- 26 Mart 2015
- 612
- 567
- 33
- 30
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
Ah su stres hayatimizi mahvediyor ben stres yapinca kafamda egzama cikiyor ve 1 haftada cikti bile neyse yavrularimiz icin deger ama dedigin gibi keske biraz daha bekleseydik belki doktora gidince kalp atislarini gorurduk simdi ben cuma yi bekleyecegim. Hayirlisiyla hepimiz duyup sevinlerimizi burda payalsiriz insallah. Sutten kesecegim icin uzgunum ama yine de sukur nerdeyse 1 yasina kadar emdi hic anne sutu alamayanlar da var..Aminnn.
Ne yapalım bu sefer de bu heyecanı yaşayacakmışız diyorum ben ... stres sevmiyorum , zaten mükemmeliyetçi bir yapım var ... o yeteri kadar stresli :)) bir de ne olacak nasıl olacak , kötü mü olacak diye düşüne durursam ...Allah muhafaza ...
O yüzden az tevekkülle günlerin geçmesini bekliyorum .
sende şimdi hem gebelik heyecanı .... hem emzirme kararı stres yapma kendine .
Ne güzel epey bir süre anne sütü ile beslenmiş yavrun .
Artık şimdi her iki yavrun içinde güçlü ve sağlıklı olma zamanı
Aynen bunu düşünüyorum bende .. regl bir hafta geçseydi ... öyle test yapsaydım falan ... bu kadar bekleme , duygu karmaşası olmazdı :) neyse geçiyor şükür ...
Şu an 3 kişi var sanırım kese gören aramızda.
bende nasipse yarın gideceğim ....Myhsa bugün gidecekti yanılmıyorsam (cumartesi de olabilir:) )
Bende senin değerleri hesapladım da bekleyebilirsen perşembe gidersen 3000 leri aşmış olur hcg ... keseyi görmen daha garanti olur sanki
Masallah senin baya yuksek arkadaşım benim az ilk bebeğimde öyleydi benimde bu geç döllenme sanırım :)Bugun bende 4+4üm dün hcg 1500lerdeydi doktorum pazartesi günü gel dedi kese için inşallah ikimiz de sağlıklı gebelikler geçiririz canım
Olabilir canım keseyi görmek için çok sabırsızlanıyorummMasallah senin baya yuksek arkadaşım benim az ilk bebeğimde öyleydi benimde bu geç döllenme sanırım :)
Eveeet evet bugün gidecem :) Saat 4de daha baya var, çok heyecanlıyımŞu an 3 kişi var sanırım kese gören aramızda.
bende nasipse yarın gideceğim ....Myhsa bugün gidecekti yanılmıyorsam (cumartesi de olabilir:) )
Bende senin değerleri hesapladım da bekleyebilirsen perşembe gidersen 3000 leri aşmış olur hcg ... keseyi görmen daha garanti olur sanki
2000 lerde mi kese görünür
olabilir. ama ben kilo almak istemiyorum. keşke öncesinde verseydim 3 5 kilo
Ah su stres hayatimizi mahvediyor ben stres yapinca kafamda egzama cikiyor ve 1 haftada cikti bile neyse yavrularimiz icin deger ama dedigin gibi keske biraz daha bekleseydik belki doktora gidince kalp atislarini gorurduk simdi ben cuma yi bekleyecegim. Hayirlisiyla hepimiz duyup sevinlerimizi burda payalsiriz insallah. Sutten kesecegim icin uzgunum ama yine de sukur nerdeyse 1 yasina kadar emdi hic anne sutu alamayanlar da var..
Eveeet evet bugün gidecem :) Saat 4de daha baya var, çok heyecanlıyım
Sağol arkadaşım senin nasıl durumlarAminnn.
Ne yapalım bu sefer de bu heyecanı yaşayacakmışız diyorum ben ... stres sevmiyorum , zaten mükemmeliyetçi bir yapım var ... o yeteri kadar stresli :)) bir de ne olacak nasıl olacak , kötü mü olacak diye düşüne durursam ...Allah muhafaza ...
O yüzden az tevekkülle günlerin geçmesini bekliyorum .
sende şimdi hem gebelik heyecanı .... hem emzirme kararı stres yapma kendine .
Ne güzel epey bir süre anne sütü ile beslenmiş yavrun .
Artık şimdi her iki yavrun içinde güçlü ve sağlıklı olma zamanı
Aynen bunu düşünüyorum bende .. regl bir hafta geçseydi ... öyle test yapsaydım falan ... bu kadar bekleme , duygu karmaşası olmazdı :) neyse geçiyor şükür ...
Şu an 3 kişi var sanırım kese gören aramızda.
Cnm hayirli haberlerle insallah.darisida bizlere olsun hayirlisiyla cnm.Eveeet evet bugün gidecem :) Saat 4de daha baya var, çok heyecanlıyım
Canım inşallah hayırlı güzel haberlerle gel :)Eveeet evet bugün gidecem :) Saat 4de daha baya var, çok heyecanlıyım
Cnm mrb senin sonuclarin kac cikmisti.bat ne zamandi ve ne zaman kan verdin.Canım inşallah hayırlı güzel haberlerle gel :)
Keseyi geçen hafta cuma günü gördük 4+6 da bu hafta Cuma inşallah kalp atımını görebilirizArkadaslarim dun kan verdim çok şükür artmış 198 olmuş 4+3tuk dun herhalde haftaya salı çarşamba keseyi görürüz diye düşünüyorum :) yokmu kese görenler başka sizlerin nasıl gidiyor
Sağol arkadaşım senin nasıl durumlar
Canım ben adete bir gün kala 60 adet günü 83 ve iki gün sonra dun 198 bat 2 ekimdi regli iki gun geçince 198di biraz az ama iste geç oldu benim yumurtlamam ben farkındayım ondan az böyle senin nasıl diCnm mrb senin sonuclarin kac cikmisti.bat ne zamandi ve ne zaman kan verdin.
Cnm benim bat 2 ekimdi.dun kan testim 36.9 cikti.seninki gayet normal bence benimki asil düşük deger cnm.yarin yine kan vercem insallah artarak katlanir degerlerim.hayirlisi olsun.Canım ben adete bir gün kala 60 adet günü 83 ve iki gün sonra dun 198 bat 2 ekimdi regli iki gun geçince 198di biraz az ama iste geç oldu benim yumurtlamam ben farkındayım ondan az böyle senin nasıl di
Canım ya kimisibes haftada goriyorya kıstası nedir bunun haftası günümü yoksa bhgc degerimi mesela senin kaçtı değerin . benim mesela 4+6 cumartesi günü değerin 560 olur en az görebilir miyim ki keseyi :) heycanliyim ikinci olmamasına ragmenKeseyi geçen hafta cuma günü gördük 4+6 da bu hafta Cuma inşallah kalp atımını görebiliriz
İnsallahhhjj yükselir canım bende çok merak ediyordum bir gün arayla olctirdum bugünde bakabilirsiniz aslında mesela 69 sa bugün iyi demekCnm benim bat 2 ekimdi.dun kan testim 36.9 cikti.seninki gayet normal bence benimki asil düşük deger cnm.yarin yine kan vercem insallah artarak katlanir degerlerim.hayirlisi olsun.
Ne diyeyim canim Allah kolaylik ve sifa versin insallah..hayirlisiyla bi bebislerimizi doya doya emziririz insallah..daha önce de yazdım , bende araştırarak ulaşıyorum bu bilgilere ... 2000-3000 arası net görülür diyor ..ha bundan önce de gören dr var ... dr un tecrübesi kullandığı ultrason cihazının kalitesi önemli onda da
ben güzel vermiştim gebelik planlayıınca ..52 lerdeydim de ..yaz tatili vs .... 56 ile başladık ...
Ama hiç önemli değil .... oğluma 90 ile hamile kalmıştım ben vakti zamanında ... 96-97 ile doğuma gitmiştim .... oğlumda 3.5 kilo idi , iyiydi yani .
aynen öyle ...oğlum 6 aylıktı ...zaten zar zor sağarak ağlayarak sütüm geliyordu ... bir hastalığım ortaya çıktı ki ağır tedavi almam gerekti kortizonlu ...ilaçlar vs.... 5.5 aylıktı tam sütü kestik .
Yani Rabbim sağlık sıhhat versin önce.
Bu arada egzama bende de var ... ellerde daha çok, zaman zaman saç derisinde
güzel düşün güzel şeyler olsun korkma ALLAH ın izniyle hepimiz herşey güzel olacakadina cok sevindim canim. benim bebisin kalbini duyamadik daha. dr beni 7. haftada cagircakmis. niye bu kadar gec ki
Ne diyeyim canim Allah kolaylik ve sifa versin insallah..hayirlisiyla bi bebislerimizi doya doya emziririz insallah..daha önce de yazdım , bende araştırarak ulaşıyorum bu bilgilere ... 2000-3000 arası net görülür diyor ..ha bundan önce de gören dr var ... dr un tecrübesi kullandığı ultrason cihazının kalitesi önemli onda da
ben güzel vermiştim gebelik planlayıınca ..52 lerdeydim de ..yaz tatili vs .... 56 ile başladık ...
Ama hiç önemli değil .... oğluma 90 ile hamile kalmıştım ben vakti zamanında ... 96-97 ile doğuma gitmiştim .... oğlumda 3.5 kilo idi , iyiydi yani .
aynen öyle ...oğlum 6 aylıktı ...zaten zar zor sağarak ağlayarak sütüm geliyordu ... bir hastalığım ortaya çıktı ki ağır tedavi almam gerekti kortizonlu ...ilaçlar vs.... 5.5 aylıktı tam sütü kestik .
Yani Rabbim sağlık sıhhat versin önce.
Bu arada egzama bende de var ... ellerde daha çok, zaman zaman saç derisinde
bebeğin kemik , omurga gelişimi için çok faydalı . hatta bazı araştırmalar omurgaya dayalı doğum kusurlarında bile olumlu yönde etki ettiğini yazar .
Yer fıstığını soyup , robottan geçiriyorum ... iyice geçirdiğinde yağı çıkıyor zaten .. sonra bal pekmez ile tatlandırıyorum ... şekerle de yapan var ama ben sadece bal ve pekmezle .. tekrar robottan geçiriyorusun .... 10 dk kadar ... yağını bırakana kadar ...püre olma kıvamına göre çok az sıvı yağ eklenebilir ... az da tuz atıyorsun ...
çok kolay :)
sadece çook yapma .. katkı maddesi içermediği için kovanozda da olsa çok uzun dayanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?