- 3 Ağustos 2017
- 903
- 548
- 53
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
Anladım canım geçmiş olsunYok daha önce dış gebelik yaşamış biri olarak söyleyeyim ağrım falan olmadı senin sadece küçük diye görünmemiş korkma
Aslında bizim uygulama şeklimiz böyle değildir. Önlem amaçlı clexane başlanabilir ama bu emzirmeyi bırakman gerektiği anlamına gelmez. Emzirme gebelik boyunca devam edebilir. Fakat annenin sağlığını olumsuz etkileyecek derecede bulantı ve kusma olursa iki bebeğe birden depolarınızın yetmeyeceğinden Emzirme bıraktırılıyorBaslayacagim yarin o yuzden emzirmeyi kesmem gerekiyor bugun. Aslinda bende bir sorun yok tasiyiciyim sedece benim 1. Si mol gebelik 2. Si de kromozom bozuklugundan gittiler. Dolasimla ilgili bir sorun yok aslinda ama onlem olarak doktor igne veriyor iste. Bende hersey kesinlesmeden emzirmeyi birakmak istemiyorum ama doktor olmaz dedi
Bende klomen kullandım bu ayMerhabalar haziran annesi olmaya adayım bakalım yakında netlesir 3. Çocuk istiyorum ben çok şükür 1 kızım ve 1 oğlum var ama 3. Olmadi klomen kullandım
Aranızda kullanan varmi
Anladim canim verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim bende biraktirmak istemiyorum hic doktorum ben tavsiye eymiyorum ama cocuk doktoruna sor istersen demisti. Acaba biraktirmasam mi diyorum simdi bir de progestan kullanacagim peki onun zarari olur mu. Bir de bu kadar seyi nasil bikiyorsunuz diye merak ediyorum :)Aslında bizim uygulama şeklimiz böyle değildir. Önlem amaçlı clexane başlanabilir ama bu emzirmeyi bırakman gerektiği anlamına gelmez. Emzirme gebelik boyunca devam edebilir. Fakat annenin sağlığını olumsuz etkileyecek derecede bulantı ve kusma olursa iki bebeğe birden depolarınızın yetmeyeceğinden Emzirme bıraktırılıyor
Hoşgeldin canım :) bende eylül ayında klomen kullandım ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ilk denememdi ve tuttuMerhabalar haziran annesi olmaya adayım bakalım yakında netlesir 3. Çocuk istiyorum ben çok şükür 1 kızım ve 1 oğlum var ama 3. Olmadi klomen kullandım
Aranızda kullanan varmi
Ebeyim canım yıllardır bu işin içindeyim inşallah bildiklerimi aklınıza takılanları sorun yardımcı olmaya çalışayım. Progestan ilacının içinde progesteron hormonu var ki vücudumuzda bulunan bir hormon bu gebelik olmasa bile yumurtlamadan sonra vücutta bulunurAnladim canim verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim bende biraktirmak istemiyorum hic doktorum ben tavsiye eymiyorum ama cocuk doktoruna sor istersen demisti. Acaba biraktirmasam mi diyorum simdi bir de progestan kullanacagim peki onun zarari olur mu. Bir de bu kadar seyi nasil bikiyorsunuz diye merak ediyorum :)
Verdigin bilgiler icin gercekten coook tesekkur ediyorum canim. Ama ben galiba emzirmeyi kesecehim son birkac aydir pek kilo almiyor hatta simdi hasta oldu iyice kilo verdi. Biraktirip daha cok yemege dusmesini saglamak istiyorum. Sence yeterli mi 1 yas biraktirmak icinEbeyim canım yıllardır bu işin içindeyim inşallah bildiklerimi aklınıza takılanları sorun yardımcı olmaya çalışayım. Progestan ilacının içinde progesteron hormonu var ki vücudumuzda bulunan bir hormon bu gebelik olmasa bile yumurtlamadan sonra vücutta bulunuro yüzden kullanılır emzirirkende
Diş çıkarma dönemindesin tam bu dönemde iştahsız olurlar ishal ve ateş olur. Dirençleri düşer birde hastalık yakalarsa kilo alımı durur ve kilo verir bu senin ona yetmediğin anlamına gelmiyor. Bu bir süreç geçecekVerdigin bilgiler icin gercekten coook tesekkur ediyorum canim. Ama ben galiba emzirmeyi kesecehim son birkac aydir pek kilo almiyor hatta simdi hasta oldu iyice kilo verdi. Biraktirip daha cok yemege dusmesini saglamak istiyorum. Sence yeterli mi 1 yas biraktirmak icin
Bugun bende 4+4üm dün hcg 1500lerdeydi doktorum pazartesi günü gel dedi kese için inşallah ikimiz de sağlıklı gebelikler geçiririz canımArkadaslarim dun kan verdim çok şükür artmış 198 olmuş 4+3tuk dun herhalde haftaya salı çarşamba keseyi görürüz diye düşünüyorum :) yokmu kese görenler başka sizlerin nasıl gidiyor
canım değerin 2 günde 1 hep ikiye katladı mı. bayağı yüksek gibi geldi bana değerinBugun bende 4+4üm dün hcg 1500lerdeydi doktorum pazartesi günü gel dedi kese için inşallah ikimiz de sağlıklı gebelikler geçiririz canım
Ne desem bilemiyorum cok tesekkur ederim. Degerler olarak demirim bayagi dusuk o kadar ama yine de biraktiracagim galiba tehlikeye atmak istemiyorum iki bebegimi de... zor bir karar bu sabah kesecegim dedim az once emmek icin aglayinca dayanamayip verdim ne diyelil Allah hepimize her konuda kolaylik versinDiş çıkarma dönemindesin tam bu dönemde iştahsız olurlar ishal ve ateş olur. Dirençleri düşer birde hastalık yakalarsa kilo alımı durur ve kilo verir bu senin ona yetmediğin anlamına gelmiyor. Bu bir süreç geçecekzayıf bir yapın varsa kan değerlerin düşükse vitamin depoların boş ise bıraktırmanda fayda var senin ve yeni bebeğin için . Zor bir süreç seni bekliyor ama net bir karar rahatlatır seni durumuna bak ben emzirebilir miyim diye öyle karar ver. Benim daha inşallah doğarsa ilk bebeğim olacak ama dört Doğum yapmışım gibi hiç halim yok değerlerim düşmüş yerlere seni düşündüm de ben olsam hem emzir hem hamilelik herhalde yapamazdım tıbben bi sıkıntı yok emzirmende öncelik sensin ama sen iyi olacaksın ki iki bebeğin var onlara bakabilesin değil mi
Canm ben pazartesi günü öğrendim kesin hamile olduğumu 4+1de 826ydı Çarşamba 1544oldu tam ikiye katlamamış ama doktorum iyi dedicanım değerin 2 günde 1 hep ikiye katladı mı. bayağı yüksek gibi geldi bana değerin
benim 3+4 iken 57 idi.
bugun 3+6 kan vereceğim
ama hesaplamalarıma göre benim 4+4 de 500 falan ancak oluyor
Ne güzel mesajlar birikmişkeseler görülmüş
meralg hoş geldin sende bende taaa 2009 Ekim annesiyim .. nasipse şimdi yaz bebekleri olacaklar
canım senin değerlerin bayağı yüksek ikiz olabilir benceCanm ben pazartesi günü öğrendim kesin hamile olduğumu 4+1de 826ydı Çarşamba 1544oldu tam ikiye katlamamış ama doktorum iyi dedi
Ailelerimizde hiç ikiz yok canım olursa hayırlısı Allah'tancanım senin değerlerin bayağı yüksek ikiz olabilir bence
Ne guzel yazmissin yasadiklarini aynen oyle valla bir haftadir bende duygu karmasasi yasayip duruyorum hersey iyi evet hamileyim diyemiyorum 2 dusuk yasadim cunku ve hersey yolundaymis gibi gozukurken birden kalpleri durarak... gunler de inadina gecmiyor resmen. ki doktora gidip bebislerimizi gorelim... Alah'm bizi saglikla bebislerimize kavusturur insallah... ❤
Ben de hala inanamıyorum, ilk gebeliğim bu ve ne çok evre varmış daha başlangıçta bile... Biz erken öğrenmekle kötü mü ettik bilmem zaman zor geçiyor...
Arkadaslarim dun kan verdim çok şükür artmış 198 olmuş 4+3tuk dun herhalde haftaya salı çarşamba keseyi görürüz diye düşünüyorum :) yokmu kese görenler başka sizlerin nasıl gidiyor
2000 lerde mi kese görünürAminnn.
Ne yapalım bu sefer de bu heyecanı yaşayacakmışız diyorum ben ... stres sevmiyorum , zaten mükemmeliyetçi bir yapım var ... o yeteri kadar stresli :)) bir de ne olacak nasıl olacak , kötü mü olacak diye düşüne durursam ...Allah muhafaza ...
O yüzden az tevekkülle günlerin geçmesini bekliyorum .
sende şimdi hem gebelik heyecanı .... hem emzirme kararı stres yapma kendine .
Ne güzel epey bir süre anne sütü ile beslenmiş yavrun .
Artık şimdi her iki yavrun içinde güçlü ve sağlıklı olma zamanı
Aynen bunu düşünüyorum bende .. regl bir hafta geçseydi ... öyle test yapsaydım falan ... bu kadar bekleme , duygu karmaşası olmazdı :) neyse geçiyor şükür ...
Şu an 3 kişi var sanırım kese gören aramızda.
bende nasipse yarın gideceğim ....Myhsa bugün gidecekti yanılmıyorsam (cumartesi de olabilir:) )
Bende senin değerleri hesapladım da bekleyebilirsen perşembe gidersen 3000 leri aşmış olur hcg ... keseyi görmen daha garanti olur sanki
olabilir. ama ben kilo almak istemiyorum. keşke öncesinde verseydim 3 5 kiloGünaydın güzel anneler
İki gün bir bulantı gelmişti ama son 2 gündür yok ... iştah var biraz ...
Bir de benbıraktım duyunca .. onun iştaha etkisi de var tabii .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?