2018 haziran annelerinin alışveriş paylaşımları

selam kızlar cicileriniz çok güzel. rabbim hayırlısı ile giydirmeyi nasip eylesin.Benim ilk ki de kız olunca pek bişey almadım daha bi kaç bişey dışınd a da almayı düşünmüyorum :KK200:ama kendim için bi kaç bişey aldım bende dün akşam onları paylaşayım sizlerle :KK36: hepsini n11 den aldım kızlar gerçekten uygun fiyatlar

Humana-Still-Tee.jpg
images.jpg
indir.jpg
lLSI-96166_1.jpg

selam kızlar cicileriniz çok güzel. rabbim hayırlısı ile giydirmeyi nasip eylesin.Benim ilk ki de kız olunca pek bişey almadım daha bi kaç bişey dışınd a da almayı düşünmüyorum :KK200:ama kendim için bi kaç bişey aldım bende dün akşam onları paylaşayım sizlerle :KK36: hepsini n11 den aldım kızlar gerçekten uygun fiyatlar

Eki Görüntüle 2096575
Eki Görüntüle 2096576
Eki Görüntüle 2096577
Eki Görüntüle 2096578

Dalin seti kaça aldın canım ben de aynısından aldım çok güzel geldi

Evet normal fiyat o.
Ama e bebekte geçen gün bakım ürünleri ındirimdeydi 33 tl ye düşmüştü ordan aldım çok güzel gerçekten hepsi de çok hoş güle güle kullan
ONU HİÇ FARKETMEMİŞİM BİRDE N11 İ ÇOK KULLANDIĞIM İÇİN İNDİRİMLER FALAN DA VARDI E BEBEK HİÇ AKLIMA GELMEDİ NEYSE ARTIK :)
TEŞEKKÜR EDERİZ

merhaba herkese
alisverisler yavastan ivme kazaniyor sanirim.bende indirimleti takip edenlerdenim simdilik yakinimda ebebek magazasi bulundugundan surekli ziyaret edip ordam biseyler aliyorum.4 yasindaki kizima bile ayakkabi filan aldim.
kizlar citcitli badileri fazla alin 3 taneyle 5 taneyle yeterli olmaz sivi ve tazyikli kaka yapiyorlar ilk ay cok cikiyor disari bellerine kadar batiriyorlar.gerci yaz cabuk kuruyacak kiyafetleri ama ben yinede guvenemiyorum.simdilik 8 tane oldu benim daha hastane cikislari alinacak onlarla yetrli olur sanirim.

merhaba herkese
alisverisler yavastan ivme kazaniyor sanirim.bende indirimleti takip edenlerdenim simdilik yakinimda ebebek magazasi bulundugundan surekli ziyaret edip ordam biseyler aliyorum.4 yasindaki kizima bile ayakkabi filan aldim.
kizlar citcitli badileri fazla alin 3 taneyle 5 taneyle yeterli olmaz sivi ve tazyikli kaka yapiyorlar ilk ay cok cikiyor disari bellerine kadar batiriyorlar.gerci yaz cabuk kuruyacak kiyafetleri ama ben yinede guvenemiyorum.simdilik 8 tane oldu benim daha hastane cikislari alinacak onlarla yetrli olur sanirim.

Benim çıt çıtlar az ya 3 tane yeni dogan 3 tane 3 ay var. Yetermi bilmiyorum Bu ay sıkıştık kotayi doldurduk çıt çıt badi bile alamam. Üstelik e bebekte indirim var badilerde.. kaçırmam umarımm.

Eki Görüntüle 2096575
Eki Görüntüle 2096576
Eki Görüntüle 2096577
Eki Görüntüle 2096578
Güle güle kullan canm

vjg8Mz.png

Kızlar bu anakucagi.
Sizce bebek bunda 3-4 ay geceleri yanımda yatabilir mi? Oldukça düz gibi geldi bana?
Gündüz de oturak pozisyonuna geliyor ev tipi anakucagi yani...

Görmüştüm bunu ama bilemiyorum gece uykusu için nasıl olur hiç dusunmedim

vjg8Mz.png

Kızlar bu anakucagi.
Sizce bebek bunda 3-4 ay geceleri yanımda yatabilir mi? Oldukça düz gibi geldi bana?
Benim.arkadasim.bundan çok kullandı park yatağa gecene kadar dediğin gibi4-5ay kullandılar bence güzel ben de böyle birşey düşünüyorum

Benim.arkadasim.bundan çok kullandı park yatağa gecene kadar dediğin gibi4-5ay kullandılar bence güzel ben de böyle birşey düşünüyorum
Tam yatağımın yanına koyarım geceleri elimle uzanirim hem de gündüz ana kucağı kullancam mecbur ikisi bir arada gibi, ekstradan anne yani beşik almama gerek kalmayacak diye düşündüm. Tukrukten boğulmaktan kurtulacak kadar büyüdüğünde de odadan ayırmayı düşünüyorum o zaman da büyük kendi odasına kaliteli beşik alırım diye düşündüm. Şimdilik böyle bir çözüm bulabildim. Anne yani beşikler odam için büyük olacak ve sonra nereye kaldiricam hem de ayriyetten ana kucağı almak zorunda kalcam. Bilmiyorum mantıklı mı düşüncelerim

vjg8Mz.png

Kızlar bu anakucagi.

Canm bence bozuna paraymış gibi geldi bana çok güzel şeyler war bu biseye benzemiyo o kadar para vereceksen bunu alma derim

vjg8Mz.png

Kızlar bu anakucagi.
ana k7cagi moodellerinde encok tercih edilen model ama gece uyutmak icinde kullanilirmi bilemedim .en fazla 3 4 ay sonrasida icine sigmaz gibi yakindan bakip inceleyin

X