2018 Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar burayaaa

KIzlar selam benim tüp bebek sürecim biiti cok sükür 2aylık hamileyim elimde tedavidwn kalan 2kutu gonal f 450igne bulunuyor istnbuldayıö düşünen varsa özelden ulaşbilir Allhım yardımcımız olsun

Öncesinde herhangi bir şey kullanmadık biz muayeneler ve adet sonra başladık....zorlu ve yorucu bir süreç Allah yardımcımız olsun
bende ikinci paketlere basladim cnm eylulde gidicem adet olunca tedaviye baslicam bide dogum kontrol hapi kullaniyorum ikinci ay oldu bitince son
Aaa ben de kullandim. Temmuz da gittim. Bisey yoktu o ay dedi ki yumurtanda kis var ama geçici birsey dedi. Ilk ay kullandim simdi bu ikisini kullaniyorum. Onu bıraktım eylul adetine az kaldi bi gideyim bakalim
Ama esimin igneler bitmedigi icin sadece bilgi amacli olacak

Aaa ben de kullandim. Temmuz da gittim. Bisey yoktu o ay dedi ki yumurtanda kis var ama geçici birsey dedi. Ilk ay kullandim simdi bu ikisini kullaniyorum. Onu bıraktım eylul adetine az kaldi bi gideyim bakalim
Ama esimin igneler bitmedigi icin sadece bilgi amacli olacak
benim 4 tane hapim kaldi cnm 7 8 gun sonra hayirlisiyla gidicem tup bebek tedavisine baslicam

Bir arkadaşıma doktoru koenzimQ ve omega önermiş. Ben daha önceki tüp bebeğimde sadece folik asit kullanmıştım, yeni mi çıktı merak ettim, teşekkürler
Omepa bana da verdi. 130 lira. Birde folik asit. Bunlar hazirlik ic8nmis.

Merhaba hanımlar.ilk sayfalarda da yazmıştım.önümüzdeki ay aksilik olmazsa ben de 2.tedavime başlıycam.bugün histeroskopi oldum.bir sorun çıkmadı.kimyasal gebelik yaşıyorum sürekli.sorun da bulunamıyor histeroskopide de sorun çıkmadı.inşallah artık yolunda gider herşey.hepimiz bebişlerimize kavuşuruz umarım

En ucuz baskent hastanesi tup bebegin karsisindaki eczaneden aliyordum 100-200 tl daha uygun oluyordu. Suanki fiyatlardan haberim yok ama. Artmistir mutlaka.

Ben baskent uni gogsen hocaya gidiyorum
Hilal hanim gurgan klinikten memnun kalmadiniz mi,ben de oraya yeni basladim.kararsizim devam etmekte .merak ediyorum sizin tecrubelerinz neler?

Benim iğneler başladı kızlar. Bugün 3.günüm gonal f hergün 225 lik doz yapıyorum bir de merional 75 lik doz. Hafiften uyku hali dışında bir yan etki yaşamadım henüz. Sizin nasıl gidiyo?

X