Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ankaradayim ama ekim ayini bekliyorum ekimde tedaviye baslayacagim hayirli olur insallahKimse yok mu yaptıracak özellikle Ankara ??
Hangi vitaminleri aliyorsun bende dr ile gorustum impryl diye bisi onerdi bu gun alicam tedaviye kadar kullanicam aytica kornzim aliyorummerhaba cnm bende vitaminlere basladim eylulde adet olunca gidicem ignelere baslicam ins
Bende ankaradayim ama ekim ayini bekliyorum ekimde tedaviye baslayacagim hayirli olur insallah
Hangi vitaminleri aliyorsun bende dr ile gorustum impryl diye bisi onerdi bu gun alicam tedaviye kadar kullanicam aytica kornzim aliyorum
benimde ilk cnmMerhaba kızlar ben de adetimin ilk gününü bekliyorum folik asit ve d vitamini alıyorum şimdilik, ilk kez deniyoruz sizlerin de ilk mi
omega3 cnm bide decavitBende ankaradayim ama ekim ayini bekliyorum ekimde tedaviye baslayacagim hayirli olur insallah
Hangi vitaminleri aliyorsun bende dr ile gorustum impryl diye bisi onerdi bu gun alicam tedaviye kadar kullanicam aytica kornzim aliyorum
Hiç bilmiyorum doktor adetin ilk günü gel dedi o zaman herşeyi konuşucaz artıkkizlar bide ignelerin fiyatlarindan haberiniz varmi
Merhaba hanımlar.ben de eylülde 2.tedavime başlayacağım inşallah.önümüzdeki hafta tanı amaçlı histeroskopi olacağım gün belirlemedik henüz.hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Salı gününden beri iğneleri vuruyorum adetin ikinci günü başladık Cumartesi kontrolHangi aşamadasın ??
Keşke ben de bilebilsem cevabını bunun :) sorun gözükmüyor.ilkinde çok düşük doz iğne kullandım tüm yumurtalar eşit büyümedi.doktor herkese iyi gelmediğini prosedür gereği bu iğnelerle başlandığını söyledi.neticede 9 yumurtam toplandı 4 ü olgun 3 ü döllendi 5.güne gitti.ilk transferim negatif.ikincisi için iki embriyoma ngs yapıldı.ikisi de sağlıklıydı.transfer günü konulacak olan kendini açmadı denildi.diğeri çözdürülüp konuldu kimyasal gebelik oldu.normal yollada düşük ve kimyasal gebelik yaşamıştım öncesinde.artık histeroskopi yapılacak hsg sonucum normalde olsa.çünkü genetikten geçmiş embriyo ile kimyasal oldu.İlki neden olmadı? Açıkcası biz ilk defa tüp bebek denicez ve biraz çekiniyorum
2-3 bin civarı tutar.kullanılacak doza bağlı değişiyorkizlar bide ignelerin fiyatlarindan haberiniz varmi
Keşke ben de bilebilsem cevabını bunun :) sorun gözükmüyor.ilkinde çok düşük doz iğne kullandım tüm yumurtalar eşit büyümedi.doktor herkese iyi gelmediğini prosedür gereği bu iğnelerle başlandığını söyledi.neticede 9 yumurtam toplandı 4 ü olgun 3 ü döllendi 5.güne gitti.ilk transferim negatif.ikincisi için iki embriyoma ngs yapıldı.ikisi de sağlıklıydı.transfer günü konulacak olan kendini açmadı denildi.diğeri çözdürülüp konuldu kimyasal gebelik oldu.normal yollada düşük ve kimyasal gebelik yaşamıştım öncesinde.artık histeroskopi yapılacak hsg sonucum normalde olsa.çünkü genetikten geçmiş embriyo ile kimyasal oldu.