Bir aydir yapiyorum canim. Morarma oluyor. Bi de kizariklik ve kasinti oldu bende. Kasinirsa aman kasima daha fena oluyor. Su an daha iyi biraz duzeldi. Bi gun saglik ocagina gittim koldan yaptirdim. Ama icime sinmedi gobek daha etkili galiba. Olabildigince gobekten idare artikIyi geceler hanimlar
Ben kan sulandirici igne kullaniyorum. Bugun vuruldugum yer mosmor oldu ve biraz şişti.
Başina gelen oldu mu acaba ?
Aa bana verilen ultrason kağıdında yazıyır mu acaba hiç onu unuttum[/QUOTEyazıyor canım
yazıyor canım bak ultrason kağıdının altında 12.4 mm diye :)Aa bana verilen ultrason kağıdında yazıyır mu acaba hiç onu unuttum
Ooo hemşiresin ne guzel canim. Ayin 13 unden beri vuruluyorum. Hep gobekten yapiyorum. Daha dogrusu eşim yapiyor. Birden inanilmaz morardi çürük gibi oldu. Korktuk açikcasi. Tenim de cok hassastir. Bacaktan vurmaya başlasam olur mu peki?Bende kullanıyorm canım ayrıca hemşireyımde. Cok agır ve acı veren bi iğne malesef kimor kollara ve göbege şimdiden hazır ol. Çünkü evet morartıyo
Ben de kullanıyorum ve bende de şişlik ve morluk oluyor. Önemli bişey değil dedi doktorumIyi geceler hanimlar
Ben kan sulandirici igne kullaniyorum. Bugun vuruldugum yer mosmor oldu ve biraz şişti.
Her duruma raziyim aslinda ama birden morarinca korktum. Bana da göbek daha etkiliymis gibi geliyor. Bende az once saglik ocagina gidip gosterdim. Cok normal boyle olmasi dedi. Biraz morariklar gecene kadar bacaktan yapsam diye dusunuyorum.Bir aydir yapiyorum canim. Morarma oluyor. Bi de kizariklik ve kasinti oldu bende. Kasinirsa aman kasima daha fena oluyor. Su an daha iyi biraz duzeldi. Bi gun saglik ocagina gittim koldan yaptirdim. Ama icime sinmedi gobek daha etkili galiba. Olabildigince gobekten idare artik
Herkeste olan bir durummuş demekki icim rahatladi. Sadece gobekten mi yapiyorsun canim?Ben de kullanıyorum ve bende de şişlik ve morluk oluyor. Önemli bişey değil dedi doktorum
Iyi geceler hanimlar
Evet canım başladığımdan beri göbekten yapıyorum. Daha etkili olduğunu düşünüyorum. Zaten doktorum da göbekten yap demişti. Koldan bahsetmedi bileHerkeste olan bir durummuş demekki icim rahatladi. Sadece gobekten mi yapiyorsun canim?
Sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip olsun hepimizeMerhaba sevgili Kasım anneleri. Dün akşam yaptığım test sonucunda hamile olduğumu öğrendim 8 yaşında bir KIZIM daha var. 8 sene önce tüm hamilelik maceramı buradaki anne adayları ile yaşamış harika paylaşımlarda bulunmuştuk umarım yine aynı olur. Herkese sağlıklı gebelikler. Bu arada tahmini Doğum tarihimiz 29.11.2018
Merhaba canim tesekkur ederim. Bende maalesef ilk hamileligimde kalp atislarini duyamadan kaybettim. Allah kimseye yasatmasin. Herkese saglikli evlatlar nasip etsin.merhaba. geçmiş olsun.
kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybeden annelere çok rastladım bu grupta. benimde ilk gebeliğim. kan pıhtılaşma sorunu olduğunu nasıl anladınız acaba. hangi testlerde çıkıyor. bende de varsa diye korkuyorum. zaten geç kavuştum bebeğime. türlü türlü korkularım var.
Anladim canim tesekkur ederim.Evet canım başladığımdan beri göbekten yapıyorum. Daha etkili olduğunu düşünüyorum. Zaten doktorum da göbekten yap demişti. Koldan bahsetmedi bile
Benim ilk hamileliğim ama sanki benimde şişkinlik var hatta kilo bile aldım doydugumu hissetmiyorum ya sizde de öyle oluyor mu?Ilk hamilelik ve ikinci hamilelik bayağı farklı. Ben de ilkinde 3 ay kendi kıyafetlerimi giymiştim. Şimdi normal pantolonların düğmesini kapatamıyorum çengelli iğne takiyorum ilkinde göğüslerim de çok az büyümüştü. Şimdi anında gerginleşti irilesti. Sanırım vücut hazırlıklara erken başlıyo 2.de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?