o zaman kesinlesir heralde kararsiz kaldim bu konuda bizde durumlar boyle. Bu kisi tum anneler ve bebekler olarak kazasiz belasiz atlatiriz insallah. Kis bebegi zormus gercekten​

Eklentiler

• Screenshot_20190113-150945.png
    499,8 KB · Görüntüleme: 46
Sleepy bez bizi de mahvetti hem pişik hem sızdırma yaptı. Yenidoğan ıslak mendili iyi geldi ama onunla sorun yasamadik. Poposunu sildikten sonra muslin bezle kuruluyorum ben ,ıslak mendilin bile bıraktığı ıslaklık kalsın istemiyorum. Bezde de en memnun kaldığım huggies oldu ama piyasada yok artık maalesef. O yüzden prima kullanıyoruz. Indirim oldukça alıyorum ben de. Ebebegin şubat indirimleri başlayacak kızlar onları takip edelim kesin bir gün bezlere indirim yapar.

Dün bir arkadaşımızda gün vardı. Börek Poğaça kısır pancar salatası kurabiye falan yapmıştı hepsinden bayağı yedim. Gece göğüs agrisindan uyuyamadım acayip süt oldu hala da aynı ne kadar emse de hemen gene doluyor neden oldu bilmiyorum. Yediklerim çok kalorili olduğu için vücut süt üretimini mi arttırdı, tek farklı yediğim pancardi o mu etkili oldu bilemiyorum

Her gün fix aakşam 6 da başlıyor huysuzluğa 10 a kadar devam ediyor. Bazen 9 da uyuyor. Önce gaz sancısı diyordum ama değil gazınıda yapıyor. Babası saz çalıyor biraz biraz çıngırağa bakıyor sonra dönencesine ama çoğu zaman!a kucakta susturmaya çalışıyorum az emiyor tam uyudu derken beşiğine koyuyom uyanıyor. Ta ki 10 a kadar emiyot o saat gelince de uyuyor. Nedenini anlamadım. Aç da değil süt yetiyor.

Kızlar sevi bebenin slingi hediye geldi. Sizce o mu yoksa kanguru mu kullanışlı. 2 aylık bebeğim

Bende antibiyotik tedawisi gordum ama sut sagarken de bsey gelmio ne yaptin peki o zmn nasil bosalttin memeni bizimde 2 ay olacak 2 gun snra
Benimde 20 gunlukken falan olmustu canim. Hastanede bosalttrdim ben gogsumu. Ordaki sagma makinalari cok guclu. Devlet hastanesinde kadindoguma gitmistim. O yönlendirdi. Sagilinca boyle süt kaymak seklnde cikmisti ve kanli cikmisti. Sonra rahatladim. birkac gunde kendim sagip sagdigim sütü döktüm kiza vermedim memeden sogumasin diye. Cunku normalde memeye cok düskün olan kizim resmen ciglik atiyordu o gogsume yatrdigim anda

Canım senin bebişin 78 günlüktü dimi benimki 40 acaba benimki içinde geçerlimi bu 6 saat
Canim ben mastit oldugumda bebegim 20 günlüktü. Ben 39 derece atesler icinde yattim 5 saat doyuramadigim oldu sarilik falanda gecrmedi cok sukur. Suan 79.gündeyiz en fazla 6 saat kaliyor ben biraksam kac saat uyur bilmiyorum. 1 aydan sonra kendi uyanir diyorlar. Ama bende senin gibi dayanamayip uyandiriyorum. 90 gunu gecsin bende artik uyandirmicam

Bende sleepy kullaniyorum bi sorun yasamadik bi ara molfix aldik 1 ve 2 numarasi iyi ama 3 numarasini hic begenmedim naylon poset gibi geldi. Sleepy 3 ten devam ediyoruz.

Canim benim bebegim gece 4 te 5 te uyuyor sonra oglen 2 3 e kadar uyuyoruz. Aralarda uyanip doyiriyorum uyanmadan yiyor. Basinida tam kaldiriyor 90 derece oluyor sanirimsanirim. Benim hala 7 kilo fazlam var malesef

Huggies elinde kalanlar letgodan satıyordu ben de 150 tanesini 80 tl ye aldım

Bizim sarılığımız baya sürdü o yüzden bende bu aç kalmasın uyandırayım durumu oldu sütümde yetmiyo mama veriyorum ztn çoğu zaman

Burnun tıkalı olması üşüttüğü anlamına mı geliyo? Aspiratörle serumla temizliyorum sonra yine aynı traktör gibi ses çıkarıyo nefes alıp verirken bu doluluk normalmi?

Kaç günlüktü? Bizimki de 1 aylık civarındayken 22.00-00.00 arası öyle çıldırıyodu sonra geçti kendiliğinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…