- 7 Ağustos 2017
- 611
- 877
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #1.641
Cnm bnmcok sevindim cok sukur saglikla kucagimiza aliriz insallah
Bende bugun drye soledm kanama ve kan degerlernde skinti olmadkca agrilrdan korkma dedi cok skur bende cokcok mtluyum Rabbim herkese nasip etsin insallah
HAZİRAN ANNESİ | Yaşı | Yaşadığı İl | SAT tarihi | Tahmini Doğum Tarihi | Cinsiyet | Kaçıncı Çocuk | Notlar |
Merhaba benide ekleyebilir mısınız
ekleyeyim canım yaşın ilin vardı da bunlr eksikti ilk bebek mi ?
en çok duyduğumuz da sen şimdi çook yemelisin
ama kanmayacağız .... yediğimiz abur cuburun ... paketli gıdaların...hamur işlerinin bebeğmize hiç bir yararı yok ... aksine bize çok kilo aldıracağı için doğumumuzda zorluk
ekleyeyim canım yaşın ilin vardı da bunlr eksikti ilk bebek mi ?
en çok duyduğumuz da sen şimdi çook yemelisin
ama kanmayacağız .... yediğimiz abur cuburun ... paketli gıdaların...hamur işlerinin bebeğmize hiç bir yararı yok ... aksine bize çok kilo aldıracağı için doğumumuzda zorluk
.
Öyle demeyeydin iyiydiiii.Canı pizza çekmiş eşimin aksam icin pizza yapıcam.yogurdum hamuru..napak yemeyek mi
Kızlar az önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı adete 3 gün var kahverengi pembe akıntılar var sağ kasığım ve belim çok ağrıyo kimyasal gebelik mi acaba çok tuhaf hisler içindeyim
.
1 dlm cik ye ... göz hakkı :))) salata yoğurt hmmmm missssss
tabii ki tabloda bilgileri yazar mısın bana
tabii ki tabloda bilgileri yazar mısın bana
Çok teşekkür ederim canım. Ben tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım. Mersşn üniversite hastanesinde faik gürkan yazıcı yaptı tedavimi. Çoğul gebelik olunca gene fakültese perinatolog Filiz Çayana yönlendirdi beni. İlk kez dün muayene oldum ona. Sen de mi mersindesin?Hayırlı olsunnn ikizlere maşallah :) ilk çocuğum olsa ben de ikiz isterdim ama şimdi 2.5 yaşında küçük bir kızım var o yüzden sağlıklı ve hayırlısıyla olsun bı tane olsun :) Mersin'de hangi doktora gidiyorsun
Aminnn inşallah,hayırlı olsun ne güzel kalbi de atmış minigin. Güzel bir 9 ay geçirelim inşallah hep birlikte :)
Hayırlı olsunnnn, Sağlıkla gelsin bebisler :)
Çık teşekkür ederim. Hem de ne bayram :)) evet tüp bebek tedavisi ile oldu şükürHayırlı olsun canım çifte bayramTedavi ile mi oldu
Merhaba güzel anneler...
Üzülerek aranızdan ayrılmak zorundayım...
Umarım başka eksilme yaşamazsınız, herbirinize sağlıklı birer gebelik diliyorum...
Ausencia canım senden beni tablodan çıkarmanı rica ediyorum.
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın... Sağlıcakla kucağınıza almanız dileğiyle, hoşçakalın...
HAZİRAN ANNESİ | Yaşı | Yaşadığı İl | SAT tarihi | Tahmini Doğum Tarihi | Cinsiyet | Kaçıncı Çocuk | Notlar |
Evet canım ,ben de Arzu Doruka gidiyorum,ilk bebeğimde de ona gitmiştim. Hayırlı olsun tekrar :)Çok teşekkür ederim canım. Ben tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım. Mersşn üniversite hastanesinde faik gürkan yazıcı yaptı tedavimi. Çoğul gebelik olunca gene fakültese perinatolog Filiz Çayana yönlendirdi beni. İlk kez dün muayene oldum ona. Sen de mi mersindesin?
Canım, çok geçmiş olsun. Zor bı durum ama atlatacaksin inşallah en kısa sürede sağlıkla kucağına alacağın bir hamilelik gecirirsin.Merhaba güzel anneler...
Üzülerek aranızdan ayrılmak zorundayım...
Umarım başka eksilme yaşamazsınız, herbirinize sağlıklı birer gebelik diliyorum...
Ausencia canım senden beni tablodan çıkarmanı rica ediyorum.
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın... Sağlıcakla kucağınıza almanız dileğiyle, hoşçakalın...
Allah tamamına erdirsin canımÇık teşekkür ederim. Hem de ne bayram :)) evet tüp bebek tedavisi ile oldu şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?