Canım bayağı uzun uyanık kalıyormuş. Oyun halısında birlikte oynayabilirsiniz, ben kızımın yanına yatıyorum tek tek oyuncakları gösteriyorum falan. evi gezdiriyorum her şeye bakıyor zaten, yaptığım her şeyi de söylüyorum mesela "şimdi ışığı açtım, bu buzdolabı içinde yemekler var" vs.. vallahi deliemiş diyecek biri beni gizlice dinlese. Bence sen her gün o saatlerde yıka bebeğini. Yıkanmak yoruyor
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
salıncak gibi yaylanan sallanan bişey varsa o da oyalıyor
Benim kız pek kucak sevmiyor galiba. Ya da benim kucağımı sevmiyor
Babasında duruyor bende pek durmuyor. Üstte de yazdım ben de oyun halısında oynuyorum
Bi de oyun halısında sıkıldıkça pozisyonunu değiştirin diyorlar. Yani ayak ucuna kafasını koy ya da çarpraz yatır. Manzarası değişince farklı açıdan görünce ilgilerini çekiyormuş.
Bayağı çok almışsın iyi fiyat
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Bende 400 e yakın 3 numara oldu ama henüz 2 numara kullanıyoruz. Sen geçtin mi 3 e
Ben gece uyandırmıyorum bazen 5-6 saat bile. Aç olunca ortalığı yıkar zaten sen bilirsin ama uykuya da ihtiyacı var