2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba kızlar, son adet tarihim 8 eylüldü adetim bir gün geçtikten sonra test yaptım ikinci çizgi çok silikti. Sonra iki gün sonra tekrarladım koyulaştı. Benim ilk gebeliğim sorunsuz olduğu için erken sevindim sanırım. Bu ikinci Dün doktora gittim beta hcg değerim 94. Doktor çok küçük dedi. Rahim kalınlaşmam da varmış. Folik asit ve progesteron yazdı fitil şeklinde ve bir hafta sonra gel dedi. Bi de kanaman yada şiddetli ağrın olursa acile gel dedi. O rahattı ama benim içim içimi yiyor. İlk etapta ağrılarım vardı kasıkta şimdi yok, kanama da yok şükür ama umudum kırıldı

.
Biseycik olmaz evelAllah canım.sıkma canını..benim de sat 8 eylüldü.

.
Doktor bana foliac verdi canım.Zaten gebelik başlamadan kullanmaya başlıyor çoğu kadın.yani sorun olmaz.Sag salim kavusursun bebisine inşaAllah.hayırlı olsun

Canını sıkma canım benimde sat 8 eylul banada folik asit ve progesteron verdi ultrasonda rahim duvarı kalınlaşman felan güzel kese beta hcg 2500 felan görünür dedi salı günü tekrar gidicem kasik ağrılarım var ara ara ama şükürler olsun kanamam felan olmadi

İnşallah benim geç döllenme olmuştur da rahatlarım. 94 değer bir hafta sonu kesenin görüneceği şekilde artış göstermez heralde o yüzden ben haftaya da göremem keseyi. Canım sıkkın ama dua ediyorum sürekli

İnşallah görürsün canım. Benim için de dua edin bol bol olur mu. Ben de çarşamba gidicem nasipse

.
Sağol canım hepimiz görelim inşaAllah. Valla herkese dua ediyorum kendimle.hergün yasin okuyorum.hatime başladım.hergün 1 cüz okuyorum.her ay için bir hatim indiricem bebisim için inşaAllah.Dualarim hepinizleeee

Kızlar 4 hafta 3 günlük hamileyim sol yumurtalığım çok ağırıyor ve sabah lekelenmem vardı benim gibi olan var mı yardım edin çok korkuyorum

Kızlar 4 hafta 3 günlük hamileyim sol yumurtalığım çok ağırıyor ve sabah lekelenmem vardı benim gibi olan var mı yardım edin çok korkuyorum
Bende de kanama var
3gundur sürüyor
Keseyi goremedik ama değerim artmis.
Tekrar doktora gidicem haftaya bekliyorum.
Çok kanama olmadığı sürece korkulacak bisi yok dedi doktor.
Ama kanamada kesilmedi hic geliyor
Hiç bisi anlamadim ben.
Değerim yükselmiş kese gorunmedi.
Kanamam var kafambimilyon.

Bence dr a git canim b hcg değerinde bir düşüş var mi veya kese gebelik durumu nasıl hem bunları öğrenip hem de dr u da bu durumundan haberdar etmiş olursun. Belki dr erken müdahale edip lekelenmeye engel olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…