- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
-
- Konu Sahibi gucbendeartik
hayırlı olsun.vakit baya varmış rahat rahat alırsınız her şeyi.Benim 8 Eylül kına 9 Eylül nikah istanbulda 16 Eylül Ankara'da düğün olacak. İstanbul'dan Ankara'ya gelin gideceğim. Eksikler hiç bitmez. Ben çeyiz listesi çıkardım onun üzerinden ilerliyorum kızlar bazen not almayinca aynı üründen iki üç tane alınabiliyor. Ben koli yapıp kaldiyorum evde yer kalmadı :)
Beyaz eşyaları aldik yeni yıldan hemen önce Arçelik aldım. Ankastre almadım oturacagimiz ev net olmadığı icin. Allah hepimize kolaylıklar versin.
hayırlı olsun.vakit baya varmış rahat rahat alırsınız her şeyi.
liste yapmak en güzeli.yoksa dediğiniz gibi karışıklık olabiliyor.
2 şehirde düğün zor oluyor ama arası var o çok iyi olmuş.Dinlenirsiniz.
Ankarada düğün nerde olcak belli mi?
Bence gerisinin telaşı heyecanı daha fazlaNişanı atlatın gerisi çorap söküğü gibi
Çeyiziniz var mı yok mu bilmiyorum ama ilk yapmanız gereken bence uzun bir alınacaklar listesiKızlar benim 25 Ağustos ta düğünüm var allah izin verirse ama çok heyecanlıyım ne yapıcağımı nasıl yapıcağımı bilmiyorum sakin olsam yeterli diye düşünüyorum ama olamıyorum
Çeyizim beyaz eşyalarım hazır evim satın alındı çok şükür gelinlik modelim hazır önümüzdeki ay diktiricem nikah tarihi alıcaz düğün çalgım ve kameramanım hazır tek mobilyam dış çekimim davetiyeler kaldı çok şükür allahım bu yolda olan herkesin yardımcısı olsunÇeyiziniz var mı yok mu bilmiyorum ama ilk yapmanız gereken bence uzun bir alınacaklar listesi
Sakin olun vaktiniz de carmış baya ne güzel.rahatça hazırlarsınız evinizi.
Birde balayını ayarlıyamadık çok kararsızım birde herşey üst üste olunca masraflar çok yüklü olunca bütçe ayıramıyoruz bir türlüÇeyizim beyaz eşyalarım hazır evim satın alındı çok şükür gelinlik modelim hazır önümüzdeki ay diktiricem nikah tarihi alıcaz düğün çalgım ve kameramanım hazır tek mobilyam dış çekimim davetiyeler kaldı çok şükür allahım bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun
Aynen öyle ya. En son babama nasıl açıklarım diyordum şimdi ev tencere nevresim doldu oda isyan edecek :)) en heyecanlandıran kısım balayıBence gerisinin telaşı heyecanı daha fazla
Benimde 15 NisanAranıza bende katıldııımnişanım 2 hafta önce oldu 15 nisanda da düğünüm var. Allah herkese kolaylık versin kızlar
Hava nasıl olucak korkusu sende de var mıBenimde 15 Nisan
Çok çetin bir kış olmadığı için soğuk olacağını düşünmüyorum ama yağmur kısmı benide düşündürüyor. Özellikle dış çekim sıkıntı olur. Düğün salonda kurtarırda.Hava nasıl olucak korkusu sende de var mı
Benimde tek düşüncem dış çekimÇok çetin bir kış olmadığı için soğuk olacağını düşünmüyorum ama yağmur kısmı benide düşündürüyor. Özellikle dış çekim sıkıntı olur. Düğün salonda kurtarırda.
umarım kötü olmaz zaten fotoğrafçılar hava şartları kötüyse erteliyor sıkıntı olmuyor sadece geç olmuş olur en fazla.Benimde tek düşüncem dış çekim
o bende fazlasıyla var çünkü düğünüm 18 marttaHava nasıl olucak korkusu sende de var mı
Bi şekilde olur evet. Ama yinede gölge düşürür diye düşünüyorumumarım kötü olmaz zaten fotoğrafçılar hava şartları kötüyse erteliyor sıkıntı olmuyor sadece geç olmuş olur en fazla.
Seninki daha yakınmışo bende fazlasıyla var çünkü düğünüm 18 marttakış gelmedi ama geç gelecek diye çok korkuyorum resmen.kar yağsa neyse yağmur yağması beni çok mutsuz eder
Merhaba , hayırlı olsunMerhaba kızlar bende 2018 Gelini olacağım inşallah aranıza katılabilir miyim
valla umarım iyi olur yoksa insanın morali bozulur ister istemez.gerçi şimdi yaz kış birbirine girdi.temmuz-ağustosta bile yağmur yağıyor.belki martta güneşli olurBi şekilde olur evet. Ama yinede gölge düşürür diye düşünüyorum
Seninki daha yakınmışUmarım hava günlük güneşlik olur. Yağmur yağıyor diye ağlayanlar var sanırım bizde öyle olucaz
Inşallah olur güle oynaya giderizvalla umarım iyi olur yoksa insanın morali bozulur ister istemez.gerçi şimdi yaz kış birbirine girdi.temmuz-ağustosta bile yağmur yağıyor.belki martta güneşli olur