2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba arkadaşlar.
Salı günü beta hcg 105 di cuma 250 olmuş çok az yükselmiş böyle olan varmı aranızda ?

Rabbim sifani tez vakitte versin insallah canim

Kanaman olduğu halde progestan vermemesine şaşırdım doktorunun. Acaba başka bir kadın dogumcuna daha mı gorunsen. Bu şekilde kanamaya haftaya c.tesiye kadar nasıl dayanacaksin.

Arkadaşlar kesenin. Ölçüsünü soran vardı bugün gittim. Dr değiştirdim ölçtü. 7.77 karidnan baktı 2 hafta sonra gel dedi kalp. Atışı. İçin

Kanaman olduğu halde progestan vermemesine şaşırdım doktorunun. Acaba başka bir kadın dogumcuna daha mı gorunsen. Bu şekilde kanamaya haftaya c.tesiye kadar nasıl dayanacaksin.
Keseyi falan goremedi ondan olabilir mi acaba.

Keseyi falan goremedi ondan olabilir mi acaba.
Keseyi değerin düşük olduğu için görememiştir. 2000 üzerinde olması lazım görmesi için.
Çok saol belirsizlik ne kötü korkuyorum ya.
Düşük mu
Kimyasal mi
Anlayamadım gitti.
Kanama korkutuyo beni.
Bence yeniden git doktora belirsizlik daha kötü, önemli bişey değildir belki ama stres yapacaksın git gide

Canim kanaman coksa acile gitmeni tavsiye ederm.progestan vs kullaniyor musun

Canim kanaman coksa acile gitmeni tavsiye ederm.progestan vs kullaniyor musun
Hiç bisi vermedi.
Folik asit verdi.
Değerim yükselmiş ama ben evet hamilesinde diyemem hic bisi diyemem dedi.
Böyle kanamalar olabiliyor kanaman cok olursa gel dedim
21ine tarih verdi.

O ilacı vermesi icin acaba değerimin daha mi yüksek olması gerekiyor?
Ya da keseyi görmüş olması mi gerekiyor.
Bebek olusamiyo regl kani olarakmi dusundu anlayamadim ki.
Fazlada bisi demedi 21inde net bisi söylerim dedi

Acaba değerim düşük oldugundanmi vermedi o ilacı
Ya nolduğunu anlayamıyorum daha cok korkuyorum

HAZİRAN ANNESİYaşıYaşadığı İlSAT tarihiTahmini Doğum TarihiCinsiyetKaçıncı ÇocukNotlar
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağustos[/td][td]1 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]agantaburina [/td][td]34[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağustos[/td][td]4 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı görüldü:)[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağustos[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]

Benim yazacaklarımın aynısını dile getirmişsin bende aynı fikirdeyim. Arkadaşlar binicin içinde olan biri olarak size tavsiyem kesinlikle tek doktor ile kalmayın. Bazen öyle durumlar oluyor biri Anya diyor diğeri Konya şaşırıp kalıyorsunuz. ki tanımadığınız bir doktor ise özellikle tavsiye üzere gidin

Merhaba arkadaşlar.
Salı günü beta hcg 105 di cuma 250 olmuş çok az yükselmiş böyle olan varmı aranızda ?

aslında iki katı düşünülürse perşembe 200 lere ulaşmış ... ikinci gün daha artış oluyor .... bence bugün 400 lerdedir .. ferah tut içini

sen bana yakın şeyler yaşıyorsun .

bende de kanama vardı .... ilk test yaptığım gün başladı ... hatta o sabah idrar testi yapmamış ve çift çizgi görmemiş olsam .... a ha regl geldi der .... hamilelik aklımının ucundan geçmezdi .
bana da ilaç vermedi .
2 günde bir hcg baktır ..iki artış olacak dedi .
kanaman çoğalırsa gel dedi.

bence bekleme git .... için rahat eder .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…