- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #1.561
Rabbim sifani tez vakitte versin insallah canimBenim hala kanamam var ağrım şiddetli olmasada var.
Tekrar test yaptim ben evde o silik cizgi cok koyu kirmizi cikti
Bence değerlerim yüksek ama kanama beni korkutuyor.
Bildiğiniz reglim sanki.
Dr. Haftaya cumartesi icin gel dedi napcamı sasirdim.
Yatıyorum surekli.
Kanaman olduğu halde progestan vermemesine şaşırdım doktorunun. Acaba başka bir kadın dogumcuna daha mı gorunsen. Bu şekilde kanamaya haftaya c.tesiye kadar nasıl dayanacaksin.Benim hala kanamam var ağrım şiddetli olmasada var.
Bildiğiniz reglim sanki.
Yatıyorum surekli.
Keseyi falan goremedi ondan olabilir mi acaba.Kanaman olduğu halde progestan vermemesine şaşırdım doktorunun. Acaba başka bir kadın dogumcuna daha mı gorunsen. Bu şekilde kanamaya haftaya c.tesiye kadar nasıl dayanacaksin.
Çok saol belirsizlik ne kötü korkuyorum ya.Rabbim sifani tez vakitte versin insallah canim
Keseyi değerin düşük olduğu için görememiştir. 2000 üzerinde olması lazım görmesi için.Keseyi falan goremedi ondan olabilir mi acaba.
Bence yeniden git doktora belirsizlik daha kötü, önemli bişey değildir belki ama stres yapacaksın git gideÇok saol belirsizlik ne kötü korkuyorum ya.
Düşük mu
Kimyasal mi
Anlayamadım gitti.
Kanama korkutuyo beni.
Benim hala kanamam var ağrım şiddetli olmasada var.
Bildiğiniz reglim sanki.
Yatıyorum surekli.
Hiç bisi vermedi.Canim kanaman coksa acile gitmeni tavsiye ederm.progestan vs kullaniyor musun
Acaba değerim düşük oldugundanmi vermedi o ilacıKeseyi değerin düşük olduğu için görememiştir. 2000 üzerinde olması lazım görmesi için.
Bence yeniden git doktora belirsizlik daha kötü, önemli bişey değildir belki ama stres yapacaksın git gide
En kötüsü belirsizlik umarım kısa sürede toparlarsin. Ama c.tesiye kadar bekleme bence doktora gitmek için,kafan netlesir hiç olmazsaAcaba değerim düşük oldugundanmi vermedi o ilacı
Ya nolduğunu anlayamıyorum daha cok korkuyorum
HAZİRAN ANNESİ | Yaşı | Yaşadığı İl | SAT tarihi | Tahmini Doğum Tarihi | Cinsiyet | Kaçıncı Çocuk | Notlar |
en az iki katı deniyor zaten canım ...gayet güzel artmışKizlar cok sukur 2. Kan soncmda cikti
3 kat artis olmus bu sekilde olan varmi ??
Ben varımm :) 4 eylül sat. Tahmini doğum 12 haziran, ikiz, Mersin yaş 36 ilk bebek 2 kese de yerleşmiş.Var mı eklenecek olan bilgiler arkadaşlar ?
Heeee o sekildeyse iyi ozmn ohhhhh cok skur :)) saol cnmen az iki katı deniyor zaten canım ...gayet güzel artmış
Benim yazacaklarımın aynısını dile getirmişsin bende aynı fikirdeyim. Arkadaşlar binicin içinde olan biri olarak size tavsiyem kesinlikle tek doktor ile kalmayın. Bazen öyle durumlar oluyor biri Anya diyor diğeri Konya şaşırıp kalıyorsunuz. ki tanımadığınız bir doktor ise özellikle tavsiye üzere gidinKanaman olduğu halde progestan vermemesine şaşırdım doktorunun. Acaba başka bir kadın dogumcuna daha mı gorunsen. Bu şekilde kanamaya haftaya c.tesiye kadar nasıl dayanacaksin.
Merhaba arkadaşlar.
Salı günü beta hcg 105 di cuma 250 olmuş çok az yükselmiş böyle olan varmı aranızda ?
Hiç bisi vermedi.
Folik asit verdi.
Değerim yükselmiş ama ben evet hamilesinde diyemem hic bisi diyemem dedi.
Böyle kanamalar olabiliyor kanaman cok olursa gel dedim
21ine tarih verdi.
O ilacı vermesi icin acaba değerimin daha mi yüksek olması gerekiyor?
Ya da keseyi görmüş olması mi gerekiyor.
Bebek olusamiyo regl kani olarakmi dusundu anlayamadim ki.
Fazlada bisi demedi 21inde net bisi söylerim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?