- 7 Ekim 2017
- 54
- 57
- 8
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #3.961
.
Funda hanıma da gittim ben çok..hakkında öyle kötü şeyler duydum ki soğudum resmen.Arkadaşım ve komşum emel hanıma gidiyorlar hep.onlar tavsiye etti.ilk asilamamda tuttu şükür benim.Çok insancıl ve açıklayıcı bir doktor emel hanım.pişman olmazsin mutlaka ona git bence burda...
.
Tahliller ne kadar tutuyor ki devlette yaptirdin canım?Bide ne tahlilleri verdi sorması ayıp olmasın çok sordum ama..
Saol canım doğru anladığın icin.daha dün gördüm 2 yaşindaki çocuğun eline vermiş sigarayı pislik kadın.baska biri doğurmuş çöpe atmış.bi kızda doğurmuş tuvaletin camından fırlatmıs.Rabbim vicdanlı insanlara bebek versin.bi tadığın 10 yıldır olmuyor.ellerinde avuçlarina ne varsa tüp bebeğe verdiler yine de olmadi.elde avucta kalmadı.simdi hem parasız hem çocuksuz oturuyorlar.devlet bi kere karsiladı.yine tutmadı düstü.Rabbim tez zamanda verir inş.Oyle insanlara vermesin bencede haberlerde neler duyuyoruz olan hep masum çocuklara oluyoson cümlene kesinlikle katılıyorum biz bebek olmasını çok istedik kıymetinide allahın izniyle bileceğiz.Bu duygular içindeyken herkesin aynı yoğun duyguyla istediğini düzgün yetiştireceğini düşünüyorum kişi karşısındakini kendi gibi bilir derler ya o yüzden öyle bi cümle kurdum ama tabiki senin söylediğin olan doğru canım
Az once acilden geldim doktorumu aradim geldi muayene etti kanamam oldu yine kizlar bu sefer biraz daha kirmizimsi leke leke geliyo oyle cok fazla degil ama dusuk riski var doktor bekliycez gorucez dedi igne yapti progesteron ama o da ben cok istedim diye.Hormon takviyesinin hicbir ise yaramadigini savunuyor bebek dusecekse istedigimiz kadar igne yapalim yine tutamayiz ama tutunacaksa kanama fln ne olursa olsun tutunur dusmez dedi.Rapor verdi 4, 5 gun dinlen dediÇoookkkk teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun güzel dilekleriniz için. Doktordan çıktım pruloton iğne yaptı. Progestan vajinal kullan dedi. Hapını kullanıyordum daha etkili dedi. Kanama alanı da Yok ama neden böyle olduğunu bilmiyor oda. Dediğiniz gibi hep böyle kanamalı olacak galiba. Bu arada güzel haber de kalp atışlarını duyduk. Geçen hafta duyamamıştık şükürler olsun.
Bebegini tebrik ederim canım.amin.
Aynen katilıyorum..5Yıllık evliyim ve hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen bebegimiz olmuyordu..ilk asilamam tuttu şimdi şükür..Allah kıymet bilmeyi nasip etsin herkese..
.
Toplamda 400 küsürdü ...
Kan ... idrar ... tsh ... demir ... b12 vs dışında... hiç duymadığım hormon testleri var rubella falan :)
Artı benim bi rahatsızlığım var ...onunla ilgili de gaita tahlilleri .
Evet olumsuz konuşuluyor hakkında .. bu da beni ve eşimi soğuttu ... sezeryan yapıyor hep denilmesi de cabası oldu .
Bir sonrakibi Emel Hanıma alıp ondan devam edebilirim canım .
.Bebegini tebrik ederim canım.amin
Ya o doğru muuu onu da duydum ben ....
Wuhuuuu o ne çokmuş öyle!!!
.
Devlete gidip nasıl yaptirdin canım?Doktora mi gittin orda da?
.
Ayrica funda hanımın sezeryan lisansı elinden alınmıştı bebeği kesmiş doğumda diye...eşine yaptiriyormus sezeryani
Merhaba arkadaşlar fikrinizi almak istiyorum normal de 26 günde bi adet olurum bugün adetim 3 gün oldu gecikeli bacaklarim kasiklarim ve belimde ağrı var sabahları ne yesem midem bulanıyor goguslerimde acı yok ama şişlik var acaba hamile miyimdir?
6 aydır evliyim testte tek çizgiyi görmekten korkuyorumTest yap .
En kesin sonuç bu .
.Ya o doğru muuu onu da duydum ben ...
Ay yok bu son .o da şimdi değiştirsem daha geç tarihe atar ... bu cuma bi göreyim ... sonra emel hanımda buluşuruz nasipse.
Canım devlet hast.aile hekimi polikliniği oluyor ordan rand aldım .
Gittim bu tahlillerim var dedim . Adamcağız yazıyordu sağolsun da bir iki istek onun ekranından kilitli çıktı ... kadın doğumcu yazdı onları da .
Korkunun ecele faydasi yok.bebek varsa ne ala.yoksa da bugünleri bile boş gecmeyin.surekli çalısin.adet olana kadar.inş Rabbim tez zamanda nasip eder6 aydır evliyim testte tek çizgiyi görmekten korkuyorum
Canım benim inşallah geçer bana da vermişti rapor dinlendim ama evde daha çok sıkılıyorum. En azından işte vakit geçio. Sende dinlen istirahat et biraz. İnşallah atlatıcaz bunlarıAz once acilden geldim doktorumu aradim geldi muayene etti kanamam oldu yine kizlar bu sefer biraz daha kirmizimsi leke leke geliyo oyle cok fazla degil ama dusuk riski var doktor bekliycez gorucez dedi igne yapti progesteron ama o da ben cok istedim diye.Hormon takviyesinin hicbir ise yaramadigini savunuyor bebek dusecekse istedigimiz kadar igne yapalim yine tutamayiz ama tutunacaksa kanama fln ne olursa olsun tutunur dusmez dedi.Rapor verdi 4, 5 gun dinlen dedi
Hiç yememeliyiz demiyom cnm herşeyin azı karar çoğu zarar o açıdan fazla yiyince şişkinlik gaz ve kabızlık yapiyo bende ondan öyle yazdımBenim bildiğim kadarı ile bulgur pilavı çok yararlı. Bebek için de anne içinde.. pirinç pilâvi da tam tersi hiç bir yararı yok..
Kesin bir bilgi değil bir yerde okumuştum sadece
Sat ne zaman ? Kaç haftalık görünüyor seninki?Benimde göremedi
Allahımmm kanım dondu çok üzüldüm kimseye yaşatmasın Rabbim korusun.
Wuhuuuu o ne çokmuş öyle!!!
.
Devlete gidip nasıl yaptirdin canım?Doktora mi gittin orda da?
.
Ayrica funda hanımın sezeryan lisansı elinden alınmıştı bebeği kesmiş doğumda diye...eşine yaptiriyormus sezeryani
gözünüz aydın sağlıkla tamamına ersin inşallahÇoookkkk teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun güzel dilekleriniz için. Doktordan çıktım pruloton iğne yaptı. Progestan vajinal kullan dedi. Hapını kullanıyordum daha etkili dedi. Kanama alanı da Yok ama neden böyle olduğunu bilmiyor oda. Dediğiniz gibi hep böyle kanamalı olacak galiba. Bu arada güzel haber de kalp atışlarını duyduk. Geçen hafta duyamamıştık şükürler olsun.
gebelikte akıntı normal kötü kokulu yeşil olursa enfeksiyon olurKızlar merhaba aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz:)) gün boyu takip edemiyorum umarım keyifler yerindedir.kızlar bir de bişey soracağım ben de bugün sarı sümüksü akıntı oluştu sizde de oluyor mu ? Endişelenmeli miyim bilemedim:!
inşallah sımsıkı tutunur bebeğin sağlıkla kucağına alırsınAz once acilden geldim doktorumu aradim geldi muayene etti kanamam oldu yine kizlar bu sefer biraz daha kirmizimsi leke leke geliyo oyle cok fazla degil ama dusuk riski var doktor bekliycez gorucez dedi igne yapti progesteron ama o da ben cok istedim diye.Hormon takviyesinin hicbir ise yaramadigini savunuyor bebek dusecekse istedigimiz kadar igne yapalim yine tutamayiz ama tutunacaksa kanama fln ne olursa olsun tutunur dusmez dedi.Rapor verdi 4, 5 gun dinlen dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?