• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Iyi geceler herkese. Ya kaza atlattım ben bugün. Hava guzel diye kızımı lunapark benzeri bir oyun parkina götürdüm.atli karinca benzeri ejderhali bir oyuncaga bindi.Neyse oyuncak durdu ama benden baya uzakta ve gözden de uzakta gidip alayim dedim. Sadece biz binmiştik. Benim cocugumu aldığımi görmeyen biri de yeniden kart okutup cihazi calistirmis. Ne oldugunu anlayamadan kızımın arkasinsaki oyuncak arac hizla çarptı bana arkadan . o an kizima odakliydim anlamadım. 2 3 saat gecti baktim kalcam ve diz arkam baya sızliyor. Eve gelince soyunup baktim offf kalcam yemyesil dizim mosmor... Baya fena darbe almışım. Beterin beteri var ya karnımdan carpsaydi dedim... Allah korudu

Nasılsın güneşin annesi? Alıntı yapmış gözüküyorsun:KK76:
Her şey yolunda inşallah? Başlığı sen açtığın icin bu öneriyi sana yapacağım güzelim, henüz daha çoooook var ama cinsiyetler belli oldukça burada paylasılsin derim. Gebelik haftası önde olanlar önce tabi, ne dersin? :nazar::nazar::nazar:
Icinizden geçen var mi ? Yani asla istek anlaminda sormuyorum hissiyat olarak? Benim icime yine 1 kızım olacagi doğuyor :)

Iyi geceler herkese. Ya kaza atlattım ben bugün. Hava guzel diye kızımı lunapark benzeri bir oyun parkina götürdüm.atli karinca benzeri ejderhali bir oyuncaga bindi.Neyse oyuncak durdu ama benden baya uzakta ve gözden de uzakta gidip alayim dedim. Sadece biz binmiştik. Benim cocugumu aldığımi görmeyen biri de yeniden kart okutup cihazi calistirmis. Ne oldugunu anlayamadan kızımın arkasinsaki oyuncak arac hizla çarptı bana arkadan . o an kizima odakliydim anlamadım. 2 3 saat gecti baktim kalcam ve diz arkam baya sızliyor. Eve gelince soyunup baktim offf kalcam yemyesil dizim mosmor... Baya fena darbe almışım. Beterin beteri var ya karnımdan carpsaydi dedim... Allah korudu
Geçmiş olsun canım

Canım tabi yine sen bilirsin ama sakatatı sigara, alkol gibi hamilelerin uzak durması gereken gıdalar olduğu icin herkesin bildiğı genel geçer bi bilgi diye söylememiştir..Sakatat listeria barındıran yiyeceklerdir ve bebekler için tehlikelidir..Dedigim gibi sen bilirsin ama bence tercih etme..
Canım bende sakatat yiyorum alkol sigara alıyorum demedim zaten dikkatli oku istersen.. acı ve baharat seviyorum gazlı içecek tüketmiyorum dedim..

Bugün biraz baharatlu birseyler yedim sabahtan beri de kivranip hazımsızlık çekiyorum. Aslinda bunlarin ta 7.ayda olmasi lazim ama niye boyle erken oldu anlamadim

Icinizden geçen var mi ? Yani asla istek anlaminda sormuyorum hissiyat olarak? Benim icime yine 1 kızım olacagi doğuyor :)
Kız olsun isterim ama galiba erkek olacak ? Sebepsiz öyle diyorum bir de baya baya bi paspal gezmeme ragmen (sac diplerinden 1 karış beyazım çıkmış, kaşlarım Kahtalı Mıçı gibi olmuş, cildim bozulmis sivilcelerim çıkmış ) bir de millet sen güzelleşmiş yüzün gözün parlamıs demiyor mu! Ya inceden laf sokuyorlar ya da erkek ćocuk geliyor!

KıZlar ben sakatatın zararlı olduğunu bilmiyordum 1 parça ciğer yedim kibrit kutusunun yarısı büyüklüğünde...birşey olur mu ki??çok tedirgin oldum şimdi

Canım bende sakatat yiyorum alkol sigara alıyorum demedim zaten dikkatli oku istersen.. acı ve baharat seviyorum gazlı içecek tüketmiyorum dedim..
Canım benim ben yeterince dikkatli okuyarak doğru olanı söylemeye çalıştım..Bir doktor alkol ve sigaranın yasak olduğunu bildiğin düşuncesiyle bile söylemez nitekim sakatatında zararlı olabileceğini bildiğin için söylememistir diyorum..Ben mikrobiyoloji bildigim icin kibarca uyarmak istedimm Aynı kibarlığı koruyorum yiyorsan da yine afiyet olsun diyorum..

Canım benim ben yeterince dikkatli okuyarak doğru olanı söylemeye çalıştım..Bir doktor alkol ve sigaranın yasak olduğunu bildiğin düşuncesiyle bile söylemez nitekim sakatatında zararlı olabileceğini bildiğin için söylememistir diyorum..Ben mikrobiyoloji bildigim icin kibarca uyarmak istedimm Aynı kibarlığı koruyorum yiyorsan da yine afiyet olsun doyorum..
Yok canım söylediğin doğrudur bundan sonra yemem zaten ama zararlı olduğunu bilmiyordum ki ben:(

KıZlar ben sakatatın zararlı olduğunu bilmiyordum 1 parça ciğer yedim kibrit kutusunun yarısı büyüklüğünde...birşey olur mu ki??çok tedirgin oldum şimdi
Hayır ya lütfen korkma hiçbir şey olmaz tabi ki canın çok istiyorsa biraz yemenden bir şey çıkmaz istersen sor doktoruna benim doktorum her zaman der ay ben bunu yedim bunu yaptım diye tedirgin edip kendini de bebeğini de tedirgin etmen yediğin şeyden daha zararlı bakma sen kimseye

Canım benim ben yeterince dikkatli okuyarak doğru olanı söylemeye çalıştım..Bir doktor alkol ve sigaranın yasak olduğunu bildiğin düşuncesiyle bile söylemez nitekim sakatatında zararlı olabileceğini bildiğin için söylememistir diyorum..Ben mikrobiyoloji bildigim icin kibarca uyarmak istedimm Aynı kibarlığı koruyorum yiyorsan da yine afiyet olsun diyorum..
Yahu sen bence okuma bilmiyorsun tekrar oku bence ben sakatat ile ilgili yorum yapmadım baharat ve acı dedim sen kibarca beni uyaracak donanıma sahip değilsin...hala daha alkol sigara diyorsun olayı saptırıyorsun kibarlığını koru ya da koruma ben ne yazdığımı biliyorum..

Arkadaşlar burda bazı insanlar konuları saptırıyor ben yazımda sakatat zararlı değil yiyin demedim ben sadece baharat ve acı seviyorum yiyorum midem izin verdiği sürece tabi ilerde yemek zor oluyor sakatat tabi ki mümkün olduğunca tüketmeyin herkese iyi geceler... doktorum da sakatat ye bir şey olmaz demedi olayı saptıran kişiler için söylüyorum yanlış anlaşılma olmasın...

Doktorum az miktarda cok iyi pişmiş ciğer yiyebilirsin demisti ama yemesen daha iyi olur diye ekledi. Dogumsal kusurlara neden olabiliyor dedi. Ben de cok severim cidden ama erteledim hic yemedim. Hatta gebelik testini 23 subatta yapmıştım adete daha 1 hafta varken o gun de menu cigerdi. Testi pozitif görünce yiyemedim :)

Eveeet sağolsun eşim temizlik yaptı sanki ben yoruldum
Ben geçen gün evi 3 günde bitirebildim
Geçmiş olsun canım
Yinede darbe aldın dikkat et kanama hissedersen doktora git muhakkak
İnşallah tabi bi sıkıntı yoktur

Kız olsun isterim ama galiba erkek olacak ? Sebepsiz öyle diyorum bir de baya baya bi paspal gezmeme ragmen (sac diplerinden 1 karış beyazım çıkmış, kaşlarım Kahtalı Mıçı gibi olmuş, cildim bozulmis sivilcelerim çıkmış ) bir de millet sen güzelleşmiş yüzün gözün parlamıs demiyor mu! Ya inceden laf sokuyorlar ya da erkek ćocuk geliyor!
Ben de kızımda yaşadığım herşeyi yine aynen yaşadığımdan ayni cinsiyette olacak gibi geliyor. Yine yoğun mide bulantısı,uykusuzluk... Gece 2 de uyusam sabah 6da ayaktayım

Yahu sen bence okuma bilmiyorsun tekrar oku bence ben sakatat ile ilgili yorum yapmadım baharat ve acı dedim sen kibarca beni uyaracak donanıma sahip değilsin...hala daha alkol sigara diyorsun olayı saptırıyorsun kibarlığını koru ya da koruma ben ne yazdığımı biliyorum..
Şöyle diyelim tamam ben yanliş okudum diyelim ama uyarırken dahi kibar dil seçme tercihinde bulunmuyorsun.."dikkatli oku..vs" Bu üslupla sana gelecek cevap her zaman yumuşak olmaz..Kaldı ki şükür gıda konusunda tavsiye verecek donanıma ve eğitime sahibim..Neyse hormonlarına veriyorum..

Benimde 2 kızım var gönlüm erkekten yana ama galiba bende yine kız hissediyorum Rabbim sağsağlim versinde sıkıntı değil inanın
İnsanlar küçücük bebekleriyle ne hastalıklarla uğraşıyorlar çok zor bi durum Allah yardımcıları olsun şifa bulsun melekler

Back