cnm banada asilama yapalim dedi doktor ben tup bebek istiyorum dedim tm dediler sen ne istiyorsan yapiyolarMerhaba
Oncelikle saglikla kolaylikla kucaginiza almanizi dilerim.. ben 37 yasindayim birsey danismak istiyorum 6 yildir evliyim 1.ci tup denemem neyazikki tutmadi suan 2 ye baslicaz ilk gorusmemiz oldu ege universitesinde tahlilleri ekim ilk haftasi teslim edicem anca sorum su bende bir sorun yok hsg temiz tupler acik esimde sayi az 10m yikanmis 5 m dediler az dediler bense yasim geregi asilama istemiyorum zaman kaybi olur diye sizce bana asilamami yaparlar tup bebekmi ?? Asilama bu sonuclarla olmaz diyor herkes cok korktum ya asilama derse diye itiraz edebilirmiyim tup bebek istiyorum diye Allah a emanet olun
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
2018 Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar burayaaa
- Konu Sahibi susunaz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 3.gün embriyosu 5.gün embriyosu ankara anne anne & çocuk anne adayı başkent hastanesi bebek bhcg blastokist dertleşelim embriyo embriyo dondurma embriyo gelişimi gebe kalabilme gebe kalamama gebe kalamıyorum gebelik gelin hamile adayları hamile anne opu transfer transfer edilen embriyo sayısı transfer öncesi transfer sonrası transfer sonrası hamilelik belirtileri tüp bebek yardım edelim yenidogan yumurtatakibi