- 8 Eylül 2018
- 240
- 161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkıntı yok demi canimHayırlı sabahlar KK dün agrim olunca gece kan verdim acilde :)) 32.819 hcg
121 de progesteron çıktı..
Olmadığını kendim bakınca da anlatmıştım artık kan vere vere bide buraya çok baktım :) Dr da aradım çok iyi ilerliyo dedi. Ayın 17si nasıl gelcek ya gelsin bian önce:))Sıkıntı yok demi canim
Sana 2 tanemi transfer gerçekleşti canım 2 tane olsa da iyi 1 tane olsa da iyikizlar kanda 10.gun 174 du bugun 12.gun 406 cikti iyimi
ewet cnm iki tane transfer edildiSana 2 tanemi transfer gerçekleşti canım 2 tane olsa da iyi 1 tane olsa da iyi
Benimde 2 ve hemen hemen aynı değerler yakın birbirine inşallah tutunurlar :)ewet cnm iki tane transfer edildi
ins cnm benimBenimde 2 ve hemen hemen aynı değerler yakın birbirine inşallah tutunurlar :)
Canim şuan anestezi icin sirami bekliyorum. Yarin sabah eşim de canli sperm bulunmazsa tese olcak. Cumartesi de yumurtalar toplancak.insallah eşimde bulunurda amaliyata gerek olmaz. Bide 3 ay bizim catlatma ignesi var ya onu kullandi eşim. Spermlerde kalite arttirmak ic8n demisti dr. Cogu degeri düştü. Simdide yarina kaldi ya bulacaklar yada ameliyat. Cumartesi de yine burdayiz. Yumurta toplamak için. Sonrasi 2 ile 6 gun icinde aricaklarmis transfer icin. Günü o zaman belli olcakmis. Bildiklerim bunkadar ilk olarak eşim onemli bakalimOlmadığını kendim bakınca da anlatmıştım artık kan vere vere bide buraya çok baktım :) Dr da aradım çok iyi ilerliyo dedi. Ayın 17si nasıl gelcek ya gelsin bian önce:))
Sen naptin?
Çakşır otu çok etkiliyms sperm artışında bide mor soğan cnm inşallah ameliyat a gerek kalmazCanim şuan anestezi icin sirami bekliyorum. Yarin sabah eşim de canli sperm bulunmazsa tese olcak. Cumartesi de yumurtalar toplancak.insallah eşimde bulunurda amaliyata gerek olmaz. Bide 3 ay bizim catlatma ignesi var ya onu kullandi eşim. Spermlerde kalite arttirmak ic8n demisti dr. Cogu degeri düştü. Simdide yarina kaldi ya bulacaklar yada ameliyat. Cumartesi de yine burdayiz. Yumurta toplamak için. Sonrasi 2 ile 6 gun icinde aricaklarmis transfer icin. Günü o zaman belli olcakmis. Bildiklerim bunkadar ilk olarak eşim onemli bakalim
Saglilkizlar kanda 10.gun 174 du bugun 12.gun 406 cikti iyimi
Inşallah canım sabah gorcez bakalim. Anestezi onay vermedi hastayim diye. Bogazlarim cok kötü . Dr gittim ama 9ff yarin ordaki kkb bakacak. Sabah 8 olmadan gel ki randevu al dediler.Çakşır otu çok etkiliyms sperm artışında bide mor soğan cnm inşallah ameliyat a gerek kalmaz
ben de de var bulantı genelde bişey yedikten sonra kötü oluyorum. ama bu duruma nerdeyse sevinicem bunca zaman sonra bunları hissetmek bile güzel geliyor çok şükürGunaydin kızlar ya benim bulantim günden güne artıyor napcam böyle yemeklerin kokusu zaten Aallaahh Allah
Bende seviniyorum hatta afedersin kustum kahvaltıdan önce yeşil sarı arası bi renk balgam gibi ayy yazarken de kötü oldum kusura bakmayın.. :) sordum bikac yakınıma iyiymis bu kusma şekli sende de oldumuben de de var bulantı genelde bişey yedikten sonra kötü oluyorum. ama bu duruma nerdeyse sevinicem bunca zaman sonra bunları hissetmek bile güzel geliyor çok şükür
o bulantilar bende nie yokBende seviniyorum hatta afedersin kustum kahvaltıdan önce yeşil sarı arası bi renk balgam gibi ayy yazarken de kötü oldum kusura bakmayın.. :) sordum bikac yakınıma iyiymis bu kusma şekli sende de oldumu
benimki daha çıkarma boyutuna gelmedi canım sadece sürekli mide bulantısı hissi varBende seviniyorum hatta afedersin kustum kahvaltıdan önce yeşil sarı arası bi renk balgam gibi ayy yazarken de kötü oldum kusura bakmayın.. :) sordum bikac yakınıma iyiymis bu kusma şekli sende de oldumu
herkes de aynı olmayabiliyor canım ben de daha 2-3 gündür hafiften başladı.o bulantilar bende nie yok
Kiminde geç kiminde erken başlar canım belki de hiç olmaz :)o bulantilar bende nie yok