- 20 Eylül 2015
- 435
- 375
- Konu Sahibi gucbendeartik
Merhaba arkadaşlar bence bu yaz gelin olucam inşallah. Çeyiz hazırlıkları içindeyim :) Tanışalım birbirimize yardımcı olalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim nişanım oldu bende senin gibi 2 düğün yapıcam yazın ve bizde uzak şehirlerdeyiz. Seni anlıyorum ancak inan ki o kdr gerilecek bir durum yok. Senin gibi birçok şeyle tek başıma ilgilenmek durumunda kaldım. Ailemden de fikir aldım tabii ki. Her şey bir şekilde yoluna giriyor sen sakin ol ve bu zamanları güzel hatırla :)nisan da nişan, eylülde düğün var.
2 düğün olucak yani 2 kat stres modundayım. Şuan çeyiz eşyalarını tamamlıyorum. Uzağa gideceğim için büyük eşyaları ordan alıcam.
Nişan elbisesi,bohçasını filan yavaştan inceleyip araştırıyorum sık gelip gidemediğimiz için bir çok ayrıntıyı tek başıma halletmek beni baya yıpratıyor aslında.
Bu dönemi güzel hatırlamak istiyorum ama çok gerginimmmm ..
Merhaba. İki düğünüm olacak benimde. İlk düğünden sonra kendi evinize mi geçeceksiniz baba evinde mi kalacaksınız nasıl düşünüyorsunuz? Benim düğünlerin arasında 1 hafta olacak. Nasıl doğru olur bilmiyorum.Benim nişanım oldu bende senin gibi 2 düğün yapıcam yazın ve bizde uzak şehirlerdeyiz. Seni anlıyorum ancak inan ki o kdr gerilecek bir durum yok. Senin gibi birçok şeyle tek başıma ilgilenmek durumunda kaldım. Ailemden de fikir aldım tabii ki. Her şey bir şekilde yoluna giriyor sen sakin ol ve bu zamanları güzel hatırla :)
Benim nişanım oldu bende senin gibi 2 düğün yapıcam yazın ve bizde uzak şehirlerdeyiz. Seni anlıyorum ancak inan ki o kdr gerilecek bir durum yok. Senin gibi birçok şeyle tek başıma ilgilenmek durumunda kaldım. Ailemden de fikir aldım tabii ki. Her şey bir şekilde yoluna giriyor sen sakin ol ve bu zamanları güzel hatırla :)
Sizin bir hafta varsa baba evine dönün derim ben. Bende öyle yapıcam düğünden tekrar eve döneceğim ertesi gün yola çıkacağız ondan sonraki gün de orada düğün olacak.Merhaba. İki düğünüm olacak benimde. İlk düğünden sonra kendi evinize mi geçeceksiniz baba evinde mi kalacaksınız nasıl düşünüyorsunuz? Benim düğünlerin arasında 1 hafta olacak. Nasıl doğru olur bilmiyorum.
ne gibi şeylerde sorun yaşıyorsun?bende iki düğün yapacağım çok stresli her şey ve her şeyi tek başıma yapıyorum
Ben boncuklu geniş bir taç düşünüyorum topuz olacak muhtemelen. ama hala bir model yok kafamdaSelam kızlar
7 sene sonra buraya dönmek garip bir duygu,2011 gelini olarak,2012 ikizannesi olarakhepinize tatlı telaşınızda kolaylıklar diliyorum,
Ben saç aksesuarları yapıyorum,kendi düğünümde koşturmaktan fırsatım olmadı kendime o kadar zaman ayıramadım böyle düşünürken burası geldi aklımaeğer kafanızda bir model varsa yapabiliriz maksat hayalleriniz gerçek olsun
İnşallah çok güzel bir evlilik olurSizin bir hafta varsa baba evine dönün derim ben. Bende öyle yapıcam düğünden tekrar eve döneceğim ertesi gün yola çıkacağız ondan sonraki gün de orada düğün olacak.
nasıl tek başına ve neden?bende iki düğün yapacağım çok stresli her şey ve her şeyi tek başıma yapıyorum
Merhaba. İki düğünüm olacak benimde. İlk düğünden sonra kendi evinize mi geçeceksiniz baba evinde mi kalacaksınız nasıl düşünüyorsunuz? Benim düğünlerin arasında 1 hafta olacak. Nasıl doğru olur bilmiyorum.
Benim nişanım oldu bende senin gibi 2 düğün yapıcam yazın ve bizde uzak şehirlerdeyiz. Seni anlıyorum ancak inan ki o kdr gerilecek bir durum yok. Senin gibi birçok şeyle tek başıma ilgilenmek durumunda kaldım. Ailemden de fikir aldım tabii ki. Her şey bir şekilde yoluna giriyor sen sakin ol ve bu zamanları güzel hatırla :)
Eki Görüntüle 2101052 Benim ilk çeyizlerim kızlar
Bu hafta sonu nişan alışverişini yapıcaz artık 3 günde herşeyi halletmem gerek nisana kadar bir daha görüşebilme ihtimalimiz de düşük. Benim zorluk cekmemin sebebi herşeyi resmen yeni öğreniyorum yani tamam heryeri biliyorum ama hiç alıcı gözüyle gitmediğim bakmadığım yerler bunlar hep doğal olarak bazen beynim ters dönüyor
Annemle alışverişe çıkıyorum çeyiz için her hafta sadece cumartesi öğleden sonra vaktim kalıyor artık nereye koşcağımı şaşırırıyorum
Birde yanda birlikte alışveriş yapan çiftleri görünce arada sinirim tepeme çıkıyor ne yalan söyliyim
iyi günlerde kullan tatlım hepsi birbirinden güzel :) benim de mutfağım büyük ölçüde bitti ufak tefek şeyler kaldıEki Görüntüle 2101052 Benim ilk çeyizlerim kızlar
İnşallah canım hepimizinkideİnşallah çok güzel bir evlilik olur
Pinterest te çok güzel modeller var fikir olır senin içinBen boncuklu geniş bir taç düşünüyorum topuz olacak muhtemelen. ama hala bir model yok kafamda