- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.954
- 598
Merhaba yeniden kolik bir bebekle taçlandım :) sormayin gece gündüz uyku yok bir de malesef bobrek reflusu teshisi aldikonunla uğraşıyoruz filmler ultrasonlar vs... koruyucu antibiyotik baslandi her aksam içiyor karar verilecekmis ya kendi kendine gecmesi beklenecek ya da mudahale. Yuzde 70 gecermis ama belli de olmazmis idrari böbreğine geri kaçıyor bu da idrar yolu iltihabi riski yaratıyor her iltihap bobrekte hasar demek bakalim surecteyiz
Merhaba anneler uzun zamandır girip okuyamıyorum zaman akıyor her yeni gün yeni bir olay oluyor yetişmek mümkün değil bu miniklere hamdolsun diyelim. Beslenme düzenimiz düzensiz . Uyku desen gündüz hiç uyumuyor gibi birşey .
Kalça usgde oki kalçada problem çıktı çıkık teşhisi konuldu pqvlik bandaj takılacak. Şuan 71 günlük . İlk 1 ay biberon dolayısıyla çekemediği için biberonlA 300 gram almıştı onun stresi vardı onu atlattık ilk 8 gün yoğun bakımda yatmıştı zaten şimdi 3. Ayda nefessiz kaldığı için doğumda nörolojik muaneye goturcez stresim çok. Dua beklerim sizlerden allah evlatlarımızı sağlıklı hayırlı evlat eylesin onlarla imtihan zor ve ağır beterinden korusun allah
Emira SY canım teşekkür ederim sorduğun için
pek yazmasamda hep okuyorum.. Minik bir kızım var 3 aylık olduk dün
36 haftalık doğduğu için biraz geriden geliyoruz ama sağlık olsun.. Hasta bebeklerimize Allah şifa versin..
Çok geçmiş olsun kızlar uzun süre ugramayinca yoklayayım dedim. İnşallah güzel haberlerle gelmenizi bekliyoruz bundan sonra :)