2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yeni katilan arakadaslari da (ben gibi ) araniza alin lutfenbir moral verin birsey soyleyin :) bu arada keseyi gorenler kac haftalikken gordu ?
Hoşgeldin canım :) ben 4+4 de karından ultrasonla keseyi çok net gördüm şükür 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi ama keseyi genele göre biraz erken gördüğüme güvenerek haftaya bir denicem şansımı :))

Ay ne güzel yuksek çıkmış son adet tarıhın ne zaman canım birde adet döngün kaç gün
4 eylül son adet tarihim,26 günde bir oluyorum :) bata 5 gün kala yaptırdım 18 çıkmıştı artık bu ay erken mi yumurtladim yoksa hemen döllenme oldu mu bilmiyorum ama baya erken öğrendim:)

Ayy canim ne kadar sanslisin cok sevindim senin adina :) bence de haftaya bir dene. Insallah biz de senin gibi sansli oluruz :))

Bu arada kizlar ozel olmazsa birsey sormak istiyorum akintilariniz nasil ne renkte benimki beyazken sariya donuyor gibi 2. Kaybettigim bebegimde akinti rengim git gide koyukasti ve kahverengiye dondu sonra bebegimin kalbi durmustu zaten o yuzden endiselenmeye basladim

Canım benim birkaç gün Beyaz akıntım oldu ama şimdi azaldı nadir oluyor. İyi düşün iyi olsun canım üşütmüşsündür belki de ?

Ayaklarinin altini 10 dakika yarımşar limonla ovalamanı tavsiye ederim :) Zaten ayakalti heryere ettigi icin destek olacaktir.Gecmis olsun.

4 eylül son adet tarihim,26 günde bir oluyorum :) bata 5 gün kala yaptırdım 18 çıkmıştı artık bu ay erken mi yumurtladim yoksa hemen döllenme oldu mu bilmiyorum ama baya erken öğrendim:)
Bende bata beş gün kala ıdrarda sılık cıktı bı gün sonra bırazcık belırgınlestı bugün snra artık tamamen bellı oldu ama ben kanda baktırmadım adetım bir hafta gecıksın öyle baktırcam :) 6 ekımde gıtcem doktora :) benimde son adet tarıhım ıkı ekım otuz günde bir adet görüyorum :)

yarin randevum var.inanilmaz sabirsizim. en son gecen pazar degerim 950 cikmisti. yarin keseyi gorebilir miyiz sizce kizlar. kalp atisini ne zaman duyariz acaba. dun aksam kayinvalimlere ve annemlere soyledik. cok mutlu oldular. erkenden soylemis olduk ama esim dayanamadi artik

Bende gecen ay kimyasal gebelik geçirdim değerim battan 3gun önce 13 su sonra düştü ... Simdi bata iki gün var 2 ekimde gelmemesi gereken adetim :) bu sefer acele edipte kan vermek istemiyorum evde kendi yaptığım testlerle avunuyorum inşallah bu sefer hayirlisiyla minik yavrularimiz bizlere tutunur

Gecmis olsun canim. umarim bebisin seninledir. bence de bekle. gunun gelince kan ver. hem endisen kalmaz gonlun rahat olur

Gunleriniz nasil geciriyorsunuz kizlar benim gunlerim gecmiyor carsamba gelsin de doktora gideyim istiyorum artik ama daha cok var insallah hayirli heberler aliriz doktorlarimizdan :)

Ayy ne güzel daha biz o aşamaya gelmedik ben kan veriyorum durmadan :) şimdi yine verdim kaç çıkacak bakalım

Selamlar

Farenjit devam .
Ellerimde tuhaf lekeler arttı.
Üzerine sabah kanlı ishal .
Ha bir de kulağımın arkasında enseme yakın kocaman bir şişlik ve ağrı.

Anlayacağınız dökülüyorum şu an .

Randevu zor bulduk dr a . Gidip geleyim hele yazarım . Dua edin . Hepsi birden üst üste ... ne olduğunu anlamadım inanın .

Kolumu kaldıracak halim yok .
Vücut error verdi resmen .

Neden kan veriyorsun canim
ya ben adetim gelmeden 5 gün önce öğrendim,18 çıktı değer. Sonra 2 kala yine verdim artmış mı diye 118 çıktı. Bugün adet günüm acaba arttı mı diye merak ettim yine verdim :) doktora 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum çünkü.

Cok gecmis olsun canim insallah iyi haberlerle gelirsin tez vakitte sifani bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…