2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ah su stres hayatimizi mahvediyor ben stres yapinca kafamda egzama cikiyor ve 1 haftada cikti bile neyse yavrularimiz icin deger ama dedigin gibi keske biraz daha bekleseydik belki doktora gidince kalp atislarini gorurduk simdi ben cuma yi bekleyecegim. Hayirlisiyla hepimiz duyup sevinlerimizi burda payalsiriz insallah. Sutten kesecegim icin uzgunum ama yine de sukur nerdeyse 1 yasina kadar emdi hic anne sutu alamayanlar da var..

Eveeet evet bugün gidecem :) Saat 4de daha baya var, çok heyecanlıyım

2000 lerde mi kese görünür

daha önce de yazdım , bende araştırarak ulaşıyorum bu bilgilere ... 2000-3000 arası net görülür diyor ..ha bundan önce de gören dr var ... dr un tecrübesi kullandığı ultrason cihazının kalitesi önemli onda da

olabilir. ama ben kilo almak istemiyorum. keşke öncesinde verseydim 3 5 kilo

ben güzel vermiştim gebelik planlayıınca ..52 lerdeydim de ..yaz tatili vs .... 56 ile başladık ...

Ama hiç önemli değil .... oğluma 90 ile hamile kalmıştım ben vakti zamanında ... 96-97 ile doğuma gitmiştim .... oğlumda 3.5 kilo idi , iyiydi yani .

aynen öyle ...oğlum 6 aylıktı ...zaten zar zor sağarak ağlayarak sütüm geliyordu ... bir hastalığım ortaya çıktı ki ağır tedavi almam gerekti kortizonlu ...ilaçlar vs.... 5.5 aylıktı tam sütü kestik .
Yani Rabbim sağlık sıhhat versin önce.

Bu arada egzama bende de var ... ellerde daha çok, zaman zaman saç derisinde

Sağol arkadaşım senin nasıl durumlar

Arkadaslarim dun kan verdim çok şükür artmış 198 olmuş 4+3tuk dun herhalde haftaya salı çarşamba keseyi görürüz diye düşünüyorum :) yokmu kese görenler başka sizlerin nasıl gidiyor
Keseyi geçen hafta cuma günü gördük 4+6 da bu hafta Cuma inşallah kalp atımını görebiliriz

Canım ben adete bir gün kala 60 adet günü 83 ve iki gün sonra dun 198 bat 2 ekimdi regli iki gun geçince 198di biraz az ama iste geç oldu benim yumurtlamam ben farkındayım ondan az böyle senin nasıl di
Cnm benim bat 2 ekimdi.dun kan testim 36.9 cikti.seninki gayet normal bence benimki asil düşük deger cnm.yarin yine kan vercem insallah artarak katlanir degerlerim.hayirlisi olsun.

Keseyi geçen hafta cuma günü gördük 4+6 da bu hafta Cuma inşallah kalp atımını görebiliriz
Canım ya kimisibes haftada goriyorya kıstası nedir bunun haftası günümü yoksa bhgc degerimi mesela senin kaçtı değerin . benim mesela 4+6 cumartesi günü değerin 560 olur en az görebilir miyim ki keseyi :) heycanliyim ikinci olmamasına ragmen

Cnm benim bat 2 ekimdi.dun kan testim 36.9 cikti.seninki gayet normal bence benimki asil düşük deger cnm.yarin yine kan vercem insallah artarak katlanir degerlerim.hayirlisi olsun.
İnsallahhhjj yükselir canım bende çok merak ediyordum bir gün arayla olctirdum bugünde bakabilirsiniz aslında mesela 69 sa bugün iyi demek

Ne diyeyim canim Allah kolaylik ve sifa versin insallah..hayirlisiyla bi bebislerimizi doya doya emziririz insallah..

Ne diyeyim canim Allah kolaylik ve sifa versin insallah..hayirlisiyla bi bebislerimizi doya doya emziririz insallah..

yaa ne güzel tarif vermişsin eve gidip yapasım ve yiyesim geldi hemen :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…