- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- Konu Sahibi Blackbluee1
Blackbluee1 cok iyi dusundun canim hepimize hayirli ugurlu olsun bu topik ❤ gercekten cok isimize yariycak.ne gerekli ne gereksiz hepsini ikinci kez anne olucaklardan bekliyoruz :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar hayırlı olsun yeni topiğimiz ikinci bebeğini bekliyen bir anne olarak size tavsiyem çok almayın ben kızımda abartmıştım bayağı çok çabuk buyudukleri için çoğunu giydiremedim bi kıyafeti en fazla 15 gun giyebiliyolar çok çabuk buyuyolar benim kızım heleki ayda 1.5 kilo aldığı için hepsi kaldı
Topigimiz hayirli olsun
Kızlar hayırlı olsun yeni topiğimiz ikinci bebeğini bekliyen bir anne olarak size tavsiyem çok almayın ben kızımda abartmıştım bayağı çok çabuk buyudukleri için çoğunu giydiremedim bi kıyafeti en fazla 15 gun giyebiliyolar çok çabuk buyuyolar benim kızım heleki ayda 1.5 kilo aldığı için hepsi kaldı
Blackbluee1 cok iyi dusundun canim hepimize hayirli ugurlu olsun bu topik ❤ gercekten cok isimize yariycak.ne gerekli ne gereksiz hepsini ikinci kez anne olucaklardan bekliyoruz :)))
Hayırlı olsun topigimiz
Harika olmuş :) Hayırlı olsun inşallah
Arkadaşlar listenize kesinlikle müslin battaniye ekleyin. Yaz için ideal ve çok gerekli.
Ben %100 bambu olandan almıştım bebegime inanılmaz memnunum.
Hayirli olsun çok güzel olmus. İnsallah aldiklarimizi güle gule kullanmak nasip olsun
Arkadaşlar istanbul da olanlar.. bakırköy carousel avm de ebebek şube açılışı var yarın her 150 tl ye 50 tl hediye çeki ve indirimler var bilginiz olsun
Kayserideyim canım bennOrasi neresii kuzuuumm
cnm bu beşik anca 1 yasına kadar kullanabilrsin.pek kullanışlı oldugunu düşünmüyorumKizlar bu besik modelleri nasil sizce Kullanisli mi Hafif gorunuyor taşınılabilir
Orayada açılır inşallahKeşke burdada olsa
Biraz ufak gibi canımKizlar bu besik modelleri nasil sizce Kullanisli mi Hafif gorunuyor taşınılabilir
Vaar da zaten yeni bitane açılsa söyle indirim olsaaOrayada açılır inşallah