Ben de acayip bulantı ve kusma var ve bu 2.gebeliğim bunda da tsh ım düştü dahiliyeye gittim ilaç başladıkSelam kızlar bugün nasılsınız bakalım? Bulantılar ne alemde? Benim arada bir yoklayıp gidiyor 1 haftadır kusmadım çok şükür. Ama göğüslerim inanılmaz acıyor herkeste böyle mi acaba benimki hiç hafiflemiyor gece yatakta dönerken göğüs acısıyla uyanıyorum. Ne zaman geçecek bu?
Evet o nedenle. Dediğim gibi kanamadan ultrasonla haberdar oldum.yoksa herhangi bir belirti ya da şikayetim yok.Canım dualarım seninle, en kisa zamanda bitsin kanama inssakin ol pozitif düşünmeye çalış , sen de kan pıhtılaşması mı vardı bu yüzden mi cleaxan kullaniyordun merak ettim?
Kaç günde bir adet oluyorsun canım?senin çoğul olabilir.oooo maşallah benim adetim 1 hafta geçti 11162 çıktı ama sanırım çoğul değildir :)
Ben de sizinle aynıyım kızlar beta değişiyor adet döngüsüne göre.sizin döngü gününüz kaç?Senin adet döngün kaç gündü cnm
Evet ilk gebeliğim . Aslında gülümsemesi beni rahatlattı. Çünkü benim doktorum riskleri sıkıntıları dan-dun söylemesiyle ünlü... Bir şey demediyse demeye değer gormedigindendir diye düşünüyorum. Kendisi riskli gebeliklerde uzman bir perinatolog, kim bilir nasıl komplike vakalarla uğraşıyorsa...Neden aciklama yapmiyorki gulmek nedir yahu, sizin de ilk cocugunuz sanirim di mi, bilmeyince panik yapiyoruz bi aciklama yapsalar keske..
26-27 günde oluyordum adet :)Kaç günde bir adet oluyorsun canım?senin çoğul olabilir.
Beta döngü sürene göre fazla geldi bana.26-27 günde oluyordum adet :)
Benim biraz farklı cnm aslında sat 8 Şubat ama benim ovulasyonum 14.gun değil 21.gun oluyor 35 günde bir oluyorum.ama her yerde 28 günü baz aldıkları için ben her yere sati 15 Şubat girdimBen de sizinle aynıyım kızlar beta değişiyor adet döngüsüne göre.sizin döngü gününüz kaç?
2 hafta sonra belli olucak inşallah haber ederim size de :)Beta döngü sürene göre fazla geldi bana.
O zmn geç dollenmedir senin cnm bende 35 günde bir oluyorum benimde aslında 8 Şubat ama ben her yere 15 Şubat giriyorumBenim 2 3 aydır düzensiz ama ortlama 30 gün canım
Anladım şimdi keseyi neden erken gördüğünü canım.sen gerçek haftanı hesaplarken sat gününü 8 şubat yazacaksın,bizden öndesin yani.Benim biraz farklı cnm aslında sat 8 Şubat ama benim ovulasyonum 14.gun değil 21.gun oluyor 35 günde bir oluyorum.ama her yerde 28 günü baz aldıkları için ben her yere sati 15 Şubat girdim
Benim ilk gebeliğim ikizdi beta benim de böyleydi,hayırlısı olsun canım hakkında.2 hafta sonra belli olucak inşallah haber ederim size de :)
Yok cnm ama sizlerle yumurtlama günümüz aynı mesela yumurtlama günüm 1 Mart sizin de öyle değil mi benim yumurtlama 14.gun değil 21.gun oluyor yaniAnladım şimdi keseyi neden erken gördüğünü canım.sen gerçek haftanı hesaplarken sat gününü 8 şubat yazacaksın,bizden öndesin yani.
Ben bunu sormuştum doktora satı yazacaksın demişti hesaplama için.Yok cnm ama sizlerle yumurtlama günümüz aynı mesela yumurtlama günüm 1 Mart sizin de öyle değil mi benim yumurtlama 14.gun değil 21.gun oluyor yani
Amin canım inşallah :) ikizleriniz mi var ?Benim ilk gebeliğim ikizdi beta benim de böyleydi,hayırlısı olsun canım hakkında.
İkizlerim doğumdan sonra vefat ettiler canım,Allah herkesin yavrularını korusun.Amin canım inşallah :) ikizleriniz mi var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?