2018 haziran annelerinin alışveriş paylaşımları

Kiz dayanamadin kota mota kalmadi o degilde benimde bu ay biraz beklemem lazim bir sey alamayicam kredi kartı limit sifirlandi gule güle kullansın

Bizimde sıfırdı ama ayin 15 geçince yenilendiya bide 25 tl indirim geldi bugün. O nedenle aldım elim durmadı. Aman napiyim:lülülü:

Sen ne kadar verdin canm ven buna 36.90 vermiştim biberon da 31.50

Blackbluee1 Blackbluee1

Eklentiler

• IMG_20180117_225050_506.jpg
    IMG_20180117_225050_506.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 55
Kizlar ebebekte gordum gogus ucu cikaricisi lansinoh. belki almak isteyen olur yorumlar olumlu yonde yorumlara bakip almak isterseniz listenize ekleyebilirsiniz bende listeye ekleyecem

Eklentiler

• mLSI-90279_1.jpg
    mLSI-90279_1.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 39
Ben onu su içsin die aldm sonuçta yaz bebeği ister istemez su veririm terliycek o kadar minnosum :anneadayı::KK200::KK15::KK37:.:emir_bebek:

iyi düşünmüşsün canım doğru.
Ama bana da ilk küçükken anne sütü içtiği için su içmez dediler.ama yine de her ihtimale karşı almak lazım. Insalalh sütümüz bol olur da gerek kalmaz :dua::anneadayı::anne::KK37::KK33:

biz de bebek arabası işini hallettik bir arkadaşımız 2 yasındakı kızının arabasını satmak istiyormuş biz aldık travel sistem 350 tl ye alınacak bir araba bir beşik vardı zaten beşiği de kızımınkini kullanmaya karar verdim üstüne bir iki mavi süsleme yaparım idare eder gerçekten ilk çocuğa ne kadar masraf yapılıyor kızıma herşey almısısız zamanında bir de pembe renk yerıne ortak renkler alsaymışız iyi olurmuş ama napalım yine de idare ederiz diyorum masrafa gerek yok. ilk çocuğunuz ise buyuk seyleri ortak renkler alın derim tabi ekonomik anlamda bizi yormaz derseniz o başka.

biz de bebek arabası işini hallettik bir arkadaşımız 2 yasındakı kızının arabasını satmak istiyormuş biz aldık travel sistem 350 tl ye alınacak bir araba bir beşik vardı zaten beşiği de kızımınkini kullanmaya karar verdim üstüne bir iki mavi süsleme yaparım idare eder gerçekten ilk çocuğa ne kadar masraf yapılıyor kızıma herşey almısısız zamanında bir de pembe renk yerıne ortak renkler alsaymışız iyi olurmuş ama napalım yine de idare ederiz diyorum masrafa gerek yok. ilk çocuğunuz ise buyuk seyleri ortak renkler alın derim tabi ekonomik anlamda bizi yormaz derseniz o başka.
Ben de aldım bebek arabası mavi pembe vardı ben kırmızı aldım..

iyi düşünmüşsün canım doğru.
Ama bana da ilk küçükken anne sütü içtiği için su içmez dediler.ama yine de her ihtimale karşı almak lazım. Insalalh sütümüz bol olur da gerek kalmaz :dua::anneadayı::anne::KK37::KK33:

InsaAllah canm ama ben birinden duymuştum ilk bebegim yaz bebegiydu çok sıcak olduğu için verdim diğeri kisin doğdu vermedim dedi mantıklı geldi azcik içsin minnagim küçücük ağzı ile :KK200::anneadayı::KK15::KK15:

InsaAllah canm ama ben birinden duymuştum ilk bebegim yaz bebegiydu çok sıcak olduğu için verdim diğeri kisin doğdu vermedim dedi mantıklı geldi azcik içsin minnagim küçücük ağzı ile :KK200::anneadayı::KK15::KK15:

Yerim ben onların ağzını mantık li tabiki bulundurmak şart :emir_bebek::KK200:

X