2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar 4+3üm bende 1544hcg ama kese görünmedi sizce dış gebelik olabilir mi vajinal bölgede kasıklarım da ve belimde hafif bi ağrı var
Canım ben de ilk olarak 4+2 de gitmiştim,karından hiç birşey görünmedi,vajinal ultrasonu da tercih etmedi doktorum ve bunu çok doğal karşıladı, sen de merak etme bu hafta görülmemesi çok doğal..
Bende de halen kasıklarda ağrı var sanki regl olacakmışım gibi. Doktorum ıstırahat halindeyken periyodik olarak ağrı yoksa (mesela 15 dk da birşeklinde) önemsiz dedi, bünye hala regl olacakmış sanıyor :)

Anladım canım regl ağrısı gibi dediğin gibi teşekkür ederim cevap verdiğin için

Nasil kesecegim emzirmeyi hic biomiyorum aglamak istiyorumm
Canım zor bir dönem ama birden kesmen lazım zaten ben de antibiyotik kullanmak zorunda olduğum için kesmiştim. Ruj sürdüm çevresine uf oldu dedim istediği zamanda gösterdim ama vermedim çok acıyor dedim. Alışıyor zamanla Allah kolaylık versin.
Ne güzel bir haber ilk kalp atım haberi darısı biz bekleyenlere :) Gözün aydın canım
merhaba arkadaşlar...

bende dün öğrendim hamile olduğumu.

kendim bile kabullenemedim henüz

ilk gebeliğim olacak hayırlısıyla

Hayırlı uğurlu olsun,kalabaliklasiyoruz git Gide, eksilmeden devam edelim inşallah :)
Kızlar 4+3üm bende 1544hcg ama kese görünmedi sizce dış gebelik olabilir mi vajinal bölgede kasıklarım da ve belimde hafif bi ağrı var
Canım kese görmek için sınır bir değerde gitmişsin sanırım belki ertesi gün gitsen görecektin, panik yapma hemen inşallah en kısa sürede görürsün ve sağlıkla kucağına alırsın

İnşallah canım teşekkür ederim

Myhsa insanin ici aciyor gercekten. Bugun gunduz vermeyecegim gece uyurken verecegim sadece yarin da kesme islemine baslayacagim insallah hayirlisi olsun. Kalp atisini duyduktan sobra kesseydim bari doktora dedim olmaz bebegini tehlikeye atamayiz dedi. Insallah hersey hepimiz icin guzel olur. Saglikla kavusuruz evlatlarimiza. Sen kac aylikken biraktirdin canim

Dis gebelik oldugunu sanmiyorum canim cok agrin olurmus yoksa. sadece degerin daha sinirda oldugu icin goenenistir doktorun makineye da bagli doktoruna da canim kafana takma birkac gun sonra gorursun insallah

Henüz çok erken kesenin görülmemesi normal dış gebelik demek için değerin gayet yüksek yani çok ihtimali yok dış gebeliğin bhcg takibi yol gösterir

Ne kadar çok duygu inişi çıkışı oldu şu 1 haftada .

İlk hamileliğimde ... günüm geçti ...idrar pozitif çıktı ... bi koşu kan testine gittik hastaneye pozitif 700 küsürde ... sonra o gün daha keseye baktı ..ultrason kağıdını , kesemizi verdi .... hamilesin dedi ve eve geldik ....

bu sefer git ... 2 gün sonra yine hcg .... 2 gün sonra iki katı artsın ....dur bekle 2 gün sonra bi daha ... daha hamilesin hayırlı olsun diyen de yok dr camiasından ...

keseyi görünce herhalde eşimle ancak sarılıp , aaaa hamileyim diyeceğim ... o yüzden gebelik takvimide eklemedim daha ne yalan diyeyim .

şimdi aramızda şakalaşıyoruz da eşimle ... ne çok şey değişmiiiiş beeeey , yaşlandık biz diyorum :))

Evet canım çok zor ama diğer bebeğin için yapmak zorundasın maalesef, ben 16 aylıkken bıraktım ama daha devam etmeyi düşünüyordum,mecburi olunca daha zor oluyor. Allah sabrını versin hem sana hem bebeğine inşallah

Ne guzel yazmissin yasadiklarini aynen oyle valla bir haftadir bende duygu karmasasi yasayip duruyorum hersey iyi evet hamileyim diyemiyorum 2 dusuk yasadim cunku ve hersey yolundaymis gibi gozukurken birden kalpleri durarak... gunler de inadina gecmiyor resmen. ki doktora gidip bebislerimizi gorelim... Alah'm bizi saglikla bebislerimize kavusturur insallah... ❤

Amin canim tesekkur ederim destegin icin bende yarin hic vermeyecegim oyalamaya calosacagim aksam da igne olacagim zaten veremem

Kalbinin durması genelde dolaşım ile ilgili sıkıntıları hatırlatır bize. Kan sulandırıcı başlandı hap yada iğne

Kalbinin durması genelde dolaşım ile ilgili sıkıntıları hatırlatır bize. Kan sulandırıcı başlandı hap yada iğne
Baslayacagim yarin o yuzden emzirmeyi kesmem gerekiyor bugun. Aslinda bende bir sorun yok tasiyiciyim sedece benim 1. Si mol gebelik 2. Si de kromozom bozuklugundan gittiler. Dolasimla ilgili bir sorun yok aslinda ama onlem olarak doktor igne veriyor iste. Bende hersey kesinlesmeden emzirmeyi birakmak istemiyorum ama doktor olmaz dedi

hoşgeldin aramıza canım hayırlı olsun bende snn gibiym hala inanamıyorum bnmde ilk , kese gördünmü ? ne zaman çağırdı doktorn
Canim doktorum çağırmayı henüz. Ben dün ilk kan testi yaptım. . Yarın tekrarlayacagim. Heralde artış durumuna göre cagiracak

Ben de hala inanamıyorum, ilk gebeliğim bu ve ne çok evre varmış daha başlangıçta bile... Biz erken öğrenmekle kötü mü ettik bilmem zaman zor geçiyor...

Yok daha önce dış gebelik yaşamış biri olarak söyleyeyim ağrım falan olmadı senin sadece küçük diye görünmemiş korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…