- 9 Mayıs 2017
- 99
- 80
-
- Konu Sahibi gucbendeartik
neyi şubata verdiler eşyaların gelmesinimiuzakta olunca tabi daha stresli olunur.biz aralıkın ortasında aldık şubatın ortasına gün verdilereğer fırsat bulabilirsen öncesinden bak fikir edinmiş olursun zaman kaybı olmaz.
Banada oluyo bazen çok varmış gibi bazen az kalmış gibi. Duygular arada gidip geliyor :) ama çok şükür çok mutluyum her ne kadar zor olsada zevkli şeyler :) gelinliğimi diktiriyorum çeyiz mutfak eşyalarımda hemen hemen tamamlanıyor bizim ev şubat sonu anca kesinleşecek o yüzden kaba eşyalara karar verdik alınıp mağazada bekleyecek. En sevmediğim kısım ev temizliğibenim de martbazen daha çok varmış gibi geliyo bazen de bişi kalmamış gibi
evet.en erken gelen 3 haftada geliyorneyi şubata verdiler eşyaların gelmesinimi
duygu değişimi normalmiş bu süreçte ben sadece kendimde var sanıyordumBanada oluyo bazen çok varmış gibi bazen az kalmış gibi. Duygular arada gidip geliyor :) ama çok şükür çok mutluyum her ne kadar zor olsada zevkli şeyler :) gelinliğimi diktiriyorum çeyiz mutfak eşyalarımda hemen hemen tamamlanıyor bizim ev şubat sonu anca kesinleşecek o yüzden kaba eşyalara karar verdik alınıp mağazada bekleyecek. En sevmediğim kısım ev temizliği
Zaten mobilya almayı düşünmüyoruz. Ivır zıvırlar içinde artık yılbaşı sonrası olmak zorunda gibi. Anneler günü indirimini falan kovalarım artık.yılbaşından önce tam çeyiz alma zamanı.bence kalan 3 günü değerlendirin.baya güzel indirimler var.
sizin düğün haziranmış ya ben daha erken sanmıştım eski msjlara baktım da şimdiZaten mobilya almayı düşünmüyoruz. Ivır zıvırlar içinde artık yılbaşı sonrası olmak zorunda gibi. Anneler günü indirimini falan kovalarım artık.
Slm nedenini ögrenebilir miyim? Bende yalnız evlenenlerden biri olacağım galiba
Temmuzda düğünü olacak olup hiçbir şey yapmayanlarda ben de varım. Daha nişan telaşındayız geri kalanı ne olacak hiç bilmiyorum.Valla al bizdende o kadar. Haziranda düğün olacak ama çeyizlik bile doğru düzgün bişey yapmadım sanırım :/
Benim alacağım çok birşey yok aslında ama onu bile almadım vallahi. Şimdiye kadar 2 battaniye almışımTemmuzda düğünü olacak olup hiçbir şey yapmayanlarda ben de varım. Daha nişan telaşındayız geri kalanı ne olacak hiç bilmiyorum.
Ahahahah ben onu da kendim almadım annemler doğum günümde hediye almıştı. Allahtan çevremekiler düşünüyor alınacaklarıBenim alacağım çok birşey yok aslında ama onu bile almadım vallahi. Şimdiye kadar 2 battaniye almışım
Ben kullanmayacağım şeyi almasınlar diye kendim alıyorum hepAhahahah ben onu da kendim almadım annemler doğum günümde hediye almıştı. Allahtan çevremekiler düşünüyor alınacakları
Duygularım pek karışık. yıllardır yaşadığım düzeni bırakmak zor geliyor sanırım. birde alıştım anne eline temizlik yemek sorumluluklar korkutuyorduygu değişimi normalmiş bu süreçte ben sadece kendimde var sanıyordumgelinlik bakmadım ben daha hazır alıcam zaten.diktirmeye cesaret edemiyorum nedense .ya zaten kaba eşyaları almak kolay.detay şeyler vakit alıyor.
Nişanı atlatın gerisi çorap söküğü gibiTemmuzda düğünü olacak olup hiçbir şey yapmayanlarda ben de varım. Daha nişan telaşındayız geri kalanı ne olacak hiç bilmiyorum.
Mobilyaları nereden ve ne kadara aldınız pekiuzakta olunca tabi daha stresli olunur.biz aralıkın ortasında aldık şubatın ortasına gün verdilereğer fırsat bulabilirsen öncesinden bak fikir edinmiş olursun zaman kaybı olmaz.
İnşallah ya. Sanki nişanlanacak olan da ben değilmişim gibi o kadar da rahatım ki hiç farkında değilim hiçbirşeyin.Nişanı atlatın gerisi çorap söküğü gibi