geçmiş olsun inşallah bebeğini sağlıcakla kucağını almayı nasip etsin Rabbim.Merhaba canim ..Çarşamba günü gece 10 dan beri hastanedeyim yatısim verildi kanamam olduçok oldu bu sefer ..neredeyse adet kanaması gibiydi şimdi leke şeklinde geliyor ..bebegim iyi kalbi atıyordu .çok ağladım ama çok üzüldüm .
Insallah 2. Keseyi de gorursun canimkizlar muayeneden ciktim 1 tane kese gordu doktor haftaya persenbe kalp atisi icin cagirdi belki haftaya ikinci kesede cikar dedi
Cok gecmis olsun canım cok dikkay et kendine. Rabbim nasip etti ise sımsıkı tutulur sanaMerhaba canim ..Çarşamba günü gece 10 dan beri hastanedeyim yatısim verildi kanamam olduçok oldu bu sefer ..neredeyse adet kanaması gibiydi şimdi leke şeklinde geliyor ..bebegim iyi kalbi atıyordu .çok ağladım ama çok üzüldüm .
Embriyoyu genetiğe göndermişmiydiniz?Evet canim kullanıyorum fitil şeklinde alıyordum her gece 3 tane üst uste .bir kere daha oldu kanamam transfer in 13.günü filan oldu onda progesteron igne kullandım 5 gün.şimdi hastanede progesteron hap verdiler ağızdan bir kerede proloton igne yaptılar bir kere o kadar
Inşallah çok üzüldüm suan iyiyim evdeyim yatıyorum sürekli Rabbim kimseye yasatmasin ama Allah korusun olurda digerlerinizin kanaması olursa benim gibi yapmayın oturdum hıçkıra hickira ağladım eşimi çok kötü bir psikolojiye soktumStrese girme daha da kotu olursun sakin ol bebeğin sizinle bak kendine cok dikkat et canm Allah yardımcınız olsun dayanıklı bir evladın olucak.
Evet iyi çıkmis sonuc hca oyle dedi yani bide benim 1 .kalite 8 hucreli 4.gün embriyosu ..olacak sa oluyor ışteEmbriyoyu genetiğe göndermişmiydiniz?
Rabbim emeklerini boş çevirmesin inşallah tutunur o annesine. Tüp bebek bu seçmece kaliteli yumurta ve seçmeye iyi sperm. Güzel düşün canımEvet iyi çıkmis sonuc hca oyle dedi yani bide benim 1 .kalite 8 hucreli 4.gün embriyosu ..olacak sa oluyor ıştesuan iyiyim progesteron igne kullanıyorum
Evet de çok korkuyorum .yapacak birsey yok kaç gündür sürekli kasik ağrısı var her iki kasigima da ağri giriyor .rahmim ağrıyor bu değer psikolojik filan değil ama hissediyorum yani agrimiRabbim emeklerini boş çevirmesin inşallah tutunur o annesine. Tüp bebek bu seçmece kaliteli yumurta ve seçmeye iyi sperm. Güzel düşün canım
Evet de çok korkuyorum .yapacak birsey yok kaç gündür sürekli kasik ağrısı var her iki kasigima da ağri giriyor .rahmim ağrıyor bu değer psikolojik filan değil ama hissediyorum yani agrimi
Canim benim çok sağ ol evet öyle esimle sürekli film izliyoruz evdeyim uzaniyorum kitap okuyorum...iki aya kadar sınav var ankarada test çozuyorum öyle böyle zaman geçiyor ışte ..Hangi ağrı psikolojik ki insan çektiğini bilir. Bebeğin sana tutunmaya çalışıyor rahim anneliğe alışıyor. Belki gebe olmasaydın adet dönemindi rahimde alışmaya çalışmıştır. Seni mesgul edecek film kitap va kafanı dağıtacak birşeyler bul canım. Bol bol dinlen
evet canm erkekler daha farklı bu konularda ağlayarak dahada strese sokuyosun ama şte insanoglu korkuyo tepki olarak bole oluoyorInşallah çok üzüldüm suan iyiyim evdeyim yatıyorum sürekli Rabbim kimseye yasatmasin ama Allah korusun olurda digerlerinizin kanaması olursa benim gibi yapmayın oturdum hıçkıra hickira ağladım eşimi çok kötü bir psikolojiye soktumyazık hala onun korkusu içinde benim için o da rapor aldı .Bakalım rabbim nasıp edecekse her şekilde olacak zaten ..
Benim bir haftadır sürekli ağrıyor sagli sollu kasiklarim ve glher iki kasigimin tam orta kismi cok agriyor...korrkma insallah birsey yoktur .kanaman olmasında gerisi kolay birsey olmaz doktorunu ara diyecem bir şey olmaz merak etme der sana bebis iyice yerlesince kasiklarda agri olurmuş ne kadar doğruysakizlar iki uc gundur kasiklarim agriyor
ins bebisin yerlesmesinden agriyodur allaha sukur kanamam yok ondan icim rahat birazBenim bir haftadır sürekli ağrıyor sagli sollu kasiklarim ve glher iki kasigimin tam orta kismi cok agriyor...korrkma insallah birsey yoktur .kanaman olmasında gerisi kolay birsey olmaz doktorunu ara diyecem bir şey olmaz merak etme der sana bebis iyice yerlesince kasiklarda agri olurmuş ne kadar doğruysa
sagol cnm benim bende dinlendim gecmeye basladi agriKinemss ve tuana merak etmeyin canlarım benimde şiddetli agrilarim oldu 2 hafta öncelerinde aradım Dr u istirahat et kanama olmadığı sürece korkma dedi şimdilerde ise agrim yok gibi bisey. Araştırmalarim ve Dr un dediğine göre yerleşme agrisi bu ve adet donemlerinde artabilirmis ayrıca akintidan da korkmayın kokusuz ve beyaz tonlarında olduğu müddetçe...
Bilmiyorum inan canim ..doktora sorsaydin keske bence bir sorun olmaz allahın izniyle olsaydı muhakkak ana sağlıkla soylerlerdiMerhaba kızlar ben dün sağlık ocağina gittim ultrason kontrolüne bebeğim çok iyi kalbide atiyo sükür ama diğer bebiş tutmadı eridi de kesesi duruyor diğer keseyle aynı boyutta.. sorum şu , boş kese zamanla eriyip gidicek mi yoksa ilacmi almam lazım yoksa bana veya bebeğe zararı olurmu boş kesenin??