• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Ayı Tüp Bebek tedavisine başlayan var mı?

Canım negatiflerin sebebi neydi peki ve yaşın kaç hepsini aynı merkezde mi yaptın
Hepsi memorialde oldu canım 4 yilik evliyim 27 yaşındayım negatiflerin nedeni olarak embriyo kalitesizliği dendi. 17 tane embriyo ile başladım suan 13 tane var Pgt yaptırmayı dusundum ama çok maliyetli hem gerek görmediler gönül hocanın dediği saglikli embiriyoları bulana kadar devam edicez.İnşallah bu sefer hayırlisi ile olur çünkü çok yoruldum artık kimseye söylemeden gizli gizli süreci ilerletmek beni epey yordu.Rabbim yardım etsin.

Hepsi memorialde oldu canım 4 yilik evliyim 27 yaşındayım negatiflerin nedeni olarak embriyo kalitesizliği dendi. 17 tane embriyo ile başladım suan 13 tane var Pgt yaptırmayı dusundum ama çok maliyetli hem gerek görmediler gönül hocanın dediği saglikli embiriyoları bulana kadar devam edicez.İnşallah bu sefer hayırlisi ile olur çünkü çok yoruldum artık kimseye söylemeden gizli gizli süreci ilerletmek beni epey yordu.Rabbim yardım etsin.
Hepimiz aynı durumdayız gerçekten çok zor benim ilk denemem 29 yaşındayım embriyoların kaçıncı gün embiryoları

13 embriyon var çok şanslısın yaşında gençmiş
Allah yardımcın olsun
Ben 42 yaşındayım ilk denemem 2 embriyo transfer edilecekti transfer edilecek günde 1 embriyo evrimi tamamlamamış o gün durmuş sadece 1 embriyo transfer edildi ne kadar üzüldüm bilsen

Benimde bugün ilk iğnem vuruldu hayrlı ugurlu olur insallah..gonal f 225..hergün devam edecek..
7 gün sonraya kontrole çagirdi..
daha evvelden hsg hormonlar ve sipermiyogramlar aşılama sonuçları falan vardı ve herşey normaldi sebepsiz infertilite denmişti extra birşey istemedi direk basladı dr m fazla mı ciddiye almışım ne ?!/

Benimde bugün ilk iğnem vuruldu hayrlı ugurlu olur insallah..gonal f 225..hergün devam edecek..
daha evvelden hsg hormonlar ve sipermiyogramlar aşılama sonuçları falan vardı ve herşey normaldi sebepsiz infertilite denmişti extra birşey istemedi direk basladı dr m fazla mı ciddiye almışım ne ?!/
Umarım herşey gönlünce olur hangi doktora gidiyorsun

Hayırlı olsun. Valla bizim doktor 2 günde kan tahlilleri ile gördü. Herkesin farklı bir yolu var izlediği. Benim baya yoğun geçti.

Çok iyi nasıl kalitesiz oluyor bu embiryolar kafam karıştı havuz yöntemi mi
Doğal olmayan yollarla yumurtaları geliştirip bir çok yumurta elde ettikleri için arada kalitesiz olanlar olabilir diyor Semra Hanım hepsinin kaliteli olmasını beklemiyoruz diyor. Aslında pgt yaptırsam kalitesiz olanlar Elenir ama çok maliyetli. O yüzden sıra sıra deniyoruz bakalim. Havuz yontemi Yok diye biliyorum memorialde 1 kere opu oldum

13 embriyon var çok şanslısın yaşında gençmiş
Allah yardımcın olsun
Ben 42 yaşındayım ilk denemem 2 embriyo transfer edilecekti transfer edilecek günde 1 embriyo evrimi tamamlamamış o gün durmuş sadece 1 embriyo transfer edildi ne kadar üzüldüm bilsen
Teşekkür ederim Allah razı olsun Aslında embriyonun çok olmasi da pek bişey ifade etmiyor sağlıklı 1 tane sana yavru olsun önemli olan o insallh tek embiriyon sana evlat olur rabbim hepimizın yardımcısı olsun.

Back