- 1 Eylül 2018
- 5
- 7
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncesinde herhangi bir şey kullanmadık biz muayeneler ve adet sonra başladık....zorlu ve yorucu bir süreç Allah yardımcımız olsun
Aaa ben de kullandim. Temmuz da gittim. Bisey yoktu o ay dedi ki yumurtanda kis var ama geçici birsey dedi. Ilk ay kullandim simdi bu ikisini kullaniyorum. Onu bıraktım eylul adetine az kaldi bi gideyim bakalimbende ikinci paketlere basladim cnm eylulde gidicem adet olunca tedaviye baslicam bide dogum kontrol hapi kullaniyorum ikinci ay oldu bitince son
benim 4 tane hapim kaldi cnm 7 8 gun sonra hayirlisiyla gidicem tup bebek tedavisine baslicamAaa ben de kullandim. Temmuz da gittim. Bisey yoktu o ay dedi ki yumurtanda kis var ama geçici birsey dedi. Ilk ay kullandim simdi bu ikisini kullaniyorum. Onu bıraktım eylul adetine az kaldi bi gideyim bakalim
Ama esimin igneler bitmedigi icin sadece bilgi amacli olacak
Hadi hayirlisiyla basla bakalim can8m. Bende haftaya gidice nasipse bi tekrar konusatim evrak vs hazirlayalimbenim 4 tane hapim kaldi cnm 7 8 gun sonra hayirlisiyla gidicem tup bebek tedavisine baslicam
Omepa bana da verdi. 130 lira. Birde folik asit. Bunlar hazirlik ic8nmis.Bir arkadaşıma doktoru koenzimQ ve omega önermiş. Ben daha önceki tüp bebeğimde sadece folik asit kullanmıştım, yeni mi çıktı merak ettim, teşekkürler
Hilal hanim gurgan klinikten memnun kalmadiniz mi,ben de oraya yeni basladim.kararsizim devam etmekte .merak ediyorum sizin tecrubelerinz neler?En ucuz baskent hastanesi tup bebegin karsisindaki eczaneden aliyordum 100-200 tl daha uygun oluyordu. Suanki fiyatlardan haberim yok ama. Artmistir mutlaka.
Ben baskent uni gogsen hocaya gidiyorum
tedavin hayirli olsun cnm bende haftaya basliyorum igne fiyatlari ne kadarBenim iğneler başladı kızlar. Bugün 3.günüm gonal f hergün 225 lik doz yapıyorum bir de merional 75 lik doz. Hafiften uyku hali dışında bir yan etki yaşamadım henüz. Sizin nasıl gidiyo?
ins pozitif sonuclanir cnm yuzunuz gulerMerhaba kızlar yarın transferim var inşAllah bu sefer mutluluğu yaşarızz
Ah sorma :)) benim 3600 tuttu indirimle 2800 e geldi çok pahalı ilaçlar. Dozuna da bağlı bazılarının 1500 civarı da tutabiliyomuştedavin hayirli olsun cnm bende haftaya basliyorum igne fiyatlari ne kadar
Aminnn sizinde inşAllahins pozitif sonuclanir cnm yuzunuz guler
cok pahali bide tup bebek icin veriyoruz allah yardimcimiz olsunAh sorma :)) benim 3600 tuttu indirimle 2800 e geldi çok pahalı ilaçlar. Dozuna da bağlı bazılarının 1500 civarı da tutabiliyomuş
Evet tedaviye de 7900 vericez. Fiyatlar çok uçuk gerçekten ama yeter ki olsun bebiş için herşeye değercok pahali bide tup bebek icin veriyoruz allah yardimcimiz olsun
aynen cnmEvet tedaviye de 7900 vericez. Fiyatlar çok uçuk gerçekten ama yeter ki olsun bebiş için herşeye değer
Canım bana saat verdi geçirme dedi. Hergün 16:00 da yapıyorumKızlar bişey sorucam size iğneleri günün herhangi bir saatinde vurabiliyor muyuz yoksa saatli mi ?
Canım bana saat verdi geçirme dedi. Hergün 16:00 da yapıyorum