2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bazen aglaya aglaya emziriorum kan geliyor yaradan tabiki bu arada kani iciyor arkasina kan duruna sut etim kopuo iyilesiyor yeniden oluyor ne kremler kullandim banamisin demedi bnm icin emzirmek cok buyuk bir olay oldu artk bi tarafim istemiyor bi tarafim cocuguma mecburum diyor allah hepimizin yardimcisi olsun insallah
Silikon göğüs ucu kullansan canım? Benim de hiç ucum yok, ben de silikon ucla emziriyorum. Zamanla çıkar dediler, bebeğin çenesi güçlenince gerek kalmaz dediler ama daha bırakamadık. Olsun öyle yada böyle anne sütü alıyor sonucta. Avent kullanıyorum demişsin amasilikon uç mu kastettin anlayamadım. Ben wee baby kullanıyorum tavsiye ederim. Bir dene canım çok üzüldüm o kadar acı çekmene :(

Kiyafetlerini babasi satmiyor hatira olur büyüynce diyor :)) canim biten serum fizyolojik sisesine nasl koycaz peki. Kapagini acinca bidaha kapanmazki

Her markanın kapanmiyor ama otri bebenin kendi damlaları kapanıyor canım

Emira SY Emira SY hayırlı geceler hanımlar...aslında arada girip okuyorum ama yazacak ve her mesajı okuyacak vaktim olmuyor maalesef,2 çocuklu hayata alışmaya çalışıyorum...Rabbim eksikliklerini göstermesin,isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu...oğlum 19 ekim doğumlu arada ekim annelerine de bakıyorum...bez konusu konuşulmuş,prima pahalı olduğu için alternatif arayisina girdik,sleppy pişik yapacak gibi oldu onu hemen değiştirdim,molfix de içime sinmedi çok sert geldi bana ve sızdırdı...kullanan var mi aranızda bilmiyorum ama canbebe kullanıyorum ve memnun kaldım gerçekten,fiyatı da uygun....2.ay asilarimizla beraber rota asimızı da olduk,ateş yapmadı biz de,sünnet yerimiz tamamen iyileşti çok şükür...bizden haberler böyle,uzun zamandır ses yok diye etiketlenince yazayım dedim,herkese bol sütlü bol uykulu günler geceler diliyorum,Rabbim hasta olan yavrularimiza ve annelere şifa versin inşallah...

Çok şükür canım kötü birşey olmadığına sevindim :)
Ben de tek çocuk hiç çocuk lafının ne demek olduğunu çok iyi anladım :(

Canım öncelikle hep emzir sonra mama. Sağlık ocağı yakınsa tarttir anca öyle için rahat eder.bak ben akşamdan beri her aglayisinda verdim az da olsa emdi.ama biraz once emdi ağladı sonra emmek istemeyince mama verdim
Saglik ocagi biraz uzakta hava cok soguk cikaramiyorumki kizi :( bizim uyku duzenimiz cok kötü bozuldu. Uykuyu duzene sokacagiz diye emzirmemde bozuldu

Zaten öyle yapmıyo muydun kuzum dr bna önce emzir emzir emZir sonra mama dedi biz hep mama öncesi baya emişiyoruz sonra mama. Yoksa emmek istemez ki

Kuzm benmki sütten değildi ama nedendi bilmiyorum elle sağınca da mı çıkmıyo tüh
Yok canim bizim düzen biraz bozuldu. Ben bir mama bir meme seklinde gidiyordum gunde 2 ögün meme, 3 ögün veya bazen 4 ögün mama aliyor.

Yok canim bizim düzen biraz bozuldu. Ben bir mama bir meme seklinde gidiyordum gunde 2 ögün meme, 3 ögün veya bazen 4 ögün mama aliyor.
Ben nolursa olsun emzirmeden mama vermiyorum canım süt birikmesini falan bekleme yani. Öyle olursa bırakır ki memeyi biberona alışır yazık :KK43: hoş böylede alışmayacaklarının garantisi yok ama olsun bi damla da olsa anne sütü alıyolardır kesinlikle

Silikon göğüs ucu kullansan canım? Benim de hiç ucum yok, ben de silikon ucla emziriyorum. Zamanla çıkar dediler, bebeğin çenesi güçlenince gerek kalmaz dediler ama daha bırakamadık. Olsun öyle yada böyle anne sütü alıyor sonucta. Avent kullanıyorum demişsin amasilikon uç mu kastettin anlayamadım. Ben wee baby kullanıyorum tavsiye ederim. Bir dene canım çok üzüldüm o kadar acı çekmene :KK43:
Silikon uc kullaniyorum canim aventin wee baby ninkini ilk almistim kizim tutamadi ucu kalin geldi aventinki dha bi yumusak ve kucuk ucu onda oldu zten onda nasil olsu doktor bile sasirio kizim cok sıkıo ondan mi bilmiorm ucu paramparca catlaklar icinde surekli yara oluyor kabuk tutuyor kizim kabugu emerken kopariyo kaniyor ve yeniden yara sag tarafim bu sekilde solda bsey yok cok sukur ki

Kızlar 1 aylık bebekler neler yapabilir? Kendiliğinden gülümsüyo mesela arada bunun gibi neler oluyo 1.ayın sonunda?

Birsey soylicem ben e devletten sut parasi arti 354 tl aldim bu 354 tl devletin yardim parasi olabilir mi isyeri rapor paramdan olamaz dimi
Çalışanla çalışmayan aynı değil sanırım. Çalışanı iş yeri bildiriyor çalışmayan kendisi baş biri yapıyor: E devlette çıkmadı benim, hangi bölümde gördün?

Merhaba yeniden kolik bir bebekle taçlandım :) sormayin gece gündüz uyku yok bir de malesef bobrek reflusu teshisi aldik :( onunla uğraşıyoruz filmler ultrasonlar vs... koruyucu antibiyotik baslandi her aksam içiyor karar verilecekmis ya kendi kendine gecmesi beklenecek ya da mudahale. Yuzde 70 gecermis ama belli de olmazmis idrari böbreğine geri kaçıyor bu da idrar yolu iltihabi riski yaratıyor her iltihap bobrekte hasar demek bakalim surecteyiz

Merhaba yeniden kolik bir bebekle taçlandım :) sormayin gece gündüz uyku yok bir de malesef bobrek reflusu teshisi aldik :KK43: onunla uğraşıyoruz filmler ultrasonlar vs... koruyucu antibiyotik baslandi her aksam içiyor karar verilecekmis ya kendi kendine gecmesi beklenecek ya da mudahale. Yuzde 70 gecermis ama belli de olmazmis idrari böbreğine geri kaçıyor bu da idrar yolu iltihabi riski yaratıyor her iltihap bobrekte hasar demek bakalim surecteyiz
Çok geçmiş olsun canım bian önce şifa bulur inşallah

Merhaba yeniden kolik bir bebekle taçlandım :) sormayin gece gündüz uyku yok bir de malesef bobrek reflusu teshisi aldik :KK43: onunla uğraşıyoruz filmler ultrasonlar vs... koruyucu antibiyotik baslandi her aksam içiyor karar verilecekmis ya kendi kendine gecmesi beklenecek ya da mudahale. Yuzde 70 gecermis ama belli de olmazmis idrari böbreğine geri kaçıyor bu da idrar yolu iltihabi riski yaratıyor her iltihap bobrekte hasar demek bakalim surecteyiz
Çok çok geçmiş olsun canım, olabilecek en kolay şekilde atlatırsınız inşallah

Merhaba anneler uzun zamandır girip okuyamıyorum zaman akıyor her yeni gün yeni bir olay oluyor yetişmek mümkün değil bu miniklere hamdolsun diyelim. Beslenme düzenimiz düzensiz . Uyku desen gündüz hiç uyumuyor gibi birşey .
Kalça usgde oki kalçada problem çıktı çıkık teşhisi konuldu pqvlik bandaj takılacak. Şuan 71 günlük . İlk 1 ay biberon dolayısıyla çekemediği için biberonlA 300 gram almıştı onun stresi vardı onu atlattık ilk 8 gün yoğun bakımda yatmıştı zaten şimdi 3. Ayda nefessiz kaldığı için doğumda nörolojik muaneye goturcez stresim çok. Dua beklerim sizlerden allah evlatlarımızı sağlıklı hayırlı evlat eylesin onlarla imtihan zor ve ağır beterinden korusun allah

Merhaba iyiyiz cnm sen nasılsın bebiş nasıl?
Bizim kalça ultrasonunda sıkıntı çıktı. Pazartesi ikinci bir görüş almak istiyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Sizin değerleriniz kaç aralığındaydı?

Allah sifa versin inşallah çok geçmiş olsun..

Merhaba anneler uzun zamandır girip okuyamıyorum zaman akıyor her yeni gün yeni bir olay oluyor yetişmek mümkün değil bu miniklere hamdolsun diyelim. Beslenme düzenimiz düzensiz . Uyku desen gündüz hiç uyumuyor gibi birşey .
Kalça usgde oki kalçada problem çıktı çıkık teşhisi konuldu pqvlik bandaj takılacak. Şuan 71 günlük . İlk 1 ay biberon dolayısıyla çekemediği için biberonlA 300 gram almıştı onun stresi vardı onu atlattık ilk 8 gün yoğun bakımda yatmıştı zaten şimdi 3. Ayda nefessiz kaldığı için doğumda nörolojik muaneye goturcez stresim çok. Dua beklerim sizlerden allah evlatlarımızı sağlıklı hayırlı evlat eylesin onlarla imtihan zor ve ağır beterinden korusun allah
Allah yardımcınız olsun çabuk atlatırsınız inşallah sıkıntılı günleri çok geçmiş olsun..

Back