2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın kızlar herkese saglikli hamileliklerben de 8 haftalik hamileyim. 2 hafta önce kanamam oldu şükür geçti. Fakat ben dünden beri karnimin içi bomboş hissediyorum. Yani hareket ettikçe yumruk gibi sertlik hissediyordum o bi anda kayboldu çok korkuyorum

bende de hiç belirti yok doktora da cuma gidicem hayırdır inşallah bir ben mıyım acaba belirti yaşamayan? dış gebelik falan olsa ağrı sızı gibi belirti verir herhalde
Bende oyleyim canim ilk hamileligim de agridan nefes alamiyordum bu tam tersi masallah diyeyim hep boyle gitsin obur turlusu cok zor, simdi sadece belim agriyor aksamlari o kadar
gunaydin canim birsey olmaz Allahin izniyle korkma hic benim de karnim bombos sanki hicbisey hissetmiyorum simdilik

aman maşallah diyeyim ilkinde ben de hep kusuyordum bu kez öyle olsun istemem hem ilgilenmem gereken bir kızım var hem de çalışıyorum Allah yardım eder inşallah hepimize

Selam kızlar malesef ben dün kalp atışı göremedim 6+6 ydı.. Cuma tekrar bakalım dedi doktorum ama pek ümitli değildi.. Bu olayı 3. kez yaşıyorum bekleyerek pek olumlu bi sonuç göremedim daha önce.. O yüzden ümidimi kaybetmiş sayılırım.. Allah sizlere hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin

Bnden neden bahsedilmemiş Üzüldm şimdii(

Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin herkese

Bence ümitsizliğe yinede kapılmayın sabır ,ilk gebeliğiniz mii

aman maşallah diyeyim ilkinde ben de hep kusuyordum bu kez öyle olsun istemem hem ilgilenmem gereken bir kızım var hem de çalışıyorum Allah yardım eder inşallah hepimize
bende çalışıyorum bir oğlum var onda hamileliğim çok iyiydi çalışarak son 3 haftaya kadar devam ettim izin kullanmamıştım hiç

inşallah bu gebeliğimde öyle olur rahat bi hamilelik yaşarım

BELKİ DOKTORUN GÖREMEMİŞTİR BELKİ ATIYODUR HEMEN KENDİNİ ÜZME NOLUR HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM...CUMA GÜNÜ GÖRÜRSÜN KALP ATIŞINI İNŞALLAAAAAH

BELKİ DOKTORUN GÖREMEMİŞTİR BELKİ ATIYODUR HEMEN KENDİNİ ÜZME NOLUR HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM...CUMA GÜNÜ GÖRÜRSÜN KALP ATIŞINI İNŞALLAAAAAH
Hayırlısı olsun canım Sağlıklı evlatlar olsun önemli olan bu.. Herşey kısmet.. Allah razı olsun

Canim doktorların bi çoğu bebeklerin kalp atimlarinin gebeligin ilk haftalarinda daha düşük olduğunu ve giderek arttığını söylüyorlar

.
O zaman ben direk kadın doğuma mı gideyim canım bana tahlil verdiğinde?

Canım bence direk kadın doğuma rand.al git. Onlar her şeyi yapıyor. Bende öyle yapmıştım özelde ki Dr.um yazdı tahlilleri ertesi güne devlet hast.kadın doğuma rand.aldım. Bu tahlilleri istiyorum dedim o da yazdı yaptırdım hemen. Sonucunu 2 3 gün sonra alıp özele götürdüm gösterdim. Eğer özel sağlık sig.yoksa bu şekilde yapmak iyi bazı durumlar da. Az para değil sonuçta daha ne masraflar olacak.

Hayırlısı olsun canım Sağlıklı evlatlar olsun önemli olan bu.. Herşey kısmet.. Allah razı olsun

Daha belli değilmiş bundan dolayı kötü bir şey diyemiyorum umarım duyarsınız en kısa zaman da kalp atışını. Benim DR 7-8 haftalardan sonra duyarız demişti ve öyle de olmuştu.

Bir de bir şey sormak istiyorum defalarca düşük yapanlar ya da sizin gibi kalp atışı duyamayanları Dr inceliyor mu neden oluyor muş yani. Sonuçta 1 defa olan bir şey değil. Bir yerde bir problem var.

Canım ümitsiz olma. Cuma duyarsın inşallah Allah gönlüne göre versin

Canım şöyle geç döllenme olanlarda evt dediğin gibi olabiliyo 8. haftada duyulabiliyo ama bende geç döllenme olsaydı 5+0 da kese göremezdik diye düşünüyorum.. Daha önce de tecrübe ettiğim bişey olduğu için ne yazıkki çok umutlanamıyorum ama inşallah bu sefer dediğin gibi olur Araştırıldı canım 2. kaybım geçen yıl olmuştu yine bu zamanlar ikiz gebelikti o tedaviyle olmuştu.. Bana ve eşime kromozom analizi yapıldı ve alınan bebeklere de hiçkimsede bi anomaliye rastlanmadı.. Bende sadece kan pıhtılaşması çıktı.. O sebeple bu gebeliğimde keseyi görür görmez kan sulandırıcı iğne de kullandım coraspini zaten normal hayatımda da alıyodum ona da devam ettim ama malesef yine sonuç aynı oldu.. O kadar çok test o kadar çok araştırmalar yaptırdım ki daha ne yapabilirim bilmiyorum.. Sanırım kısmetten öteye yol yok Bu gebeliğim sürpriz bi şekilde tam tedaviye başlayacakken olmuştu kendiliğinden yine kısmet olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…