2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Rabbim inşaallah bu sevinci bize de yaşatır

Gözün aymis cnm masallah böyle devam eder inşallah

saolun valla kızlar ilk kese gözükmedi dış gebelik dediler sonra gözüktü bebek yok dediler bir daha gittik yolk kesesi var bebegin işareti AMA saglıklı olacakmı bakalım dediler de dediler atık bu sefer de bebek gözükmeseydi ben benden gidecektim bu gittiğim doktordan hiç memnun deliğim ilk gittiğim doktora giicem
ama saolun bugün sevinçten aglıcaktım artık

Inşallah sağlıkla kucağına da alırsın canım Rabbimin izniyle

Ben kullaniyorum.

Benim de cok morariyor. Kizariyor kasiniyor bazen aciyor. Koldan mi vurdursam diyorum. Saglik ocaginda yapiyorlar. Ama dr a sormam lazim. Gobek daha iyi galiba
Bana esim vuruyor aksamlari. Morluklarda gecer bebisler iyi olsun da. Gobek sanirim en etkili. Ama yer kalmazsa diger kisimlara gecilebilir.

Canim bol bol dinlen. Saglikla kucagina almani dilerim dualarim seninle.

kendini strese sokma canım yeter ben düzensiz adet oluyordum
zaten yumurta problemi vardı
kist vardı rahmimde sıvıda varmış ona ragmen hamile kaldım canım benim 6 sene sonra doktor zor dedi ama kaldım kendiğinden millet gizlice aşılama falan yaptırdım sanmış

amin canım benim sen bebegi gördün mü hiç daha ben kalp atısını falan duyamadım
Canım gözün aymış bende pazartesi günü gördüm bebeğimi ama çok küçüktü henüz biraz zor gördük. Tam kötü oldum net görünmüyor diye ağlayacaktım ki minicik kalbinin atışını gördük dünyalar benim oldu. Elhamdülillah bu güzel duyguları yaşatan Rabbime.

ben daha canım kalp atısını duyamadım makine cok eskiymiş ulturason görüntüsüne bakıyorum o bile belli değildigerleri az da olsa belliydi ama bu gittiğim doktordan hiç memnun kalmadım ya haftaya baska doktordan randevu aldım

Kalbinin attığını gördün mü peki canım? Bende pazartesiyi iple çekiyorum bakalım inşallah duyarız kalbini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…