• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
HAZİRAN ANNESİ:anneadayı:YaşıYaşadığı İlSAT tarihiTahmini Doğum TarihiCinsiyet:emir_bebek:Kaçıncı Çocuk:anne:Notlar
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağustos[/td][td]1 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]agantaburina [/td][td]34[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağustos[/td][td]4 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağustos[/td][td]4 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı görüldü:)[/td][/tr]
[tr][td]Flower3516[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]29 Ağustos[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağustos[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]Yazmira35 [/td][td]34[/td][td]İzmir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]kedikedi84[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]31 Ağustos[/td][td]07 Haziran[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]4 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ebrulim5809 [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran [/td][td].[/td][td]ilk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]BALIMSIN[/td][td]32[/td][td]Tekirdağ[/td][td]07 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gmzckr [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran [/td][td].[/td][td].[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]

[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]

ekleyeyim canım yaşın ilin vardı da bunlr eksikti ilk bebek mi ?

en çok duyduğumuz da sen şimdi çook yemelisin :rolleyes::KK72::KK72::KK72::KK72::KK72:

ama kanmayacağız .... yediğimiz abur cuburun ... paketli gıdaların...hamur işlerinin bebeğmize hiç bir yararı yok ... aksine bize çok kilo aldıracağı için doğumumuzda zorluk

.
Öyle demeyeydin iyiydiiii.Canı pizza çekmiş eşimin aksam icin pizza yapıcam.yogurdum hamuru..napak yemeyek mi:hamarat::KK48:

Kızlar az önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı adete 3 gün var kahverengi pembe akıntılar var sağ kasığım ve belim çok ağrıyo kimyasal gebelik mi acaba çok tuhaf hisler içindeyim :KK57:

ekleyeyim canım yaşın ilin vardı da bunlr eksikti ilk bebek mi ?

en çok duyduğumuz da sen şimdi çook yemelisin :rolleyes::KK72::KK72::KK72::KK72::KK72:

ama kanmayacağız .... yediğimiz abur cuburun ... paketli gıdaların...hamur işlerinin bebeğmize hiç bir yararı yok ... aksine bize çok kilo aldıracağı için doğumumuzda zorluk

.
Öyle demeyeydin iyiydiiii.Canı pizza çekmiş eşimin aksam icin pizza yapıcam.yogurdum hamuru..napak yemeyek mi:hamarat::KK48:

Kızlar az önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı adete 3 gün var kahverengi pembe akıntılar var sağ kasığım ve belim çok ağrıyo kimyasal gebelik mi acaba çok tuhaf hisler içindeyim :KK57:

regl ye 3 kala silik çizgi olması normal ...

akıntılar ağrılar yerleşme kanaması ve ağrısı da olabilir ... bunlar için en ideal olanı hemen kan testi ile hcg seviyene baktırman canım

Hayırlı olsunnn ikizlere maşallah :) ilk çocuğum olsa ben de ikiz isterdim ama şimdi 2.5 yaşında küçük bir kızım var o yüzden sağlıklı ve hayırlısıyla olsun bı tane olsun :) Mersin'de hangi doktora gidiyorsun

Aminnn inşallah,hayırlı olsun ne güzel kalbi de atmış minigin. Güzel bir 9 ay geçirelim inşallah hep birlikte :)

Hayırlı olsunnnn, Sağlıkla gelsin bebisler :)
Çok teşekkür ederim canım. Ben tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım. Mersşn üniversite hastanesinde faik gürkan yazıcı yaptı tedavimi. Çoğul gebelik olunca gene fakültese perinatolog Filiz Çayana yönlendirdi beni. İlk kez dün muayene oldum ona. Sen de mi mersindesin?

Merhaba güzel anneler...
Üzülerek aranızdan ayrılmak zorundayım...
Umarım başka eksilme yaşamazsınız, herbirinize sağlıklı birer gebelik diliyorum...
Ausencia Ausencia canım senden beni tablodan çıkarmanı rica ediyorum.
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın... Sağlıcakla kucağınıza almanız dileğiyle, hoşçakalın...

Merhaba güzel anneler...
Umarım başka eksilme yaşamazsınız, herbirinize sağlıklı birer gebelik diliyorum...
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın... Sağlıcakla kucağınıza almanız dileğiyle, hoşçakalın...

Canım benim .
Ne yazacağımı bilemedim . Rabbim en kısa zamanda , yine mucizeni sana kavuştursun ..bu sefer sıkı sıkı tutunsun ve bırakmasın inşallah.
Hakkında hayırlı olsun ..her şey güzel olsun senin için .. temmuz annesi ol ..ağustos ol ... bize de gel haber mutlaka :KK200:

dua edeceğim senin için

HAZİRAN ANNESİ:anneadayı:YaşıYaşadığı İlSAT tarihiTahmini Doğum TarihiCinsiyet:emir_bebek:Kaçıncı Çocuk:anne:Notlar
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağsts[/td][td]01 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağsts[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı görüldü:)[/td][/tr]
[tr][td]Flower3516[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağsts[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]Yazmira35 [/td][td]34[/td][td]İzmir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]kedikedi84[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]31 Ağsts[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]gmzckr [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran [/td][td]?[/td][td].[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]4 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ebrulim5809 [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran [/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]BALIMSIN[/td][td]32[/td][td]Tekirdağ[/td][td]07 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]beyzaeliz[/td][td]23[/td][td]Bursa[/td][td]12 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]

Arkadaslar kese boyutunu dememisti doktor ultrason kagidinda 5.4 cm yazio o mu kese boyutu eger oysa kac haftaliktir acaba

Çok teşekkür ederim canım. Ben tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım. Mersşn üniversite hastanesinde faik gürkan yazıcı yaptı tedavimi. Çoğul gebelik olunca gene fakültese perinatolog Filiz Çayana yönlendirdi beni. İlk kez dün muayene oldum ona. Sen de mi mersindesin?
Evet canım ,ben de Arzu Doruka gidiyorum,ilk bebeğimde de ona gitmiştim. Hayırlı olsun tekrar :)

Merhaba güzel anneler...
Canım, çok geçmiş olsun. Zor bı durum ama atlatacaksin inşallah en kısa sürede sağlıkla kucağına alacağın bir hamilelik gecirirsin. :dua:Kendine çok dikkat et.

Back