2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok geçmiş olsun canım.. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz nuayenede

Kızlar mamadan kalan oldu mu direkt dökecek miyiz? Yoksa belli bir zaman dilimi kadar bekleyebiliyor mu?

Çalışanla çalışmayan aynı değil sanırım. Çalışanı iş yeri bildiriyor çalışmayan kendisi baş biri yapıyor: E devlette çıkmadı benim, hangi bölümde gördün?
Canım benimde e devlette çıkmadı burda sorduktan sonra internetten baktım 144 arayıp sordum kasımda basvurmustuk 27 ocakta yatacak dedi ordan bilgi alabilirsin canim

Geçmiş olsun canım çabucak atlatırsınız insallah ne sikayetiniz vardı da kondu teshis

Geçmiş olsun canım tez zamanda şifa bulun insallah

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Alfa ve beta değerleriniz kaç kuzum?
Neden nefessiz kaldı? Çok üzüldüm.

Allah yardımcınız olsun çabuk atlatırsınız inşallah sıkıntılı günleri çok geçmiş olsun..
Amin inşallah

Çok geçmiş olsun canım.. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz nuayenede
İnşallah çok stresliyim reflekslerinı kontrol ediyorum bi problem yok gibi ama bilmiyorum kötü düşünmek istemiyorum
November 22 Hebehubele çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Aminn
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Alfa ve beta değerleriniz kaç kuzum?
Neden nefessiz kaldı? Çok üzüldüm.
Canım bilmiyorum sezaryen olmuştu ilk 20 dakika nefessiz kalmıştı müdahale edilmiş neden nefessiz kaldığı hakkında bi bilgim yok . Acaba kalça çıktığı hastanede mi oldu diye düşünmeye başladım bende 2 saat kalmışım ameliyathane de hiç bir bilgi veriçmediği ihmal mi söz konusu acaba yazayım sana canım değerleri bulup

Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin miniklere

Canım benimde e devlette çıkmadı burda sorduktan sonra internetten baktım 144 arayıp sordum kasımda basvurmustuk 27 ocakta yatacak dedi ordan bilgi alabilirsin canim
Ben henüz başvuru yapmadım, 2 Sene falan zamanı var diye hatırlıyorum, havalar düzelince bir ara yaparız artık.

phalanx Sağ kalça alfa açısı 39 beta açısı 48 derecedir sağ kalçada kapsül yukarı doğrudur. Tip III A ile uyumludur ( lukse kalça) Sol kalça açısı alfa 54 beta 44 derecedir sol kalça immatur fizyolojik kalça .

Kıyamam ya Allah korumuş meleği. Üzülme gerçekten çok güçlü oluyorlar inş daha güzel anılarımız olur unutturur bu günleri. Kalça çıkığı araştırdım anne karnında oluyor diyen , Doğum esnasında oluyor diyen de var. Ama 6.aya kadar %90 ı iyiyleşiyor

Bizde sağ kalça alfa:68 beta:40 - sol kalça alfa :55 beta 50 . Sağ tip 1a - sol tip 2a
Pazartesi ikinci bir görüş daha alıcam. Olmazsa üniversite araştırma hastanesine götürücem.

Kızlar adet donemleriniz düzene girdi mi ? 30 Aralık'ta başladı 3unde bitti.bugun yine geldi
Ne zaman düzene girer acaba

Bizde sağ kalça alfa:68 beta:40 - sol kalça alfa :55 beta 50 . Sağ tip 1a - sol tip 2a
Pazartesi ikinci bir görüş daha alıcam. Olmazsa üniversite araştırma hastanesine götürücem.
İstanbuldamisin canım bizimki baya ilerlemiş sanırım tip 3 diyor çünkü çok anlayamıyorum oranlardan ama . Ben devlet hastanesinde çektirdim ilk ultrason çeken tekniker söyledi böyle böyle diye sonra baltqlimani kemik hastanesine götürdük bi daha o takalım dedi bandaj inşallah iyileşir ameliyata ve gerek kalmaz çok üzücü. Elden birseygelmiyor ne giydircm ne kadar kalacak askıda kalıyor nihayetinde çocuk çok huzursuzlanacak kıyamıyor insan minigine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…