• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İlk gebelikte bu zamanlarda sabah bulantıları fena idi sanki ... şu an yok .... baş dönmesi halsizlik vs de yok .
grip olmasa zımba gibiyim de :)

az bulanaydı midem de iştahım azalaydı :KK48::KK48:

Şimdi çok net bilmiyorum kanaman olması nedemek ama arkadaşımın başına gelenden bahsedebilirim ancak ilk gebeliğinde kese vs görülmeden kendisinin aşırı isteği üzerine progestan verildi illaki tutunsun diye zorlamak için , kendi isteği ile.doktor sürekli sağlıksızsa rahim atsın diyordu atmasına engel olması için içti o ilaçtan ama engel olamadı işte bebek sağlıksız olduğu kese gözükmesinden sonra anlaşıldı ve vücut artık kendi atmadı kürtaj olmak zorunda kaldı . Sonra tekrar hamile kaldı kanaması vardı ve bu sefer zorlamayacağım hiçbirşeyi dedi içmedi o ilaçtan şimdi sapasağlam bir oğlu var . Belki doktorun kese görmediği için vermek istememiş olabilir sağlıksız gebelik olacaksa kendiliğinden düşsün kürtaja gerek kalmasın diye . Ama kanaman olması illaki düşecek demekte değil. Arkadaşım iki durumuda yaşadı. Burda kendi doktorunla randevunu beklemek yerine hemen bir doktora gözükmen en azından içini rahatlatabilir. Bebeğin inşallah iyidir ve seninledir.
Benimde mantığım böyle diyor.
Bende sağlıksızsa eğer böyle dusunuyorum.

Sabah iyiydim ayağa kalktım yine ağrı başladı.

Sanki karnımın icini kazıyorlar.

Acile gitmek istemiyorum.
Cumartesiyide beklemicem.
Ama pazartesi yakınımdaki bi dr gideyim diyorum.

Bir de farklı doktor deneyimlim.
Ama ağrı beni cok engelliyor.
Evde bir evlâdım var ilgilenmem gerek onunlada.

Allah herkesin yardımcısı olsun.
Kanamadan geçtim ağrının derdine düştüm.

aslında iki katı düşünülürse perşembe 200 lere ulaşmış ... ikinci gün daha artış oluyor .... bence bugün 400 lerdedir .. ferah tut içini :KK200:

sen bana yakın şeyler yaşıyorsun .

bende de kanama vardı .... ilk test yaptığım gün başladı ... hatta o sabah idrar testi yapmamış ve çift çizgi görmemiş olsam .... a ha regl geldi der .... hamilelik aklımının ucundan geçmezdi .
bana da ilaç vermedi .
2 günde bir hcg baktır ..iki artış olacak dedi .
kanaman çoğalırsa gel dedi.

bence bekleme git .... için rahat eder .

Merhabalar, benim de adete 3 gün var kahverengi akıntım var 3 gündür. Dün geçti sanmıştım ama bugün yine silince geldi. Siz idrar testini ne zaman yapmıştınız? Bir de kanamanızın ne kadar devam etti? Test yapsam mı yapmasam mı karar veremiyorum çok kafam karıştı :(

Merhaba hanımlar beni de ekleyebilirmsiniz listeye. Sat 7 eylül tahmini doğum tarihi 15 haziran inşallah. Tekirdağ. Yaş 32. 2. Bebek olucak kismetse. Ilk Dr randevum 23 ekimde daha hic muayene olmadım bu tarih geç olurmu acaba başka bi Dr a muayene olmalımiyim?

Benimde mantığım böyle diyor.
Bende sağlıksızsa eğer böyle dusunuyorum.

Sabah iyiydim ayağa kalktım yine ağrı başladı.

Sanki karnımın icini kazıyorlar.

Acile gitmek istemiyorum.
Cumartesiyide beklemicem.
Ama pazartesi yakınımdaki bi dr gideyim diyorum.

Bir de farklı doktor deneyimlim.
Ama ağrı beni cok engelliyor.
Evde bir evlâdım var ilgilenmem gerek onunlada.

Allah herkesin yardımcısı olsun.
Kanamadan geçtim ağrının derdine düştüm.

canım bence de acile gitme şu an ama kanaman çook yoğun değilse ; pzt mutlaka farklı bir dr a git .
için rahatlayacak gör bak .
cumartesiye kadar 1 hafta neden bekleyip , stres olacaksın ki ?

Merhabalar, benim de adete 3 gün var kahverengi akıntım var 3 gündür. Dün geçti sanmıştım ama bugün yine silince geldi. Siz idrar testini ne zaman yapmıştınız? Bir de kanamanızın ne kadar devam etti? Test yapsam mı yapmasam mı karar veremiyorum çok kafam karıştı :KK43:

regl gecikmesinden 3 gün sonra idrar testi yaptım ... çift çizgi çıktı ... o sabahta lekelenme ile beraber kanama başladı .
bende hcg için gittim . aynı gün 81 çıktı ... sonrasında da 3-4 gün devam etti leke / kanama ... kırmızı değildi hiç ama ..yoğunda geldi ama hiç kırmızı gelmedi ... kahverengi...bordo ...

Merhaba hanımlar beni de ekleyebilirmsiniz listeye. Sat 7 eylül tahmini doğum tarihi 15 haziran inşallah. Tekirdağ. Yaş 32. 2. Bebek olucak kismetse. Ilk Dr randevum 23 ekimde daha hic muayene olmadım bu tarih geç olurmu acaba başka bi Dr a muayene olmalımiyim?

ekleyeyim arkadaşım ... hoş geldin .....

Kan testi yaptırdın mı ? idrar testi ile m öğrendin gebeliği canım ?

Hayırlısı olsun inşallah . Ben duramamıştım burda çok tavsiye edilen bir doktor vardı anca 17 ekime randevu vermişti o güne kadar bekleyemedim başka bir doktora en az üç kere gözüktüm şuan gittiğim doktoru da sevdim sanırım iki doktor devam edicem. Ben duramadım yani bence gözükmeniz de fayda olabilir

Hiç bisi vermedi.
Folik asit verdi.
Değerim yükselmiş ama ben evet hamilesinde diyemem hic bisi diyemem dedi.
Böyle kanamalar olabiliyor kanaman cok olursa gel dedim
21ine tarih verdi.

O ilacı vermesi icin acaba değerimin daha mi yüksek olması gerekiyor?
Ya da keseyi görmüş olması mi gerekiyor.
Bebek olusamiyo regl kani olarakmi dusundu anlayamadim ki.
Fazlada bisi demedi 21inde net bisi söylerim dedi

Tup bebek tedavilerinde daha transfer olur olmaz kullandirtiyor kimi merkezler.yani gebelik belli olmadan bile veriliyor.kimi doktorlar cok kanamali bi gebelikse dusecek olan duser diyip vermiyorlar ama onlem almak lazm degerim de yukseldi diyorsun.istersen kendin eczaneden alip kullanabilirsin canim ben suan kanamam yok ama yinede sabah aksam kullandirtiyor doktorum daha once iki dusuk yasadigim icin.bide basta hafif lekelenme kanama tarzi bisi olmustu bende de

HAZİRAN ANNESİ:anneadayı:YaşıYaşadığı İlSAT tarihiTahmini Doğum TarihiCinsiyet:emir_bebek:Kaçıncı Çocuk:anne:Notlar
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağustos[/td][td]1 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]agantaburina [/td][td]34[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağustos[/td][td]4 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağustos[/td][td]4 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı görüldü:)[/td][/tr]
[tr][td]Flower3516[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]29 Ağustos[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağustos[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]Yazmira35 [/td][td]34[/td][td]İzmir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]kedikedi84[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]31 Ağustos[/td][td]07 Haziran[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]4 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ebrulim5809 [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]14 Haziran [/td][td].[/td][td].[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]BALIMSIN[/td][td]32[/td][td]Tekirdağ[/td][td]07 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gmzckr [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]

[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]

HAZİRAN ANNESİ:anneadayı:YaşıYaşadığı İlSAT tarihiTahmini Doğum TarihiCinsiyet:emir_bebek:Kaçıncı Çocuk:anne:Notlar
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağustos[/td][td]1 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]agantaburina [/td][td]34[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağustos[/td][td]4 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı görüldü:)[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağustos[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
Merhabalar beni de ekler misiniz ? Yaş :27 ,il: Bursa,sat:29 ağustos tdt:05/06/2018 kalp atımı duyulduğu.2.çocuk.

Ausencia Ausencia ellerine sağlık ne kadar da çok Haziran annemiz var maşalllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.. Ben bugün rüyamda doğacak bebeğimi gördüm hala etkisindeyim çok güzeldi emzirdim her emzirmemde hızla büyüdü. Kokusunu duyar gibiyim. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Çok zor bir imtihan ilk düşüğümde de görmüştüm yeşiller içinde sarılı vermişlerdi bana kürtajda iken anestezi etkisindeyken ağlamışım ben hatırlamıyorum da cennete gitti değil mi diye inşallah tekrar yaşamam ve yaşamayız. Tedbir çok önemli takdir Allah'ın

Ah canim ben de gecenlerde bebegimi gordum ruyamda ayni senin gibi emzirip bakiyordum agliyor sallayip sustuyordum fln:) benim iki dusugum oldu ill kurtajimda uyutmadilar bile canli canli travma yasattilar ikincisinde ben de aglayarak uyandim.bu seferki saglikla gelir insaallah hepimizinki

İlk gebelikte bu zamanlarda sabah bulantıları fena idi sanki ... şu an yok .... baş dönmesi halsizlik vs de yok .

Sanırım bu hormonlar beni yarı deli yaptı :) bulantım iki gün oldu geçti

Ya ben yarı deli gibi oldum sanırım hamileliğimi öğrendiğimden beri . sabah bulantım hiç yok belim ağrımıyor kasıklarımda ağrım yok iki gün mide bulantısı gibi bişi oldu kesildi ama tabi ben okudukça sağdan soldan , saçmasapan şeyler düşünür oldum bebek sağlıklıysa belirtiler olması iyiye işaretmiş vs elim gögüsümde sürekli acıyo mu diye kendimi cimciriyorum ama oda çok yok . Listeye beni en evhamlı pimpirik anne adayı diye ekleseniz yeri yani normalde dünya yansa en son ben tepki verecek biriyken şimdi ki halime şaşırıyorum . Hamilelik belirtilerimin çok yoğun olmamasına üzülsem mi sevinsem mi bilemedim

Ah canim ben de gecenlerde bebegimi gordum ruyamda ayni senin gibi emzirip bakiyordum agliyor sallayip sustuyordum fln:) benim iki dusugum oldu ill kurtajimda uyutmadilar bile canli canli travma yasattilar ikincisinde ben de aglayarak uyandim.bu seferki saglikla gelir insaallah hepimizinki

aminnn inşallah canım benim .

benim daha önce düşük , kayıp geçmişim yok gebelikte . böyle sizleri okuyunca , çoook çoooooooook dua ediyorum .... Rabbim yaşatmasın hiç birimize :KK200::dua:

Ya ben yarı deli gibi oldum sanırım hamileliğimi öğrendiğimden beri . sabah bulantım hiç yok belim ağrımıyor kasıklarımda ağrım yok iki gün mide bulantısı gibi bişi oldu kesildi ama tabi ben okudukça sağdan soldan , saçmasapan şeyler düşünür oldum bebek sağlıklıysa belirtiler olması iyiye işaretmiş vs elim gögüsümde sürekli acıyo mu diye kendimi cimciriyorum ama oda çok yok . Listeye beni en evhamlı pimpirik anne adayı diye ekleseniz yeri yani normalde dünya yansa en son ben tepki verecek biriyken şimdi ki halime şaşırıyorum . Hamilelik belirtilerimin çok yoğun olmamasına üzülsem mi sevinsem mi bilemedim

:))) gülümsettin okurken valla ... pimpirikli anne :KK48:

canım demek insan hormonların etkisi ile normalde olduğunun tersi oluyor gebelikte :confused: çünkü bende tam aksine , her şeyin kötüsünü düşünen , kötüsüne hazırlayan kendimi biri iken ; şimdi güzel olacaaak her şey modundayım :KK68:

sende takma kafana ... bende de ne bulantı ne kusma .. hatta aynı senin gibi geçen hafta 1-2 gün bi bulantı falan .. kesin beynimin hamilelik oyunu idi :) şimdi bişey yok ... ne güzel işte ...

okudum bende o belirtiler sağlıklı gidişata işaretmiş vs vs .... eeee ama analarımzdan duymadık mı ? sende hiç bulantım olmadı yok kardeşinde hep kustum vs... eeee ikimizde doğduk işte :KK66:

Ayyy ayni ben yaa:KK70: uc gun deli gibi midem bulandi hele duun gun boyu icim cekildi seruma metpamitle mide ilaci koydular zaten hastanede yatiyorum.cubuk krakeri bile zorla yedim baska ne yesem cikardim.bugun istahsizlik disinda bisi yok ben de suphelenip duruyorum gogsumu kontrol ediyorum senin gbi hala sis mi diye:KK70: bulansa bi dert bulanmasa bi dert yahuu

Ayyy ayni ben yaa:KK70: uc gun deli gibi midem bulandi hele duun gun boyu icim cekildi seruma metpamitle mide ilaci koydular zaten hastanede yatiyorum.cubuk krakeri bile zorla yedim baska ne yesem cikardim.bugun istahsizlik disinda bisi yok ben de suphelenip duruyorum gogsumu kontrol ediyorum senin gbi hala sis mi diye:KK70: bulansa bi dert bulanmasa bi dert yahuu

ya canım ben yazdıysan da atladım .... sen neden hastanede yatıyordun ?

aminnn inşallah canım benim .

benim daha önce düşük , kayıp geçmişim yok gebelikte . böyle sizleri okuyunca , çoook çoooooooook dua ediyorum .... Rabbim yaşatmasın hiç birimize :KK200::dua:

Aminn cok aci bi tecrube Allah yasatmasin canim ben inaniyorum bu sefer bu topikte sonuna kadar gidicez hepimiz saglikla alicaz bebislerimizi kucaklarimiza insaallah:anne:

[tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağustos[/td][td]4 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Flower3516[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]29 Ağustos[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Yazmira35 [/td][td]34[/td][td]İzmir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]kedikedi84[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]31 Ağustos[/td][td]07 Haziran[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]4 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr]
[tr][td]Ebrulim5809 [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]14 Haziran [/td][td].[/td][td].[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]BALIMSIN[/td][td]32[/td][td]Tekirdağ[/td][td]07 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gmzckr [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]

Eksik bilgileekm sat.07.09.2017 ilk bebegim

ya canım ben yazdıysan da atladım .... sen neden hastanede yatıyordun ?

Benim en basta lekelenmeyle kasik agrilarim vardi bide gecmiste iki dusugum olunca goz onunde olayim dedim.sali gunu iki hafta olcak.tam cikalim derken agri bastiyor tam çıkalım derken midem berbat halde:kusmuk:bu halden kurtulamadigim icin yatisi uzatiyorlar.bakalim kismetse sagligima tam kavusursam bu hafta cikarim artik ins.

Back