• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Ayı Tüp Bebek tedavisine başlayan var mı?

Başarısız denemeleriniz varsa ve doktorunuz tavsiye ediyorsa histeroskopi yaptirin. Ben bir kac gun once yaptirdim. Rahimimde embriyonun tutundugu bolgede %30 luk bir daralma varmis ve bu hic bir muayenemde anlasilamadi. Adetle birlikte tup bebek tedavisine basliycam. Ne kadar olumlu etkisi olacak bilemiyorum. Bakalim görücez

Slm benim bebisler ikizmis sürekli kanamam oluyor keseyi gördüm daha kalp atışı ni duymadik doktor yorma kendini yat diyor yatmaktan şiştim proluton depot allerji yaptı iki günde bir yaptıralım dedi yaşlanmışim galiba zor geçecek gibi bu hamilelik

merhaba arkadaşlar. benim 10. gün beta değeri 455 çıktı 2 gün sonra ikiye katlaması gerekio bildiğiniz gibi ama 12. gün 515 çıktı. çift embriyo transferi yapılmıştı. böyle bi durum yaşayıp olumlu sonuç alan varmı. yada neler yaşadınız sonrasında

6 ay once ben de cektirmistim ama yine de dr istedi
Hsg tuplerle ilgili bilgi veriyor
Histeroskopi de rahim ici kamerayla görüntüleniyor. Gerekirse mudahale yapiliyor. Gerekli degilse kucuk bir çentik atip rahim icinin yenilenmesi saglaniyor

Hsg çekindim diye istemedi
Histereskopi hiç söylemedi bana

İyi akşamlar kızlar bugün transferim yapıldı iki embriyo konuldu.tuhaf duygular içindeyim.10 gün sonra test günüm.ilaçlara devam 3 gün istirahat verdi Dr. hayırlısı olsun bundan sonra dua edip bekleyeceğim

İyi akşamlar kızlar bugün transferim yapıldı iki embriyo konuldu.tuhaf duygular içindeyim.10 gün sonra test günüm.ilaçlara devam 3 gün istirahat verdi Dr. hayırlısı olsun bundan sonra dua edip bekleyeceğim
Hayırlı olsun, inşallah güzel haberler alırız. Siz haber alırsınız, benim transferim olur kısmetse.
:emir_bebek::emir_bebek:
Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi? Sanırım taze oldu.

Kızlar bizde tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Anatolia Tüp Bebek Merkezine gidiyoruz. Merak ettiğim birşey var yumurta toplama işlemi zor bir işlem mi ? Anestezi almaktan çok korkuyorum ya uyanamazsam diye. Böyle bir riski var mı ?

Kızlar bizde tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Anatolia Tüp Bebek Merkezine gidiyoruz. Merak ettiğim birşey var yumurta toplama işlemi zor bir işlem mi ? Anestezi almaktan çok korkuyorum ya uyanamazsam diye. Böyle bir riski var mı ?

Yumurta toplanirken verilen anestezi hafif sedasyon seklinde tabir ediliyor. Genel anesteziye gore riski cok cok az. Korkmayın. Bu konuda baya deneyimim oldu. Uyuyup uyanicam diye telkin edin kendinizi. Stres bizim tedavilerin bas düşmanı no panik

Yumurta toplanirken verilen anestezi hafif sedasyon seklinde tabir ediliyor. Genel anesteziye gore riski cok cok az. Korkmayın. Bu konuda baya deneyimim oldu. Uyuyup uyanicam diye telkin edin kendinizi. Stres bizim tedavilerin bas düşmanı no panik

Cnm aslında korkum cigerimde oluşan buller yuzunden. Ben pnomotoraks hastasıyım iki kez ciğerim söndü dren denen bir hortum takıldı. Bunu doktoruma da söyledim o da beni tanıdığı bir göğüs cerrahina gönderdi. Haftaya gideceğim inşallah olumsuz birşey yaşamam içimde ilk defa tüp bebek yapacağım için bir korku var Rabbim elimizi boş göndermesini inşallah

Cnm aslında korkum cigerimde oluşan buller yuzunden. Ben pnomotoraks hastasıyım iki kez ciğerim söndü dren denen bir hortum takıldı. Bunu doktoruma da söyledim o da beni tanıdığı bir göğüs cerrahina gönderdi. Haftaya gideceğim inşallah olumsuz birşey yaşamam içimde ilk defa tüp bebek yapacağım için bir korku var Rabbim elimizi boş göndermesini inşallah

Allah yardimciniz olsun. Umitsizlige dusmeyin hersey guzel olacak deyin. Amin insallah

Hayır, zaten 15-20 dk sürüyor. Bildiğim kadarı ile öyle çok anestezi verilmiyor. Korkmayın, rahat olun. Ben farklı şeyler içinde aldım , uyandım her defasında şükür :dua:

Hayırlı olsun, inşallah güzel haberler alırız. Siz haber alırsınız, benim transferim olur kısmetse.
:emir_bebek::emir_bebek:
Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi? Sanırım taze oldu.
İnşallah canım 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi.3 embriyo vardı o 5.güne gelmemiş.şu an dondurulmuşum hiç yok.inşallah benim bebişlerin senin de önce transfer sonra bebiş haberlerini alırız

Merhaba kizlar bende 19 haziranda basladim tedaviye 5 temmuzda 5.gun emriyosu transfer oldu dun 12. Gunumdu test sonucum 752 cikti yarin yine tekrarlicam bakalim insallah hepimizin sonuclari cok guzel olur

Merhaba kizlar bende 19 haziranda basladim tedaviye 5 temmuzda 5.gun emriyosu transfer oldu dun 12. Gunumdu test sonucum 752 cikti yarin yine tekrarlicam bakalim insallah hepimizin sonuclari cok guzel olur
ay hayirli ugurlu olsun hamisssin:anneadayı:ilk denemen mi sorun neydi?tek embriomu transfer edildi?cok.soru sordum.dimi?

Back