Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bir gün sağ bir gün sol yapmıştım. Benim iğnelerim 30günü geçmişti bende bir kez bacaktan bile yapmıştım.kizlar igneyi iki gun sag tarafima vurdum bugun de sol.taraftan vurabilirmiyim fark ediyomu
sagol cnm cvp icin o zamn bugunde soldan yapimBen bir gün sağ bir gün sol yapmıştım. Benim iğnelerim 30günü geçmişti bende bir kez bacaktan bile yapmıştım.
kizlar igneyi iki gun sag tarafima vurdum bugun de sol.taraftan vurabilirmiyim fark ediyomu[/QUOTE
Farketmez canım. Ben acımasın diye bi gün sağdan bi gün soldan yapıyorum. Tabi çoğaldıkça iğneler neresi denk gelirse artık
Normal tabi yumurtaların büyüyodur, sayıda fazlaysa ilerleyen günlerde artacaktırtm cnm bide benim kasik agrim cok var bugun normalmi
İğnelerin kaçıncı günü? Benim kasık ağrımı çok hatırlamıyorum ama karnımda çok şişkinlik olmuştu.tm cnm bide benim kasik agrim cok var bugun normalmi
ucuncu gunum cnm sag kasigim cok agriyorİğnelerin kaçıncı günü? Benim kasık ağrımı çok hatırlamıyorum ama karnımda çok şişkinlik olmuştu.
Evet herkes kullanır, yumurtalar belli bi boyuta ulaştıktan sonra çatlamaması için yapılıyor.Cetrotide kullanan varmı gonal f n yanında ben yarın baslayacakmsm biri sabah biri akşam
bana vermedi doktor cnmEvet herkes kullanır, yumurtalar belli bi boyuta ulaştıktan sonra çatlamaması için yapılıyor.
Evet herkes kullanır, yumurtalar belli bi boyuta ulaştıktan sonra çatlamaması için yapılıyor.
Merhaba, bende şu an transfer olup bekleyenlerdenim, 4.tüp bebek denemem 11 Eylül de transferimiz oldu iki adet üçüncü gün embriyosu, bakalım hayırla sonuçlanır inşallah dua eder dua beklerim...
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için arkadaşım, inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar sağlıkla kucağınıza almak nasip olur
Allahım bu kez yüzünüzü güldürsîn bu son olsun. Inşallah tutunsun sıkı sıkı sana bebişin. Dua et bol.bol herşey güzel olacak buna inan canım
Allahım bu kez yüzünüzü güldürsîn bu son olsun. Inşallah tutunsun sıkı sıkı sana bebişin. Dua et bol.bol herşey güzel olacak buna inan canım
Çok teşekkür ederim arkadaşım, inşallah bizede nasip olur dualarını beklerim zor zamanların geride kalsın bir daha da zor zamanların olmasın inşallahBanada 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edilmişti ikiz oldu her ne kadar erken doğurup zor zamanlar geçse, rabbim sanada hayırlısını nasp etsin sağlıkla tutar inşallah