- 8 Ağustos 2017
- 64
- 100
- 8
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #3.921
Masallah canim 7+5 leri gormek bize de nasip olur umarim bana daha var zaman gecmiyo bazen 9 ay nasil gecicek diye dusunuyorumAmin canım.ben 7+5im.akintı filan kalmadı.tertemiz iç çamasirım.ama kasik ağrisi hep var.
BENDE YARIN PROF RIZA MADAZLIYA GİDECEĞİM, karnımda adet sancıları oluyor uzun zaman sonra galiba bende böyle bir sonç alacağım nasipten ötesi yok içimiz rahat tutalm sağlıklı olsaydı rabbim nasip eylerdi şerde hayır vardır bazen sıkma canını , kürtaj mı olacaksın ? birşey dedilermicanim bugun iki doktora gittim ikiside bebek ve kalp atimi var ama kese 4 haftayla uyumlu kalp atimi yavas dedi eve geldim lekelenmem oldu sanirim dusuk yapiyorum
Tsk edrim canım.her seyin bası sabir.inş zaman lehimizde olacak şekilde akar.Masallah canim 7+5 leri gormek bize de nasip olur umarim bana daha var zaman gecmiyo bazen 9 ay nasil gecicek diye dusunuyorum
sağ ol canım amin Rabbim Hepimize o duyguyu yaşatsın inşallahKuzenimin eşi o hastanede çalışıyor doktorları çok iyimiş ama bana uzak ben maltepedeyim Ataşehir Alle hastanesinde kontrol oluıyorum orada doğum olmadığı için farklı yerler düşünüyorum. Dragosda ki Bezmialem üniveriste hastanesini düşünüyorum ama kafam karışık
Canım bende de kesenin etrafında kanama alanı görüldü ultrasonda. Doktor artık hangisi galip gelirse dedi. Kahverengi leke olursa takılma, kırmızı adet kanaması olursada düşük yapıyorsundur dedi. Gayet normal gibi :) Neyse.. İki doktora gittim ikisi de progestan kullan dedi, elinde varsa bir tane vajinal olarak alabilirsin bence akşam. Geçmiş olsun, inşallah tekrarlamazMasallah canim 7+5 leri gormek bize de nasip olur umarim bana daha var zaman gecmiyo bazen 9 ay nasil gecicek diye dusunuyorum
Canim yok progestan nasil bir ilac hic bilmiyorum bile kullanmadim daha once ama birdaha boyle lekelenme olursa doktora soyluycem yazsin o zaman kullanirimCanım bende de kesenin etrafında kanama alanı görüldü ultrasonda. Doktor artık hangisi galip gelirse dedi. Kahverengi leke olursa takılma, kırmızı adet kanaması olursada düşük yapıyorsundur dedi. Gayet normal gibi :) Neyse.. İki doktora gittim ikisi de progestan kullan dedi, elinde varsa bir tane vajinal olarak alabilirsin bence akşam. Geçmiş olsun, inşallah tekrarlamaz
siz hangi hastaneye gidiyorsunuz kiMerhaba, yakin oturuyoruz sanirim:)
Yine kanamam olduişten çıktım doğru hastaneye ne olacak böyle anlamadım. İnşallah bişi olmaz
Hayırlısıyla kalp atışını duyarsın inşallah canım benim sat 25 ağustos sata göre 8+3 üm doktor geç döllenme değil dedi çünkü ultrasonla sat arasındaki fark zaman geçtikçe kapanıyomuşBende yaŕın kalp atışlarını dinlemek icin gidecem canim.gecen hafta gittim duyamadık.ben sata göre 7+5im.bakalım doktor ne dicek.seninki demek ki gec döllenme.o zaman doğum tarihlerimiz de aynı mı oluyor.
BENDE YARIN PROF RIZA MADAZLIYA GİDECEĞİM, karnımda adet sancıları oluyor uzun zaman sonra galiba bende böyle bir sonç alacağım nasipten ötesi yok içimiz rahat tutalm sağlıklı olsaydı rabbim nasip eylerdi şerde hayır vardır bazen sıkma canını , kürtaj mı olacaksın ? birşey dedilermi
Ausencia hanım kalp atışımızı duyduk bebişi gördük bugün. Tabloya ekler misinizAusencia hanım tabloya Benide ekler misiniz ? Sat 11 Eylül. Keseyi gördük henüz kalp atışını duymadık. İlk gebeliğim ve Kayseri'de yaşıyorum.
GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH DÜZELİR DE SAĞ SALİM KUCAĞINA ALIRSIN AMA DOKTORA SÖYLR RAPOR VERSİN SANA EVDE DİNLENMEN LAZIMYine kanamam olduişten çıktım doğru hastaneye ne olacak böyle anlamadım. İnşallah bişi olmaz
Canim cok gecmis olsun moralini yuksek tut ve evde dinlen rapor alip kendini yorma insallah kanamalarin kesilir bebegine hayirlisiyla kavusursunYine kanamam olduişten çıktım doğru hastaneye ne olacak böyle anlamadım. İnşallah bişi olmaz
siz hangi hastaneye gidiyorsunuz ki
Yine kanamam olduişten çıktım doğru hastaneye ne olacak böyle anlamadım. İnşallah bişi olmaz
Geçmiş olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahYine kanamam olduişten çıktım doğru hastaneye ne olacak böyle anlamadım. İnşallah bişi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?