2018 Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar burayaaa

İnşallah bu sefer hayırlısıyla kucağınıza alırsınız, bayağı bir işlemler geçirmişsiniz benim daha hiç gebelik olmadı
Çok teşekkür ederim inşallah bu defa son olur.hepimizin yüzü güler umarım.hakkımızda hayırlısı :)

Salı gününden beri iğneleri vuruyorum adetin ikinci günü başladık Cumartesi kontrol
Biz ignelere hala gecemedik. O asamaya nasil geldiniz. Muhtemelen ekime kalacak benim. Cunku esim igne kullaniyor anca eylul sonu bitiyo

Kizlar merhaba
Bende eylule yetismiyo ekime insallah. Esim igne kullaniyo bende omepa ve folik asit kullaniyom. 2. Paketlerine basladim. Devam et dediler. Esim ignenin yarisini pazartesi yarisini persembe buruluyo. Ekim e anca yetisiyor. Bakalim neler bekliyor bizi. Ilk olacak. Nasipse. Suan ayni donem sayiliriz. Hayirlisi insallah

Kizlar merhaba
Bende eylule yetismiyo ekime insallah. Esim igne kullaniyo bende omepa ve folik asit kullaniyom. 2. Paketlerine basladim. Devam et dediler. Esim ignenin yarisini pazartesi yarisini persembe buruluyo. Ekim e anca yetisiyor. Bakalim neler bekliyor bizi. Ilk olacak. Nasipse. Suan ayni donem sayiliriz. Hayirlisi insallah

Eşiniz neden iğne vuruluyor?

Eşiniz neden iğne vuruluyor?
Sperm kaliteli hale gelsin diye. 3 aylik bir tedavi. Uroloji dr verdi. Ve sanırım bayanlarin kullandigi igneden. Icindeki yazilardan onu anladik. Kullan bisey kaybeymezsin dedi. Erkek faktor bizde sebeb.

Bende o ikisini kullaniuorum.2. Paketlerine basladim. Eylul ekim bakalim gidicem tektat dr a
bende ikinci paketlere basladim cnm eylulde gidicem adet olunca tedaviye baslicam bide dogum kontrol hapi kullaniyorum ikinci ay oldu bitince son

kizlar bide ignelerin fiyatlarindan haberiniz varmi
En ucuz baskent hastanesi tup bebegin karsisindaki eczaneden aliyordum 100-200 tl daha uygun oluyordu. Suanki fiyatlardan haberim yok ama. Artmistir mutlaka.
Ankara’da yaptıracak arkadaşlar hangi merkezde yaptıracaksınız?
Ben baskent uni gogsen hocaya gidiyorum

Merhabaa ben de varıııım :) Adetime bikaç gün kaldı bekliyorum. Adet olunca ilk gün mü gidicem yoksa ikinci üçüncü günü mü?

X