- 25 Mayıs 2017
- 223
- 310
- 53
- 33
- Konu Sahibi laugh_a_lot
Şişli memorialHangi Memorial da tedaviye başladınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şişli memorialHangi Memorial da tedaviye başladınız
Merhaba,Slmlar bizimde 3 yıl sonrası ilk tüp tedavimiz yrn başlayacak nelerle karşılaşacağım hiç bilmiyorum biraz paylaşırmısınız tahlil falan istendi mi nasıl başladı??
Hadi inşallah güzel haberlerinizi alırız. Eliniz boş dönmeyin, Allah hepimizin yardımcısı olsun. O kadar emeğiniz karşılıklı kalmasın inşallah.Çözünen embriyolar im in 4 ü de iyi değiller mis . Dün hastahaneden arayıp haber ettiler . Sabah a kadar bekleyelim duruma göre transfer dediler r.suan uyku tutmuyor .kızlar dua edin bana . Hastahaneye gidip bos dönmem inşallah .. duaya çok ihtiyacım var .
Teşekkürler..Merhaba,
Hayırlı olsun tedaviniz. Tüp bebek öncesi rahim filmi, hormon tahlilleri istemişti doktorum. Adetin 2. Günü e2, progestron; 2. Ve ya 3.. günü de e2, lh, fsh, prolaktin, progestron, tsh istedi.
Ben devlet hastanesine tüp bebek tedavisine başlayacağım deyince elisa testleri yaptı, bu hiv virüsü, rubela falan bakıldı.
Her 2 güne bir kontrole gittim, E2 ve Progestron tahlilleri ile.
Yarın da yumurta toplanacak kısmetse. Buradan yardımcı olabiliriz.
Aa çok sasirdim sana ne dediler canım niye vazgeçtin aslinda cok sistemli bir merkez labarutavarida çok iyi benim takip doktorum gonul hanimSemra hanım mı ben 2 hafta önce ilk oraya karar vermiştim psikolojimi bozup yalan yanlış şeyler söylediler çok üzdüler beni
Eşim daha önce vermişti. Aslında doktorum onları istemedi ama devlet hastanesindeki doktora söyleyince hepsini istedi.Teşekkürler..
Diğerleri yapıldı ama serolojik tahliller yapılmadı.. eşe de yapılıyor mu ve hemen çıkıyor mu bunların sonucları 7 8 tane tahlil diye biliyorum..yani tedavi başlayıp süreçte mi değerlendiriliyor..??
Ben 3 ay önce görüşmüştüm ve takviyelere başlamıştım..önceki tedavilerden ötürü dinlendirip bu tarihi vermisti..bugün görüşeceğim adet 3.gunüm sadece onlar yapılmamıştı o yüzden merak ettimEşim daha önce vermişti. Aslında doktorum onları istemedi ama devlet hastanesindeki doktora söyleyince hepsini istedi.
Ama başka bir doktora tüp bebek için görüşmeye gittiğimizde eşimden de benden de istemişti. Sperm analizi isteniyor eşten.
Siz görüşmeye mi gideceksiniz? Yarın ilaçlara mı başlayacaksınız?
Bir de doktorum başlamadan Omega3+folik asit ve selenyum başlamamı söyledi.
Ben Özellikle Gönül hanımın yanına gittim hem Gönül hanım hemde Semra hanım muayene etti beni rahim filmi istemeden her iki tüpünüz kapalı yapışıklık var rahmin geriye dönük ve bu gebeliğe engel dedi ben 3 yıldır doktora gidiyorum hiçbiri bana bunları söylemedi çok daha iyi doktorların yanına gitmeme rağmen. Bizdeki sorun eşimin sperm ileri hırnızın olmaması ve varikoseldi şimdi bir de benimle ilgili sıkıntılar çıkmıştı binbir unutla tüp bebeğe karar vermişken yıkıldık. Bület hocayı önerdiler rahim filmi istedi gidip çektirdim nasıl sana böyle birşey söylerler dedi her iki tüpüm açık yapışıklık yok sadece rahmin geriye dönük o da gebelik için bir engel değil. Gönül hanım aradı beni özür diledi saatlerce konuştu mahkemeye verecektim onları eşim uğraşma germe kendini dedi Bülent hocanın yanın da tedaviye başladım pazartesi transferim gerçekleşti şükürler olsunAa çok sasirdim sana ne dediler canım niye vazgeçtin aslinda cok sistemli bir merkez labarutavarida çok iyi benim takip doktorum gonul hanim
Çok geçmiş olsun, ben çok araştırdım, çok Da doktor ile görüştüm. Doktora güvenmek, inanmak o kadar önemli ki. Ve bazı doktorların ezbere yaptıkları tedaviler var. Bu süreçte tedaviye kişiye yönelik Olmalı.Ben Özellikle Gönül hanımın yanına gittim hem Gönül hanım hemde Semra hanım muayene etti beni rahim filmi istemeden her iki tüpünüz kapalı yapışıklık var rahmin geriye dönük ve bu gebeliğe engel dedi ben 3 yıldır doktora gidiyorum hiçbiri bana bunları söylemedi çok daha iyi doktorların yanına gitmeme rağmen. Bizdeki sorun eşimin sperm ileri hırnızın olmaması ve varikoseldi şimdi bir de benimle ilgili sıkıntılar çıkmıştı binbir unutla tüp bebeğe karar vermişken yıkıldık. Bület hocayı önerdiler rahim filmi istedi gidip çektirdim nasıl sana böyle birşey söylerler dedi her iki tüpüm açık yapışıklık yok sadece rahmin geriye dönük o da gebelik için bir engel değil. Gönül hanım aradı beni özür diledi saatlerce konuştu mahkemeye verecektim onları eşim uğraşma germe kendini dedi Bülent hocanın yanın da tedaviye başladım pazartesi transferim gerçekleşti şükürler olsun
Nasıl böyle bir hata yapmışlar anlam veremiyorum bu konu çok hassas kullandiklari en ufak bir kelimeye bile dikkat etmeleri lazım.Ugrasmamakla iyi yapmissin kendini yipratirdin.Allaha havale et.İnşallah bülent hoca ile pozitifı görürsun canım. Benimde eşimde varikosel vardi ve Sperm sayı hız morfoloji sıkıntısı vardı benden rahim filmi istediler sıkıntı cikmadı çok şükür eşimin spermine imsi uygualdılar 8000 kat büyüterek en iyisini seçip yumurtalarla dollendirdiler 3 kez negatif aldım bu sefer naturel siklusla çift transfer edicekler bakalım rabbim hayırlısını nasip etsinBen Özellikle Gönül hanımın yanına gittim hem Gönül hanım hemde Semra hanım muayene etti beni rahim filmi istemeden her iki tüpünüz kapalı yapışıklık var rahmin geriye dönük ve bu gebeliğe engel dedi ben 3 yıldır doktora gidiyorum hiçbiri bana bunları söylemedi çok daha iyi doktorların yanına gitmeme rağmen. Bizdeki sorun eşimin sperm ileri hırnızın olmaması ve varikoseldi şimdi bir de benimle ilgili sıkıntılar çıkmıştı binbir unutla tüp bebeğe karar vermişken yıkıldık. Bület hocayı önerdiler rahim filmi istedi gidip çektirdim nasıl sana böyle birşey söylerler dedi her iki tüpüm açık yapışıklık yok sadece rahmin geriye dönük o da gebelik için bir engel değil. Gönül hanım aradı beni özür diledi saatlerce konuştu mahkemeye verecektim onları eşim uğraşma germe kendini dedi Bülent hocanın yanın da tedaviye başladım pazartesi transferim gerçekleşti şükürler olsun
Nasıl böyle bir hata yapmışlar anlam veremiyorum bu konu çok hassas kullandiklari en ufak bir kelimeye bile dikkat etmeleri lazım.Ugrasmamakla iyi yapmissin kendini yipratirdin.Allaha havale et.İnşallah bülent hoca ile pozitifı görürsun canım. Benimde eşimde varikosel vardi ve Sperm sayı hız morfoloji sıkıntısı vardı benden rahim filmi istediler sıkıntı cikmadı çok şükür eşimin spermine imsi uygualdılar 8000 kat büyüterek en iyisini seçip yumurtalarla dollendirdiler 3 kez negatif aldım bu sefer naturel siklusla çift transfer edicekler bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin
inşallah hayırlı pozitif haberlerini verirsin canım dualarim seninleTransferim gerçekleşti kızlar . Çok şükür
Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin bugün benim dördüncü günüm kasıklarım da sızı var ve şişkinliğim hepsi gitti anlAmadım umarım iyi birşeydirTransferim gerçekleşti kızlar . Çok şükür
Evet canım herkeste farklı oluyor demekkı ben hiç olumsuz birseyle karsilasmadim Demekki senin de nasibinde bülent hocada tedavi görmek varmış rabbim sanada banada isteyen bekleyen herkesede hayırlı pozitif sonucları görmeyi nasip etsinİnşallah hepimiz Meleklerimizi kucağımıza alırız o da yetmiyormuş gibi Semra hanım yüzüme baka baka anksiyetik hasta diyor psikolog musun dedim ya bu teşhisi nasıl koyuyorsun o kadar gerdiler beni anksiyetik olmamak mümkün değildi ama herkes te aynı olmuyordur muhakkak herşey geçti bitti allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Canım negatiflerin sebebi neydi peki ve yaşın kaç hepsini aynı merkezde mi yaptınNasıl böyle bir hata yapmışlar anlam veremiyorum bu konu çok hassas kullandiklari en ufak bir kelimeye bile dikkat etmeleri lazım.Ugrasmamakla iyi yapmissin kendini yipratirdin.Allaha havale et.İnşallah bülent hoca ile pozitifı görürsun canım. Benimde eşimde varikosel vardi ve Sperm sayı hız morfoloji sıkıntısı vardı benden rahim filmi istediler sıkıntı cikmadı çok şükür eşimin spermine imsi uygualdılar 8000 kat büyüterek en iyisini seçip yumurtalarla dollendirdiler 3 kez negatif aldım bu sefer naturel siklusla çift transfer edicekler bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin