2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
https://m.mavikadin.com/mastit

C vitamini takviyesi yapabilirsin. Burda lahananin nasil kullanilacagi da yaziyor. Cok ilerlerse antibiyotik tedavisi veriyor doktor bence ihmal etme
Antibiyotik tedawisini yeni bitirdim gecen gene olmuştu o zmn antibiyotik agri kesixi kulandım gecti derken gene aynisi ucu yok bnm mememin cok azcik bide uzerine uc kullaniorm aventin o sekilde bole oluyor

Kilo alimi iyi cok sükür ama cesaretm yok ya doymayip ac kalirsa yine anlamazsam diye

Canım öncelikle hep emzir sonra mama. Sağlık ocağı yakınsa tarttir anca öyle için rahat eder.bak ben akşamdan beri her aglayisinda verdim az da olsa emdi.ama biraz once emdi ağladı sonra emmek istemeyince mama verdim

Antibiyotik tedawisini yeni bitirdim gecen gene olmuştu o zmn antibiyotik agri kesixi kulandım gecti derken gene aynisi ucu yok bnm mememin cok azcik bide uzerine uc kullaniorm aventin o sekilde bole oluyor
Allah yardımcın olsun inşallah düzelir. Benim de yag bezesi cikti meme ucunda yara bile değil ama bebiş emerken cok canımı yakıyor yara olsa kimbilir nasıl aciyordur

Haftaya 3 aylik oluyoruz gecer belki gögüs yaralarm artik. İkinci bebegim olursa cok daha tecrubeli baslayacagim bu emzirme isine. Aslinda o uclari yikayip kullanmak benimde aklima gelmedi degil. Para akitiyoruz eczaneye resmen
İnşallah canım Allah yardımcımız olsun

Kiyafetlerini babasi satmiyor hatira olur büyüynce diyor :)) canim biten serum fizyolojik sisesine nasl koycaz peki. Kapagini acinca bidaha kapanmazki
Canım otribebe geri kapatılıyor. Ben şırıngayla serumdan çekip otribebe şişelerini dolduruyorum. Her seferinde enjektörle uğraşmıyorum, kullanımı çok kolay oluyor :)

E-devletten yapılmıyor, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ya da aile, çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığına anne başvuru yapıyor, baba da SGK ya
Birsey soylicem ben e devletten sut parasi arti 354 tl aldim bu 354 tl devletin yardim parasi olabilir mi isyeri rapor paramdan olamaz dimi

Biz çok umutluyduk sleepy den ama hem cıs hep dışına cıktı hemde çok fena pişik oldu malesef... primada çok pahalı :KK43: artık
şuan evy baby aldık denemek için bakalim
Ne dicem instagramda muhendisoglu var duymussundur belki bezleri incelemis o migrosun bezi varmis minies diye onuda yildizlar listesine koymustu

4-5tane olsa yetiyor aslında Hiç mi kalmadı canım? Tek seferde doldurunca baya gidiyor canım
Bakmaya üşendim ama 3 tane kaldı sanırkm. O arkalarının geri kapandığını dün farkettim ve buzamana kadar hepsini attım:)) inşallah kenarda unutmuşumdur :))
Aynen ne guzel aslinda emzir doydu biz mama yap doyur ayri bir zahmet birde sutun yetmiyor diye kafaya takıyoruz
Ooo biz emzir emzir emzir doymadı bırak mama yapmaya git o orda ciyak ciyak ağlasın al sakinleştir içir. Meşakkatli ya

Bakmaya üşendim ama 3 tane kaldı sanırkm. O arkalarının geri kapandığını dün farkettim ve buzamana kadar hepsini attım:)) inşallah kenarda unutmuşumdur :))

Ooo biz emzir emzir emzir doymadı bırak mama yapmaya git o orda ciyak ciyak ağlasın al sakinleştir içir. Meşakkatli ya
3 de yeter nolcak :KK48: 7-8 liraya 100şişe dolar :KK71:

Emira SY Emira SY hayırlı geceler hanımlar...aslında arada girip okuyorum ama yazacak ve her mesajı okuyacak vaktim olmuyor maalesef,2 çocuklu hayata alışmaya çalışıyorum...Rabbim eksikliklerini göstermesin,isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu...oğlum 19 ekim doğumlu arada ekim annelerine de bakıyorum...bez konusu konuşulmuş,prima pahalı olduğu için alternatif arayisina girdik,sleppy pişik yapacak gibi oldu onu hemen değiştirdim,molfix de içime sinmedi çok sert geldi bana ve sızdırdı...kullanan var mi aranızda bilmiyorum ama canbebe kullanıyorum ve memnun kaldım gerçekten,fiyatı da uygun....2.ay asilarimizla beraber rota asimızı da olduk,ateş yapmadı biz de,sünnet yerimiz tamamen iyileşti çok şükür...bizden haberler böyle,uzun zamandır ses yok diye etiketlenince yazayım dedim,herkese bol sütlü bol uykulu günler geceler diliyorum,Rabbim hasta olan yavrularimiza ve annelere şifa versin inşallah...

Oyle birde yikiyor ortaligi

Allah yardımcın olsun inşallah düzelir. Benim de yag bezesi cikti meme ucunda yara bile değil ama bebiş emerken cok canımı yakıyor yara olsa kimbilir nasıl aciyordur
Bazen aglaya aglaya emziriorum kan geliyor yaradan tabiki bu arada kani iciyor arkasina kan duruna sut etim kopuo iyilesiyor yeniden oluyor ne kremler kullandim banamisin demedi bnm icin emzirmek cok buyuk bir olay oldu artk bi tarafim istemiyor bi tarafim cocuguma mecburum diyor allah hepimizin yardimcisi olsun insallah

Aynen ne guzel aslinda emzir doydu biz mama yap doyur ayri bir zahmet birde sutun yetmiyor diye kafaya takıyoruz
Biz emzir hemde saatlerce arkasina mama yap ohh sustu ve doydu dioruz bnm kuzenim 2 ay buyuk bizden 15 dk emzirio bazen o kadar bile surmuyo doldu die kenara birakiyor cok imreniyorum ona bakarkene

Back