2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba arkadaşlar fikrinizi almak istiyorum normal de 26 günde bi adet olurum bugün adetim 3 gün oldu gecikeli bacaklarim kasiklarim ve belimde ağrı var sabahları ne yesem midem bulanıyor goguslerimde acı yok ama şişlik var acaba hamile miyimdir?

Toplamda 400 küsürdü ...

Kan ... idrar ... tsh ... demir ... b12 vs dışında... hiç duymadığım hormon testleri var rubella falan :)
Artı benim bi rahatsızlığım var ...onunla ilgili de gaita tahlilleri .

Evet olumsuz konuşuluyor hakkında .. bu da beni ve eşimi soğuttu ... sezeryan yapıyor hep denilmesi de cabası oldu .

Bir sonrakibi Emel Hanıma alıp ondan devam edebilirim canım .

Saol canım doğru anladığın icin.daha dün gördüm 2 yaşindaki çocuğun eline vermiş sigarayı pislik kadın.baska biri doğurmuş çöpe atmış.bi kızda doğurmuş tuvaletin camından fırlatmıs.Rabbim vicdanlı insanlara bebek versin.bi tadığın 10 yıldır olmuyor.ellerinde avuçlarina ne varsa tüp bebeğe verdiler yine de olmadi.elde avucta kalmadı.simdi hem parasız hem çocuksuz oturuyorlar.devlet bi kere karsiladı.yine tutmadı düstü.Rabbim tez zamanda verir inş.

Az once acilden geldim doktorumu aradim geldi muayene etti kanamam oldu yine kizlar bu sefer biraz daha kirmizimsi leke leke geliyo oyle cok fazla degil ama dusuk riski var doktor bekliycez gorucez dedi igne yapti progesteron ama o da ben cok istedim diye.Hormon takviyesinin hicbir ise yaramadigini savunuyor bebek dusecekse istedigimiz kadar igne yapalim yine tutamayiz ama tutunacaksa kanama fln ne olursa olsun tutunur dusmez dedi.Rapor verdi 4, 5 gun dinlen dedi

.
Wuhuuuu o ne çokmuş öyle!!!
.
Devlete gidip nasıl yaptirdin canım?Doktora mi gittin orda da?
.
Ayrica funda hanımın sezeryan lisansı elinden alınmıştı bebeği kesmiş doğumda diye...eşine yaptiriyormus sezeryani

Ya o doğru muuu onu da duydum ben ...
Ay yok bu son .o da şimdi değiştirsem daha geç tarihe atar ... bu cuma bi göreyim ... sonra emel hanımda buluşuruz nasipse.

Canım devlet hast.aile hekimi polikliniği oluyor ordan rand aldım .
Gittim bu tahlillerim var dedim . Adamcağız yazıyordu sağolsun da bir iki istek onun ekranından kilitli çıktı ... kadın doğumcu yazdı onları da .

Test yap .
En kesin sonuç bu .

.
O zaman ben direk kadın doğuma mı gideyim canım bana tahlil verdiğinde?

Canım benim inşallah geçer bana da vermişti rapor dinlendim ama evde daha çok sıkılıyorum. En azından işte vakit geçio. Sende dinlen istirahat et biraz. İnşallah atlatıcaz bunları

Benim bildiğim kadarı ile bulgur pilavı çok yararlı. Bebek için de anne içinde.. pirinç pilâvi da tam tersi hiç bir yararı yok..

Kesin bir bilgi değil bir yerde okumuştum sadece
Hiç yememeliyiz demiyom cnm herşeyin azı karar çoğu zarar o açıdan fazla yiyince şişkinlik gaz ve kabızlık yapiyo bende ondan öyle yazdım

Allahımmm kanım dondu çok üzüldüm kimseye yaşatmasın Rabbim korusun

gözünüz aydın sağlıkla tamamına ersin inşallah
gebelikte akıntı normal kötü kokulu yeşil olursa enfeksiyon olur
inşallah sımsıkı tutunur bebeğin sağlıkla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…