Bende şuan D vitamini çok düşük doktor coledan damla verdi onlar ayrı mı veriyor mecburi mi gitmekEvet, daha önceden yapılmış olan kan tahlilleri ile giderseniz ona göre ilaç veriyorlar eğer eksiklik varsa. 16. Haftada kullanmak için D vitamini ve kan ilacı verdiler. 5. Ayda da tetsnoz aşısı için gel dediler. (Ama daha öncesinden bebeğin hareketini hissederseniz o zaman gitmeliymisiz)
Merhabalar kızlar, sonunda bende çift çizgimizi gördüm ve 6.5 haftalık hamileyim :) Kasım Annelerinin hepsine selamlar olsun , Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
Hayırlı olsun canım seninle günü gününe aynıyızkalp atışını duydunuz mu? Ben cumartesi gidicem çok heyecanlıyım
İşte Rabbim böyle mucizeler veriyor insana ne mutlu size :)kendini strese sokma canım yeter ben düzensiz adet oluyordum
zaten yumurta problemi vardı
kist vardı rahmimde sıvıda varmış ona ragmen hamile kaldım canım benim 6 sene sonra doktor zor dedi ama kaldım kendiğinden millet gizlice aşılama falan yaptırdım sanmış
Yok cnm geçen hafta keseyi gördük haftaya randevum var kalp atışını dinleyeceğiz insallah.bebekte görünür mü bilmemkiamin canım benim sen bebegi gördün mü hiç daha ben kalp atısını falan duyamadım
Ayva hakikaten iyi geliyor cok da severim. Ama zamani geciyorMerhaba kizlar, oncelikle hamilelikte bulanti olmamasi kesinlikle bir lutuf gercekten. Ceken bilir cok zor hayattan soguyir insan ise zor gidip geliyorum. Ama isten cikma dusuncelerinizi kafanizdan bie cirpida atiyorsunuz. Tabiki calismaya engel bir saglik sorunu yok ise . Ilk hamileligimi evde gecirmis biri olarak gercekten bidaha bunu tercih etmek istemem. Son olarak ayva bulantilarima iyi geldi diyebilirim. Limon ve tuzlayip yedigim ayva cok iyi geldi bi deneyin derim.
Benimde haftaya carsamba kalp atışı içinsen haftaya nezaman gıtceksin canım ben carsamba gunune randevu aldım
Bu bulantilarda cok surmeyecek die umalim. Ilkinde daha kotu durumdaydim simdi biraz daha iyiyim diyebilirim.Ayva hakikaten iyi geliyor cok da severim. Ama zamani geciyor
Bana afedersiniz geğirtiden sonra yanma giriyo henüz bulantı başlamadıKızlar nasılsınız nasıl gidiyor bulantılar ?
Gözün aydın canımkızlar Allah ıma bin şükürler olsun bebek gözüktü bu gün gittik buca kdın doguma gittik ama ultroson eskiymiş diye kalp atısını dinlemeyedim ama bebek gözüktü cok şükür
tam 7 mm olmus bebek 6+2 günlükmüş
kese nin mm söylemedi ama ulturoson eski oldugundan ksesenin mm baktım ama anlamadım valla cok sevindim kızlar yaaaa
anlatamam size
Benim ikinci hamileliğim canım ama sanki herşeyi unutmuşum gibiyimAaa süpermiş sanada hayırlı olsun canım,sağ salim kucağımıza alalım inşallah
Evet kalp atışını duyduk 2 gün önce, süper bir duyguymuş. Çok yeni olduğu için her aşama çok kıymetli ve heyecanlı oluyormuş
Aramıza hoşgeldin benimde 3. İnşallahSlm hanim lar bende bugün üye oldum bende bir bucuk aylik gebeyim üçüncü cocugum buda supriz yapti bize hakimizda hayırlısı istiyen herkeze ALLAH nasip etsin sağlıkla allalim kucamiza ins
Ay sorma benimde 3. Ama 8 sene ara verince okadar paniğim ki anlatamam nezaman ne muanesi nezaman hangi test hangi besinler faydalı hangisi zararlı kafamda deli sorular vallaBenim ikinci hamileliğim canım ama sanki herşeyi unutmuşum gibiyim
Sağl sağlim kavuşalım inşallah tatlım
Yaaaa sizin arada baya zaman varmış benim kızım bir buçuk yaşında :)Ay sorma benimde 3. Ama 8 sene ara verince okadar paniğim ki anlatamam nezaman ne muanesi nezaman hangi test hangi besinler faydalı hangisi zararlı kafamda deli sorular valla
Burnun veya dişin kanıyor olabilir canım benim de ağzımda değişik bir tat var sanki ilaç içmişim gibi :)Kızlar size dudurduk yere demir kokusu geliyor mu? Bende en başından beri ara ara oluyor. Bu ne zaman geçer acaba yoksa hep devam mı edecek. Bu kokuyu bastıracak bir şeyler biliyorsanız tavsiyelerinizi alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?