2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bu gün gitsen kese görülebilir ama idrara sıkışık git çok kilolu biri değilsin hatırladığım kadarıyla progrsteron şart

HAZİRAN ANNESİYaşıYaşadığı İlSAT tarihiTahmini Doğum TarihiCinsiyetKaçıncı ÇocukNotlar
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağustos[/td][td]1 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]agantaburina [/td][td]34[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağustos[/td][td]4 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağustos[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağustos[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı görüldü:)[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]4 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]

Son düzenleme:
Ausencia ellerine sağlık ne kadar da çok Haziran annemiz var maşalllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.. Ben bugün rüyamda doğacak bebeğimi gördüm hala etkisindeyim çok güzeldi emzirdim her emzirmemde hızla büyüdü. Kokusunu duyar gibiyim. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Çok zor bir imtihan ilk düşüğümde de görmüştüm yeşiller içinde sarılı vermişlerdi bana kürtajda iken anestezi etkisindeyken ağlamışım ben hatırlamıyorum da cennete gitti değil mi diye inşallah tekrar yaşamam ve yaşamayız. Tedbir çok önemli takdir Allah'ın

oyyy canım benim ya

Aminnnnnnnnnn . Rabbim yaşatmasın . Rüyanda çok güzel .... büyüsünler sağlıkla içimizde ...

Aynen tedbir önemli ... sonrası tevekkül .

Acaba değerim düşük oldugundanmi vermedi o ilacı
Ya nolduğunu anlayamıyorum daha cok korkuyorum
Şimdi çok net bilmiyorum kanaman olması nedemek ama arkadaşımın başına gelenden bahsedebilirim ancak ilk gebeliğinde kese vs görülmeden kendisinin aşırı isteği üzerine progestan verildi illaki tutunsun diye zorlamak için , kendi isteği ile.doktor sürekli sağlıksızsa rahim atsın diyordu atmasına engel olması için içti o ilaçtan ama engel olamadı işte bebek sağlıksız olduğu kese gözükmesinden sonra anlaşıldı ve vücut artık kendi atmadı kürtaj olmak zorunda kaldı . Sonra tekrar hamile kaldı kanaması vardı ve bu sefer zorlamayacağım hiçbirşeyi dedi içmedi o ilaçtan şimdi sapasağlam bir oğlu var . Belki doktorun kese görmediği için vermek istememiş olabilir sağlıksız gebelik olacaksa kendiliğinden düşsün kürtaja gerek kalmasın diye . Ama kanaman olması illaki düşecek demekte değil. Arkadaşım iki durumuda yaşadı. Burda kendi doktorunla randevunu beklemek yerine hemen bir doktora gözükmen en azından içini rahatlatabilir. Bebeğin inşallah iyidir ve seninledir.

Var mı eklenecek olan bilgiler arkadaşlar ?
Benide ekleyebilirsiniz
Doğumt:06.06.2018 (inş)
Sat:30 ağustos
İlk çocuk
Yavaşta olsa kalp atımı duyuldu (şükür)
İnşallah listemiz eksilmeden devam eder sağlıklı hamilelikler geçirir ve sağlıklı evlatlara sahip oluruz .

Aminnn canım benim Allah'im yasatmasin bir daha hem sana hem isteyen herkese. Herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar inşallah.

Teşekkürler cevap için. Bana az gibi geldi artış. Tsh hormonum çok yüksek çıkmış ondan mi acaba diye düşünüyorum. Tsh 10.800 çıktı

Allah bağışlasın tabiki düşecek olan bebeğe kimse engel olamaz. Yani yazdığın gibi progestan kullansa bile Bebek tutunmadıysa kimsenin yapacak bişeyi yok tedbiri elden bırakmamakta fayda var. Kese görülmeden ilaç başlamamak istiyor doktorlar ama kese görülene kadar iş işten geçmiş olabiliyor bazı durumlarda ne bebeğe ne anneye zararı olmayan aspirin ve progesteron neden tedbir amaçlı başlanmıyor insanların üçüncü düşüklerinden sonra hiçbirşey bulamasalar dahi tedbir amaçlı başlıyoruz deniyor. Yazık düşük yapmak kolay değil gerçekten Doğum yapmış kadar oluyor insan

Ben varımm :) 4 eylül sat. Tahmini doğum 12 haziran, ikiz, Mersin yaş 36 ilk bebek 2 kese de yerleşmiş.
Hayırlı olsunnn ikizlere maşallah :) ilk çocuğum olsa ben de ikiz isterdim ama şimdi 2.5 yaşında küçük bir kızım var o yüzden sağlıklı ve hayırlısıyla olsun bı tane olsun :) Mersin'de hangi doktora gidiyorsun
Aminnn inşallah,hayırlı olsun ne güzel kalbi de atmış minigin. Güzel bir 9 ay geçirelim inşallah hep birlikte :)
Yas 26 kese görüldü tahmini dogum 14 haziran istanbul :)
Hayırlı olsunnnn, Sağlıkla gelsin bebisler :)

Teşekkürler cevap için. Bana az gibi geldi artış. Tsh hormonum çok yüksek çıkmış ondan mi acaba diye düşünüyorum. Tsh 10.800 çıktı
Hiç beklemeden bir dahiliye doktoruna görün canım tsh çok önemli senin değerin çok yüksek çıkmış kesinlikle ilaç başlanır t4 hormonu sana be bebeğine bir zararı yok ilacın aksine kullanmadığın takdirde bebekte zeka geriliği ve düşüklere neden olabiliyor. Daha çok küçük bebeğin böyle bir durum başlamamıştır ama çok beklemeden gitmeni tavsiye ederim canım

Evet önceki gebeligimde de 7.50 idi ilaçla dusurduk normal e doğumdan sonra hapı bıraktım yoğunluktan aklıma.gelmiyordu almak. Yeniden gebelik sozkonusu olunca cuma günü yaptırdım bu tahlilleri. P.tesi mutlaka gideceğim doktora.

HAZİRAN ANNESİYaşıYaşadığı İlSAT tarihiTahmini Doğum TarihiCinsiyetKaçıncı ÇocukNotlar
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağustos[/td][td]1 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]agantaburina [/td][td]34[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağustos[/td][td]4 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağustos[/td][td]4 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı görüldü:)[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağustos[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]Yazmira35 [/td][td]34[/td][td]İzmir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]kedikedi84[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]31 Ağustos[/td][td]07 Haziran[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]4 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ebrulim5809 [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]14 Haziran [/td][td].[/td][td].[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gmzckr [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]

arkadaşlar eksik olanlar bildirsin lütfen .... geçmişten bir iki kişi daha buldum ekledim :)) beni etiketleyin mutlaka gözümden kaçabiliyor

çok kalabalıklaşıyoruz

bende hamilelik takvimimi konduruverdim artık

ama sat a göre yazdım ...aslında 3 gün kadar geride ultrason ... yani doğum 8 haziranda olabilir ... tabiii erken gelir mayıs sonu da olur ... nasip sağlıklı olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…